نوشته شده توسط : swot

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا به نقل از روابط عمومی كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار سرتیپ دوم پاسدار، رمضان شریف، مسوول روابط عمومی كل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مراسم تجلیل از برخی خبرنگاران فعال كشور درحوزه دفاعی با اشاره به نقش حساس و تعیین كننده رسانه‌ها در اطلاع رسانی صحیح و به موقع اخبار و رویدادها گفت: از آنجا كه موضوع انقلاب اسلامی به عنوان پدیده و گفتمانی نو همواره كانون توجه امور رسانه‌ای است، تمامی اتفاقاتی كه در كشورمان رخ می‌دهد بعد رسانه‌ای قابل توجهی را پیدا می‌كند.

شریف ضمن تشریح تلاش دشمنان در ناكارآمد نشان دادن نظام دینی در جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: با گذشت 34 سال از انقلاب شكوهمند اسلامی، استكبار جهانی دراین سالها با سناریوسازی و طراحی توطئه های گوناگون تمام پتانسیل و ظرفیت خود را بكار گرفته تا نظام دینی را ناكارآمد نشان دهد و مانع الگوشدن آن باشد.

مسوول روابط عمومی كل سپاه با بیان اینكه نبرد با دشمن در حوزه عملیات روانی و رسانه ای از مدتها پیش آغاز شده است تصریح كرد: جمهوری اسلامی، امروز ایران در اوج این نبرد قرار دارد و به حمدالله تاكنون با همت، اخلاص و تلاش مضاعف توانسته به تنهایی در برابر امپراتوری های عظیم رسانه‌ای دنیا بایستد.

وی ضمن تاكید بر اینكه حضور پرشور و معنادار ملت در انتخابات 12 اسفند، ظرفیت قدرتمند و با ارزشی را در اختیار جمهوری اسلامی قرار داد اظهار داشت: در این انتخابات مردم بار دیگر پایبندی خود را به اصل نظام و ولایت‌فقیه نشان دادند و خط بطلانی بر تمامی هجمه‌ها و توطئه‌های دشمنان كشیدند.

مسوول روابط عمومی كل سپاه پاسداران در پایان با تقدیر از تلاشهای جامعه رسانه‌ای و خبرنگاران، آنها را شهید همت و كاظمی عرصه رسانه خواند و گفت: امروز در این نبرد بدون خاكریز، خبرنگاران به هر میزانی كه در پردازش، سوژه‌سازی و ارائه توانمندی‌های دفاعی و قدرت سیاسی و نظامی كشورمان بكوشند دشمن را در دستیابی به اهداف خود ناكام گذاشته‌اند.

فراهنگ**ا.خ ** 1418



:: برچسب‌ها: مدل ,
:: بازدید از این مطلب : 465
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : جمعه 26 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا بیانیه روز پنجشنبه دفتر نخست وزیر عراق تاكید دارد در دیدار نوری المالكی نخست وزیر عراق با جابر المبارك همتای كویتی وی برسر پایان دادن به اختلافات دیرینه مرزی میان دوكشور طرفین به توافقهای اصولی دست یافتند.

بیانیه تاكید می كند سایر اختلافات مربوط به موضوع خطوط هواپیمایی عراق ، تبادل اسرا و پیگیری سرنوشت مفقودین میان دوكشور نیز مورد بحث وتبادل نظر مسئولان واقع شد.

دوكشور همچنین بر تشكیل كمیته مشترك پیگیری توافقات حاصل شده میان انها بعد از نشست سران اتحادیه عرب در بغداد تاكید كردند.

نشست بغداد قرار است 29 مارس(10 فروردین) برگزار شود.

نیروهای تحت امر صدام رییس جمهوری سرنگون شده عراق در سال 1990 خاك كویت را اشغال كردند هرچند كه سال بعد نیروهای ائتلاف بین المللی ارتش وی را از خاك كویت بیرون راند اما روابط دوكشور تا سال 2003 همچنان در فراز ونشیب بود.

دهها قطعنامه مجازات اقتصادی از سوی شورای امنیت به دلیل حمله صدام به كویت تصویب شد كه باعث مسدود شدن دارایی های این كشور در خارج شد.

در ادامه این مجازات ها، شورای امنیت عراق را مشمول بندهفتم منشور سازمان ملل در خصوص تحریمهای بین المللی اقتصادی قرار داد.

كویت خواستار مبلغ 2/1 میلیارد دلار بعنوان غرامت از عراق بابت به یغمارفتن 17 فروند هواپیما ی مسافربری ولوازم یدكی انها شد.

