نوشته شده توسط : swot

به گزارش ایرنا، روزنامه روسی به به نقل از یك منبع آگاه در دولت آمریكا نوشت: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده قرار بود پس از نشست سران گروه هشت كشور صنعتی موسوم به 'جی 8' در شیكاگو در ماه مه (اردیبهشت ماه آینده) امسال، اجلاس سران روسیه-ناتو در این شهر برگزار شود، اما با توجه به خودداری رییس جمهوری روسیه از شركت در این اجلاس، اوباما مجبور شد محل برگزاری اجلاس جی-هشت را به كمپ دیوید تغییر دهد.

روزنامه روسی خاطرنشان كرد: 'ولادیمیر پوتین' رییس جمهوری منتخب روسیه می بایست پس از پایان اجلاس گروه جی هشت شیكاگو را ترك كند و در اجلاس ناتو شركت نكند.

مقام آمریكایی به كامرسانت گفت: اوباما برای اینكه پوتین بصورت نمایشی در آستانه اجلاس سران ناتو شیكاگو را ترك نكند، ناگزیر شده است هزینه بیشتری متقبل شده و محل برگزاری اجلاس را به كمپ دیوید در نزدیكی واشنگتن منتقل كند.

بر پایه این گزارش، قرار است اجلاس سران 'جی هشت' روزهای 18 و 19 ماه مه (28 و 29 اردیبهشت ماه) در شیكاگو برگزار شود و بلافاصله پس از آن اجلاس سران ناتو برگزار شود كه در حاشیه آن اجلاس سران روسیه-ناتو برپا خواهد شد.

مسكو اعلام كرده است كه با توجه به اختلاف شدید با واشنگتن در باره استقرار سامانه موشكی آمریكایی در قاره اروپا، رییس جمهوری روسیه در اجلاس سران روسیه-ناتو شركت نمی كند.

روزنامه كامرسانت به نقل از مقام آمریكایی اضافه كرد: علت تاخیر در تصمیم گیری آمریكا برای تغییر مكان اجلاس جی هشت این است كه اوباما پیش از این امیدوار بود با روسیه در باره امنیت موشكی قاره اروپا به توافق دست یابد، اما چنین نشد.

روزنامه روسی خاطرنشان كرد: تصمیم برای تغییر محل برگزاری اجلاس 'جی هشت' به نفع اوباما می باشد، زیرا كه این اقدام از جنجال آفرینی در آستانه انتخابات ریاست جمهوری آمریكا و متضرر شدن رییس جمهوری حلوگیری می كند.

در این گزارش با اشاره به اینكه ازسرگیری روابط آمریكا و روسیه از معدود دستاوردهای اوباما محسوب می شود، گفته شد: در صورت تشدید اختلاف مسكو و واشنگتن، جمهوریخواهان می توانند از آن به عنوان حربه ای علیه اوباما استفاده كنند.

آمریكا به بهانه تهدید موشكی برخی كشورها، تصمیم به استقرار سامانه موشكی خود در قاره اروپا گرفته است.

در حال حاضر مساله تامین امنیت موشكی قاره اروپا بزرگترین مساله مورد اختلاف میان روسیه و غرب به سركردگی آمریكاست.

دمیتری مدودیف رییس جمهوری روسیه در ماه های اخیر بارها نسبت به عواقب استقرار این سامانه به آمریكا هشدار و به عنوان یكی از تدابیر احتمالی از امكان استقرار موشك های تاكتیكی اسكندر در منطقه كالینین گراد خبر داد كه این اقدام اواخر پارسال عملی شد.

مدودیف همچنین گفت كه در صورت بروز وضعیت نامساعد در زمینه سامانه موشكی آمریكا در قاره اروپا، روسیه از برداشتن گام های بعدی در زمینه خلع سلاح و كنترل تسلیحات خودداری می كند.

وی با انتقاد از بی توجهی غرب به منافع و نگرانی های روسیه اعلام كرد: با توجه به وجود رابطه مستقیم میان تسلیحات راهبردی تهاجمی و دفاعی، دلایلی برای خروج كامل از قرارداد 'استارت-2' پیش می آید و حق خروج از این قرارداد را برای خود محفوظ می دانیم.

آمریكا در راستای اجرای خزنده و گام به گام طرح سپر موشكی خود در اروپا اواخر سال گذشته میلادی با رومانی موافقتنامه استقرار بخشی از تجهیزات این سپر را امضا كرد كه به واشنگتن اجازه می دهد سامانه رهگیر 'اس .ام-3' را در این كشور مستقر كند.

بر اساس این توافق، یكی از اجزای سپر دفاع موشكی آمریكا در پایگاه هوایی سابق 'داوسلو' رومانی به كار گرفته خواهد شد.

اروپام/2242**518



:: برچسب‌ها: مرخصی , عشق , پاریس ,
:: بازدید از این مطلب : 505
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 22 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

سید 'رمضان محسن پور' در گفت و گو با خبرنگاراجتماعی ایرنا افزود: پزشكان جوان علاقه مند به عضویت در هیات علمی دانشگاه های علوم پزشكی بر اساس مصوبه قانون، باید به طور تمام وقت در خدمت بیمارستان های دولتی باشند.