دولت كویت در ادامه با اقامه دعوا در نزد دادگاههای بین المللی خواستار مصادره دارایی های عراق در انگلیس واردن به نفع خود شد.

كارشناسان سیاسی سفر المالكی به كویت در استانه برگزاری اجلاس سران عرب در بغداد را گامی مثبت در جهت پایان دادن اختلافات این كشور با سایر كشورهای عربی ارزیابی می كنند.

برگزاری نشست سران عرب برای عراق پس از سرنگونی صدام وخروج نیروهای امریكایی از این كشور از اهمیت خاصی برخوردارمی باشد.

تمام/ 1385 **1446 **



:: برچسب‌ها: نشان , دختر , سیاه و سفید ,
:: بازدید از این مطلب : 476
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 26 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

' غلامرضا صادقیان ' روز پنجشنبه در گفت و گوی اختصاصی با ایرنا، افزود: بر اساس نامه شماره 103648 بیست و سوم اسفند ماه جاری سازمان ملی استاندارد ایران، پیكان وانت باردو توانست استانداردهای 36 گانه اجباری وانت را دریافت و مجوز ادامه تولید را بگیرد.

وی گفت: با تلاش بخش های مهندسی محصول، كیفیت، ساپكو و مونتاژ شركت ایران خودرو، توانستیم با ارتقای سطح كیفی پیكان وانت باردو، مجوزهای لازم برای ادامه تولید در سال 91 را كسب كنیم.

وی اضافه كرد: با تلاش مهندسین شركت توانستیم در سال جهاد اقتصادی تولید خود را به رغم مشكلات پیش آمده افزایش و اعتماد دولت و مجلس مبنی بر ادامه تولید، پس از وقفه ایجاد شده را پاسخ دهیم.

صادقیان ابراز امیدواری كرد با اقداماتی كه در سال جدید بر روی پیكان وانت انجام می شود، این خودرو هم به لحاظ كیفیت و هم به لحاظ امنیت در سطح بالایی قرار گیرد.

پیشتر مقاومت پلیس در مقابل مصوبه هیات دولت مبنی بر ادامه تولید پیكان وانت و عدم شماره گذاری این خودرو موجب تعطیلی خط تولید ایران خودرو تبریز شده بود.

پس از رایزنی های دولت و كمیسیون صنایع و معادن مجلس با مسوولین پلیس و سازمان ملی استاندارد، تولید این خودرو به شرط رعایت استانداردهای 36 گانه تا پایان سال تمدید شد.

از اواخر آذرماه امسال كه این تصمیم گرفته شد، شركت ایران خودرو تبریز توانسته استانداردهای مد نظر را دریافت و مجوز ادامه تولید را در سال 91 كسب كند.

پیكان وانت تنها پلت فورم تولیدی شركت ایران خودرو تبریز می باشد.

در حال حاضر یكهزار و 500 كارگر در سه نوبت كاری به صورت مستقیم و 15 هزار نفر در شركت های قطعه سازی به صورت غیر مستقیم با ایران خودرو تبریز مشغول به كار هستند.

پیكان وانت باردو تنها خودرو تولید داخل است كه 100 درصد قطعات آن در كشور تولید می شود.

7237/587



:: برچسب‌ها: نیویورک شهرستان , سفر ,
:: بازدید از این مطلب : 410
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا در سفر یك روزه محمود احمدی نژاد به استان خوزستان ورزشگاه 50 هزار نفری قدیر اهواز ، پل كابلی اهواز ، واگذاری چندین هزار واحد مسكن مهر چند پروژه دیگر مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.

این سفر جزیی از سفرهای استانی رییس جمهوری و هیات دولت نیست و در سال آینده سفر چهارم هیات دولت به خوزستان انجام خواهد شد.

رییس جمهوری را در این سفر علی نیكزاد وزیر راه و شهرسازی، عباسی، وزیر ورزش و امور جوانان و مجتبی ثمره هاشمی دستیار و مشاور ارشد رییس جمهوری همراهی می كنند.

سیام **9012



:: برچسب‌ها: سان فرانسیسکو , کالیفرنیا , آب ,
:: بازدید از این مطلب : 447
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

به گزارش خبرنگار ایرنا، پروفسور 'جفری هاینس' رییس مطالعات ادیان در دانشگاه متروپلیتن لندن طی سخنانی در یك نشست تخصصی درباره نقش مذهب در سیاست و روابط بین الملل، گفت: ما امروز در دوران 'پسا سكولاریسم' زندگی می كنیم. دورانی كه سكولاریسم غربی تقریبا به پایان راه خود رسیده است. امروز برخلاف گذشته دیدگاه های مذهبیون در امور سیاسی بسیار مهم شده است.

آقای هاینس كه بیش از 30 عنوان كتاب و دهها مقاله در حوزه های دین، سیاست، روابط بین الملل و مطالعات تطبیقی به رشته تحریر درآورده است، تاكید كرد: تحولات سال های اخیر به وضوح نشان می دهد كه نقش دین پر رنگتر از سابق شده و شاهد هستیم كه چگونه دین وارد حوزه های عمومی و جوامع چندملیتی و چندفرهنگی شده است.

وی افزود: برای مثال اگر به رقابت های انتخاباتی پیش رو در فرانسه نگاهی بیندازیم متوجه می شویم كه شخصی مثل نیكلا ساركوزی نیز تلاش می كند تا نظر رای دهندگان مذهبی را به سمت خود جلب كند. یا مثلا در كشور آمریكا سیاستمداران همواره ژست مذهبی بودن به خود می گیرند.

این نویسنده و استاد دانشگاه اظهار داشت: تاریخچه سكولاریسم به اواسط قرن 19 میلادی در اروپای غربی باز می گردد، زمانی كه احساس می شد برای وارد شدن به دوره مدرنیسم نیاز است دین از دولت جدا باشد. نكته جالب اینجاست كه برخلاف تصور خیلی ها سكولاریسم چیزی نبود كه خود به خود ایجاد شده باشد، بلكه به نوعی توسط حكومت ها تحمیل شد.

وی تصریح كرد: امروزه به لطف پیشرفت ارتباطات و با گسترش شبكه های اجتماعی و فراگیر شدن امكاناتی نظیر اینترنت، موبایل و ... كنترل حكومت ها بر روی گسترش عقاید مذهبی و ایدئولوژی های مبتنی بر دین بسیار كم شده است. به همین علت دیدگاه های مذهبیون و پیام آنها به راحتی در عرصه بین المللی مطرح می شود.

'اگر حكومت ها یك راه را مسدود كنند، پیام ها از طرق دیگری منتشر می شود. در جوامع غربی بسیار واضح است كه به علت افزایش نقش اعتقادات مذهبی در زندگی روزمره افراد، گرایش به سمت دین و خدا بیشتر از قبل شده است.'

وی اضافه كرد: البته مقوله دین، مقوله پیچیده ای است و تعریف واحدی از آن وجود ندارد. به عنوان مثال اكنون این سوال مطرح است كه آیا طالبان مسلمانان واقعی و معتقد هستند یا خیر؟ توجه كنید كه آنها هم می توانند از ابزارهای مدرن برای پیشبرد اهداف خود استفاده كنند.

رییس مركز مطالعات ادیان در دانشگاه متروپلیتن لندن معتقد است كه در مقوله دین و سیاست دو قدرت حضور دارند؛ 'قدرت سخت' و 'قدرت نرم'. قدرت سخت به نوعی همان قدرت نظامی و فیزیكی است و قدرت نرم قدرت فرهنگی و گفتمانی است.

وی گفت: برای نمونه شما اگر دو دولت آمریكا و واتیكان را در مقابل هم قرار دهید متوجه كاركرد بارز قدرت نرم و سخت می شوید. آمریكا با برخورداری از توان نظامی و سخت افزاری قوی، بیشتر قدرت سخت را در تعاملات سیاسی به كار می برد و در آن سو واتیكان به عنوان یك نهاد مذهبی و فاقد ارتش، قدرت نرم خود را برای رسیدن اهدافش به كار می گیرد.

وی افزود: امروز حكومت ها به اهمیت قدرت نرم واقف شده اند. آنها می دانند تاثیر گذاری این قدرت به مراتب بیشتر و پایدار تر است. برای مثال دو كشور ایران و عربستان با توجه به جایگاه مذهبی شان سعی می كنند در رقابت های منطقه ای از جمله در عراق نه تنها قدرت نرم خود را افزایش دهند بلكه گهگاه این قدرت را به رخ هم بكشند.

'از طرف دیگر دولت آمریكا با استفاده از قدرت سخت خود وارد عراق شده است و به همین دلیل وجهه خود را نه تنها در آن كشور بلكه در صحنه بین الملل خدشه دار كرده است.'

پروفسور هاینس در بخش دیگری از اظهارات خود درباره خاورمیانه گفت: اسراییل با استفاده از ابزار سخت و قدرت نظامی در برابر فلسطین روز به روز منفور تر می شود، به همین علت همواره برای توجیه عملكردش طوری وانمود می كند كه فلسطینی ها تروریست هستند.

این محقق انگلیسی افزود: بعد از جنگ جهانی دوم این پاپ ژان پل دوم بود كه توانست لهستان را با قدرت نرم دین از حوزه نفوذ شوروی كمونیست كه اعتقادی به خدا نداشت به سمت خود بكشد. وقتی مردم می دیدند كه ایده مدرن كمونیسم نتوانسته به نیازهای آنها پاسخ دهد مقوله دین برای آنها جذابیت بیشتری پیدا می كرد.

وی در مورد ارتباط میان دین و روابط بین الملل نیز اظهار داشت: بعد از اتفاقات 11 سپتامبر 2001 ادبیات سیاست دینی متحول شد. به نوعی دین محور اصلی روابط بین الملل شد. شما تقریبا كتابی را در علوم سیاسی در آمریكا بعد از واقعه 11 سپتامبر پیدا نمی كنید كه به نوعی به این حادثه نپرداخته باشد و نقش دین را در آن بررسی نكرده باشد.

وی افزود: در زمان ریاست جمهوری 'جورج بوش' مذهبیون راست مسیحی دخالت زیادی در امور كشور داشتند. آنها حتی تلاش می كردند تجاوز به عراق را با آموزه های مذهبی توجیه كنند و مدعی بودند كه با سرنگون كردن دیكتاتوری مثل صدام حسین می توان ارزش های آمریكایی را كه به گفته آنها نشات گرفته از تفكرات مسیحی است، در عراق پیاده كرد.

'بعد از روی كار آمدن اوباما، سیاست آمریكا در قبال عراق اندكی تغییر كرد و مقامات آن كشور متوجه شدند كه برای از بین بردن خطر افراط گرایی باید پلی به سوی مذهبیون میانه رو بزنند. در حقیقت اوباما برخلاف دستگاه جورج بوش سعی می كند از قدرت نرم استفاده كند.'

پروفسور هاینس در پایان سخنرانی خود كه شب گذشته و با حضور جمعی از محققان و دانشجویان در محل دانشگاه 'وست مینستر' لندن انجام شد، گفت: امروز واتیكان، اخوان المسلمین و حتی القاعده همگی تلاش دارند تا با استفاده از قدرت نرم اهداف خود را به پیش ببرند. قاعده كلی این است كه گرو ههای مذهبی فقط زمانی می توانند قدرت بگیرند كه از قدرت نرم استفاده كنند.

اروپام**345



:: برچسب‌ها: سقوط , مربع ,
:: بازدید از این مطلب : 460
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

'محمد مرادی' روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در اراك اضافه كرد: مرحله نخست اردوی تیم ملی سپك تاكرای ایران

در دو هفته گذشته در استان گلستان تشكیل شد.

وی ادامه داد: نفرات شركت كننده در مرحله دوم اردو از 25 نفر به 18 نفر كاهش می یابد، بنابراین بازیكنان شایسته، نخبه و شاخص انتخاب خواهند شد.

سرمربی تیم ملی سپك تاكرای ایران بیان كرد: ایران با تیم های قدرتمند آسیا از جمله هندوستان و سنگاپور برای حضور قدرتمند

در مسابقه های قهرمانی جهان، دیدارهای تداركاتی برگزار خواهد كرد.

مرادی اظهار كرد: میانگین سنی بازیكنان تیم ملی ایران، پایین است و این تیم نیاز به كسب تجربه دارد كه این مهم با برگزاری رقابت با تیم هایی كه از نظر فنی دارای كیفیت مطلوبی هستند، محقق می شود.

وی یادآور شد: برگزاری و آموزش فنون پایه ای و اصلی سپك تاكرا ، بالا بردن میزان آمادگی جسمانی و آماده سازی روحی و روانی بازیكنان از اولویت های برگزاری مرحله نخست اردوی تیم ملی بود.ك/3

517/559

1589



:: برچسب‌ها: سیاه و سفید ,
:: بازدید از این مطلب : 447
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

به گزارش خبرنگار ایرنا، این مسابقه ساعت 30/15 دقیقه امروز (چهارشنبه) در سالن ورزشی انقلاب شهر كرج آغاز شد و در پایان با نتیجه 3 بر یك به سود تیم سایپای البرز به پایان رسید.

در پایان این بازی، هواداران تیم سایپا مشغول شادی و پایكوبی بیرون از سالن بودند كه این موضوع با واكنش برخی از هواداران تیم مقابل مواجه شد كه البته درگیری محدود دو طرف با دخالت ماموران نیروی انتظامی، خیلی زود به پایان رسید.

بازیكنان تیم والیبال كاله آمل هم در پایان این مسابقه با ناراحتی از این شكست روی زمین افتاده بودند و زمانی كه خبرنگاران از آنها درخواست مصاحبه كردند، با عذرخواهی از این كار سر باز زدند.

7422 / 2024

1589



:: برچسب‌ها: دره عمیق و باریک ,
:: بازدید از این مطلب : 426
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، 'محمدجعفر علیزاده' روزچهارشنبه در مراسم كلنگ زنی پروژه ملی بیمارستان جایگزین شهدای تجریش افزود: مقرر شده تا بیش از 59 بیمارستان از ابتدا تا پایان سال 91 افتتاح شود كه پنج بیمارستان بزرگ از جمله این مراكز درمانی خواهند بود.

وی با بیان اینكه بیمارستان‌هایی در شهرهای گرگان، بوشهر، خرم آباد، سمنان، دامغان و گنبد درحال تجهیز است، گفت: 20 بیمارستان كوچك نیز تجهیز شده و سال آینده افتتاح می‌شوند.

معاون وزیر مسكن گفت: تجهیز 59 بیمارستان حدود هشت میلیارد تومان هزینه خواهد داشت وچنانچه نقدینگی تامین شود این بیمارستان‌ها به بهره برداری می رسند.

علیزاده در باره فعالیت های انجام شده برای ساخت بیمارستان جایگزین شهدای تجریش گفت: تلاش‌های زیادی برای اخذ مجوزها و بهینه كردن طراحی برای آغاز ساخت بیمارستان جدید شهدای تجریش انجام شده است .

وی ادامه داد: این بیمارستان متناسب با نیازهای روز طراحی شده و دارای بیش از 14 اتاق عمل، یك سالن اجتماعات 430 نفره است و در 13 طبقه ساخته می‌شود.

علیزاده گفت: امیدواریم مراحل ساخت این بیمارستان با سرعت پیش برود ، به این منظور كمیته‌ كاری تشكیل شد تا به جز منابع دولتی، منابع مالی دیگری برای ساخت بیمارستان جایگزین شهدای تجریش تامین شود.

وی با بیان اینكه این بیمارستان سال 95 به بهره برداری می رسد، تصریح كرد: در صورت تامین نقدینگی زودتراز زمان اعلام شده به بهره برداری می رسد.

به گفته معاون وزیرراه وشهرسازی ، دولت های نهم و دهم تلاش زیادی در زمینه بیمارستان سازی كرده اند به گونه‌ای كه تنها ساختمان 22 هزار تخت بیمارستانی توسط این وزارتخانه ساخته می شود.

اجتمام**9105**1601



:: برچسب‌ها: اتومبیل , رنگ , نیکون ,
:: بازدید از این مطلب : 462
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

'محمدرضا مردانی' روز چهارشنبه بعد از اتمام مهلت ثبت نام متقاضیان مركز جذب هیات علمی به خبرنگار فرهنگی ایرنا گفت: درمهلت تعیین شده، 23 هزار نفر با مراجعه به پایگاه اینترنتی مركز جذب به نشانی www.jazb.msrt.ir تقاضانامه الكترونیكی ثبت نام را تكمیل كرده اند.

وی با بیان اینكه تا امروز نزدیك به 18 هزار نفر از ثبت نام كنندگان در سامانه جذب، تعیین اولویت های خود را انجام داده‌اند؛ گفت: ملاك اصلی برای شمار متقاضیان به تعیین اولویت از سوی آنها بستگی دارد و آمار نهایی پس از زمان تعیین اولویت متقاضیان اعلام خواهد شد.

مردانی تاكید كرد: به منظور مساعدت به متقاضیانی كه هنوز برای تعیین اولویت خود اقدام نكرده‌اند ترتیبی داده شده تا این داوطلبان بتوانند از فردا، 25 اسفندماه تا 15 فروردین ماه 91 با مراجعه به پایگاه اینترنتی مركز جذب، اطلاعات تقاضانامه ثبت نامی خود را ویرایش كرده و یا برای تعیین یا تغییر اولویت‌های انتخابی خود اقدام كرده و آنها را قطعی كنند.

به گفته وی دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و مراكز وابسته به دستگاه های اجرایی در فراخوان نوبت بهمن ماه 90 برای جذب 15 هزار عضو هیات علمی اعلام نیاز كرده اند.

رییس مركز جذب اعضای هیات علمی وزارت علوم خاطرنشان كرد: هر داوطلب می تواند در صورت برخورداری از شرایط لازم، سه اولویت در سامانه مركز جذب انتخاب كند اما تسهیلاتی برای افراد تحت پوشش بنیاد علمی نخبگان درنظر گرفته شده تا بتوانند یك انتخاب اضافه تر داشته باشند و دو اولویت آموزشی و دو اولویت پژوهشی انتخاب كنند.

براساس ضوابط مركز جذب، متقاضیان عضویت هیات علمی كه یكی از اولویت های خود را دانشگاه پیام نور انتخاب كرده اند نیز ضرورت دارد به سایت این دانشگاه به نشانی http://pnu.ac.ir/Portal/Home مراجعه كرده و اطلاعات خواسته شده را به منظور بررسی اولیه وارد كنند.

متقاضیان بورس تحصیلی و جذب هیات علمی فراخوان سراسری قبلی و شهریور و بهمن 89 و شهریور 90 كه در سایت جذب ثبت نام كرده اما تاكنون توسط دانشگاه ها و موسسات عالی تعیین تكلیف قطعی نشده اند برای سیر مراحل جذب خود باید در فراخوان سراسری بهمن 90، ثبت جدید انجام دهند اما كسانی كه مراحل جذب آنان در دانشگاه ها به پایان رسیده و یا احكام موقت یكساله برای آنها صادر شده است، نیازی به ثبت نام ندارند.

فراهنگ**1055



:: برچسب‌ها: سیاه و سفید , نیویورک شهرستان , بهار ,
:: بازدید از این مطلب : 486
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot
نواب صفوی

فدائیان اسلام گروهی سیاسی-مذهبی با مشی چریکی بود که توسط نواب صفوی پایه‌گذاری شد

"در روز دوم یا سوم محاکمه کسروی شخصی به نام "جواد مظفری" به دادگاه آمد و با هفت تیر، "کسروی" و منشی او "حدادپور" را زد. یکی دیگر از افراد ما به نام شیخ مهدی شریعتمدار به دستور نواب با اتومبیل جلو دادگستری به حالت انتظار ایستاده بود. او مظفری را سوار ماشین کرد و به لاهیجان برد. از این ماجرا نه شاه، نه دولت و نه مردم هیچ کدام کمترین اطلاعی نداشتند [...] کار حسین امامی این بود که بعد از قتل کسروی به داخل اتاق دادگاه رفت و با چاقو شکم کسروی را پاره کرد." (احمد شهاب، گفتگو با واحد تاریخ شفاهی مؤسسه مطالعات تاریخ معاصر ایران)

"جمعیت فدائیان اسلام" گروهی سیاسی-مذهبی با مشی چریکی بود که توسط مجتبی میرلوحی (۱۳۰۳-۱۳۳۴ ) پایه‌گذاری شد. او بعدها شهرت خود را، با این ادعا که از نسل صفویان است، به نواب صفوی تغییر داد. (نواب، نام خانوادگیِ مادری وی بود)

نواب صفوی پس از فارغ التحصیلی از دبیرستان صنعتی آلمانی‌ها در تهران- جایی که در آن، سال چهارم دبیرستان تظاهراتی علیه دولت وقت برپا کرده بود- به استخدام شرکت نفت در آمد و پس از مدت کوتاهی به شرکت نفت آبادان منتقل شد. در آن‌جا نواب ، که گفته شده نگاهی نافذ و کلامی اثرگذار داشته است، در پی نزاعی که میان تکنیسینی انگلیسی و کارگری ایرانی رخ داد، طی یک سخنرانی برای کارگران، خواستار قصاص فرد انگلیسی شد و پس از حمله کارگران به آن فرد و دخالت پلیس، متواری شده و شبانه با قایق راهی بصره و سپس نجف شد.

در نجف، در کنار فروختن عطر برای امرار معاش، به تحصیل علوم دینی پرداخت. در یکی از حجره‌های مدرسه علمیه قوام، کتاب "شیعی‌گری" کسروی را یافت و آن ‌را مطالعه کرد. در این زمان برخی از کتاب‌های کسروی به حوزه‌ی علمیه نجف و کربلا نیز راه یافته بود.

در این کتاب، کسروی انتقادهای صریحی از امام ششم شیعیان کرده بود. نواب این کتاب را به برخی از روحانیان برجسته، مانند حسین طباطبایی قمی و عبدالحسین امینی نشان داد و از آن‌ها فتوای ارتداد کسروی را خواستار شد. قمی پس از مطالعه کتاب، کسروی را مرتد خواند ولی امینی، که در آن هنگام مشغول نوشتن کتاب الغدیر بود، درخواست وی برای صدور حکم ارتداد کسروی را رد کرد و از نواب خواست درس‌اش را بخواند.

"در اردیبهشت ۱۳۲۴ خورشیدی، نواب صفوی، در چهارراه حشمت‌الدوله تهران، به سوی کسروی آتش گشود. اسلحه کمری پس از شلیک دومین گلوله از کار افتاد و کسروی از ناحیه کتف مجروح شد و پس از سه ماه بهبود یافت. نواب همان‌جا دستگیر شد اما با پیگیری روحانیان و عده‌ای از مردم، و نیز به این علت که کسروی از وی شکایت نکرد، پس از دو ماه آزاد شد."

نواب تصمیم گرفت به ایران بازگردد تا در صورتی که کسروی بر مواضع خود اصرار ورزید، حکم ارتداد را در مورد وی اجرا کند. هزینه‌ سفر وی را چند تن از روحانیان، از جمله مرجع تقلید ابوالقاسم خویی، تأمین کردند. نواب چند جلسه با کسروی به گفتگو پرداخت که سرانجام از هر دو سو به تندی و تهدید گرایید. نواب در این میان به همراه چند نفر از روحانیان "جمعیت مبارزه با بی‌دینی" را تشکیل داد و در ترور کسروی مصمم‌تر شد.

در اردیبهشت ۱۳۲۴ خورشیدی، نواب صفوی، در چهارراه حشمت‌الدوله تهران، به سوی کسروی آتش گشود. اسلحه کمری پس از شلیک دومین گلوله از کار افتاد و کسروی از ناحیه کتف مجروح شد و پس از سه ماه بهبود یافت. نواب همان‌جا دستگیر شد اما با پیگیری روحانیان و عده‌ای از مردم، و نیز به این علت که کسروی از وی شکایت نکرد، پس از دو ماه آزاد شد.

نواب، پس از آزادی از زندان، طی بیانیه‌ای با عنوان "دین و انتقام" جمعیت فدائیان اسلام را تأسیس کرد. در این بیانیه، هدف اصلی این جمعیت، اجرای احکام اسلامی از طریق شهادت، انتقام و قصاص بیان شده بود. ده روز پس از این بیانیه و به عنوان اولین فعالیت این جمعیت، کسروی که به اتهام توهین به اسلام تحت بازپرسی بود، به دستور و برنامه‌ریزی نواب صفوی و به دست چند تن از فداییان اسلام در اتاق بازپرسی دادگستری تهران با گلوله و کارد به قتل رسید.

کیفیت دقیق قتل او هنوز در هاله‌ای از ابهام قرار دارد، چنانچه روایت احمد شهاب، از فعالان اولیه فداییان اسلام، که در ابتدای این نوشتار آمد، تنها یک روایت غیر مشهور از این حادثه است.

نواب، که این‌بار در صحنه ترور حاضر نبود، مخفیانه به شهرهای مختلف ایران سفر کرد و سرآخر به نجف رفت و رایزنی گسترده‌ای برای آزادی سوءقصدکنندگان به کسروی انجام داد. در نتیجه‌ این تلاش‌ها، روحانیان بسیاری از ایران و عراق، خواستار آزادی این عده شدند. از جمله حسین طباطبایی قمی از کربلا چنین تلگراف زد: "آقاى رئیس الوزرا دامت شوکته فى اعزاز المسلمین: طول توقیف متهمین به قتل کسروى موجب بسى نگرانى؛ انتظار استخلاص فوری آنها را داریم. الطباطبائى قمى". همین‌طور هم شد و این عده سرانجام آزاد شدند. نواب پس از مدتی به ایران بازگشت و به فعالیت‌های سیاسی خود ادامه داد.

فداییان اسلام، پس از به تخت شاهی نشستن محمدرضا پهلوی، دست به ترورها، یا به تعبیر خود "اعدام‌های انقلابی" دیگری نیز زدند. در مقایسه با ترور کسروی، پشت ترورهای بعدی، انگیزه‌های سیاسی بیشتری نهفته بود، گرچه همیشه مخالفت با اسلام نیز بخشی از دلایل ابراز شده برای انجام ترورها بود.

آیت الله بروجردی

فداییان اسلام با آیت الله بروجردی مرجع تقلید روابط خصمانه‌ای برقرار کردند، به این دلیل که وی با سیاسی کردن روحانیت مخالف بود

آن‌ها بین سال‌های ۱۳۲۸ تا ۱۳۳۲ دو نخست‌وزیر: عبدالحسین هژیر و رزم‌آرا را ترور کردند و سوءقصدهای نافرجامی نسبت به محمدرضا پهلوی، حسین فاطمی وزیر امور خارجه و حسین علاء نخست‌وزیر انجام دادند. با این حال تمام این ترورها به دستور و یا حتی در مواردی اطلاع نواب صفوی نبوده است، گرچه نقش او در ترور کسروی محرز است. ترور حسنعلی منصور نخست وزیر نیز توسط گروه دیگری از نزدیکان نواب صفوی انجام پذیرفت.

فداییان اسلام با آیت الله بروجردی مرجع تقلید روابط خصمانه‌ای برقرار کردند، به این دلیل که وی با سیاسی کردن روحانیت مخالف بود و از فعالیت‌های انقلابی نواب و فداییان حمایت نمی‌کرد. این گروه در مانیفست خود "راهنمای حقایق" که به قلم نواب صفوی نوشته شده بود، تعابیر بسیار تندی علیه این مرجع تقلید به کار بردند.

بخشی از کینه‌ نواب و یارانش از بروجردی به طور خاص به این علت بود که برخی از خادمان و شاگردان بروجردی به دستور این مرجع تقلید (و یا دست‌کم با تمایل او) نواب را کتک زدند و از قم بیرون کردند. انگیزه برای این کار، تلاش‌های نواب برای همراه کردن طلاب قم با فعالیت‌های سیاسی-چریکی خود و انتقاد آشکار وی از بی‌عملی حوزه‌ عملیه بود.این خصومت دو سویه موجب شد که هنگام محکوم شدن نواب به اعدام، بروجردی تلاشی برای نجات وی انجام ندهد.

با این حال، نواب با بسیاری از روحانیان سیاسی در ایران و نجف، خصوصاً آیت الله کاشانی و آیت الله روح‌الله خمینی روابط حسنه‌ای داشت. نواب در ابتدا با جبهه ملی و مصدق نیز همسویی داشت، اما بعدها با آن‌ها، به‌ویژه بر سر اجرای احکام اسلام، اختلاف پیدا کرد و مصدق را نیز تهدید به قتل کرد. در ابتدای نخست‌وزیری مصدق با نظر مساعد وی، نواب و برخی دیگر از فداییان اسلام دستگیر شدند.

نواب پس از آزادی از زندان، در سال ۱۳۳۲ به مصر، اردن، عراق، لبنان و فلسطین سفر کرد و با سیدقطب از رهبران اخوان المسلین، یاسر عرفات و شرف‌الدین عاملی از روحانیان لبنان دیدار کرد. گفته شده که وی عامل آشنایی آیت الله خمینی با اخوان المسلمین و ایده‌های اسلام‌گرای این گروه بوده است. وی نهایتاً با کاشانی نیز زاویه پیدا کرد. این دو از جمله بر سر موضوع اجرای احکام اسلام با یکدیگر اختلاف پیدا کردند.

"۵ روز پس از کودتای ۲۸ مرداد، نواب صفوی با صدور بیانیه‌ای سقوط دولت مصدق را "یاریِ خداوند" و کاری مردمی توصیف کرد."

آیت الله کاشانی در پاسخ به یکی از نامه‌های نواب که خواسته بود "عرق‌فروشی‌ها" تعطیل شود، با اشاره به این‌که نواب سید تندی است با عصبانیت گفته بود اول باید مسأله‌ ملی شدن نفت را به انجام برسانیم و بعد به این امور برسیم.

۵ روز پس از کودتای ۲۸ مرداد، نواب صفوی با صدور بیانیه‌ای سقوط دولت مصدق را "یاریِ خداوند" و کاری مردمی توصیف کرد و راه سعادت مملکت را این دانست که "لختى و بى قیدى شرم آور زنان و موسیقى شهوت‌انگیز فضیلت‌کش و رقاص‌خانه‌هاى جنایت‌بار و قوانین قضایى پوسیده اروپایى از میان برود و تعالیم عالى و احکام حیات‌بخش اسلام جایگزین آنها گردد."

کمی بیش از دو سال بعد، در پی ترور ناکام حسین علاء به دست فداییان اسلام، نواب ضفوی و چند تن از اعضای گروهش، دستگیر، محاکمه و اعدام شدند.



:: برچسب‌ها: فیلم , سفید , ایتالیا ,
:: بازدید از این مطلب : 518
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 اسفند 1390 | نظرات ()