وی گفت: این قانون بر اساس برنامه پنجم توسعه مصوب شده و از فروردین ماه امسال قابل اجرا در كشور بوده است.

رمضان پور افزود: پزشكان جوان، باید به طور كامل در خدمت بیمارستان های دولتی باشند و در هیچ بیمارستان یا مركز خصوصی دیگری فعالیت نكنند.

وی ادامه داد: البته این قانون شامل پزشكان با بیش از 20 سال سابقه و عضو هیات علمی دانشگاه های علوم پزشكی نمی شود.

وی با بیان اینكه پزشكان پیشكسوت و عضو هیات علمی در گروه افراد ویژه قرار دادند، گفت: این مصوبه فقط شامل پزشكان جوان است و البته باید انگیزه های مالی نیز برای این قشر فراهم شود.

وی تاكید كرد: بودجه اختصاصی هم برای پرداخت به موقع حقوق و دستمزد این پزشكان در بیمارستان های دولتی درنظر گرفته شده است.

رمضان پور با بیان اینكه البته اختلاف تعرفه درمانی میان مراكز خصوصی و دولتی وجود دارد، گفت: اما قول می دهیم تمام این مسایل با دقت بررسی شود و پزشكان جوان با دریافت به موقع حقوق خود، با رضایت كامل در مراكز دولتی فعالیت كنند.

اجتمام**9134 **



:: برچسب‌ها: سنگ , غروب ,
:: بازدید از این مطلب : 573
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 22 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

به گزارش خبرنگار حوزه دفاعی ایرنا، امیرسرتیپ 'محمدحسین دادرس' روز دوشنبه در مراسم مراسم دانش آموختگی دانشجویان دانشكده فرماندهی و ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران افزود: این دانشگاه برای دانشجویانی كه صحنه های بزرگ و كوچك عملیاتی را رهبری كرده اند این قابلیت را فراهم كرده است

تا امروز به عنوان فرماندهان نظامی از توانمندی های خود استفاده كنند و هرگونه تهدیدی را مدیریت كنند.

امیر سرتیپ دادرس افزود: دانشجویان در این دوره با افزایش قابلیت ها و توانمندی های خود ضمن شناسایی نقاط ضعف و قوت دشمنان به تهدیدات آنان همانند اساتید خود در دوران هشت سال دفاع مقدس پاسخ می دهند.

ادامه دارد ...

سیام**1478**9132



:: برچسب‌ها: روز تعطیل , کالیفرنیا , شیکاگو ,
:: بازدید از این مطلب : 470
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 22 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا، حضور طولانی مدت نیروهای آمریكایی در عراق، باعث گسترش ناكامی‌های سیاسی و امنیتی این نیروها در این منطقه شد كه منجر به بروز شرایط جدیدی برای اشغالگران شد و در نهایت توافق برای خروج انها را سرعت بخشید.

عواملی چون تحولات پیش آمده درخاورمیانه به دنبال قیامهای مردمی در جهان عرب، ناكامی‌های آمریكا در تحولات سیاسی منطقه و عوامل داخلی آمریكا نیز در تصمیم برای خروج نیروهای آمریكایی از عراق نقش برجسته ای داشتند.

نیروهای اشغالگر آمریكا پس از نزدیك به 9 سال با تحمل تلفات و خسارات سنگین ناچار شدند از عراق خارج شوند. خروج نیروهای آمریكا از عراق زمینه ساز پیروزی سیاسی بزرگی برای دولت نوری‌المالكی شد چون با خروج این نیروها ، بزرگ‌ترین خواسته ملت عراق محقق گردید.

امریكایی ها تلاش داشتند در مدت حضور خود در عراق برای این ناكامی ها

پاسخ هایی را برای ملت خود اماده سازند از جمله باراك اوباما علی‌رغم موضع اولیه‌اش در مخالفت با جنگ عراق، طی سخنانی به مناسبت عقب‌ نشینی اولین گروه سربازان آمریكایی از عراق، بدون اشاره به كشته شدن بیش از 5 هزار نیروی كار امد این كشور ادعا كرد كه نتیجه جنگ در عراق برا ی امریكا مثبت بوده است وبه گفته وی آنچه كه باقی می‌ماند دموكراسی برای ملت عراق است.

به نظر كارشناسان مسایل نظامی وسیاسی بین المللی، آمریكا از سال 2003 ( 1382 ) كه به عراق حمله كرد، با چالش‌های مختلفی روبه‌رو شد و نتوانست به اهداف طراحی شده اولیه خود در خصوص این كشور دست یابد و به ناچار با تغییر مكرر راهبردها به اشكال متفاوتی وارد شد.

این امر تنها به عراق محدود نبود، بلكه جایگاه و عملكرد آمریكا را در كل منطقه خاورمیانه و حتی جهان متأثر ساخت. بر این اساس بود كه چگونگی رفتار و عملكرد در عراق، به عمده‌ترین مسئله سیاست خارجی آمریكا در دوره بوش تبدیل شد.

نیروهای آمریكایی در شرایطی عراق را اشغال كردند كه جامعه این كشور به دو طیف اقلیت سنی حاكم و اكثریت شیعه تحت ستم تقسیم شده بود.

از سال 1921 ( 1300 ) كه رژیم پادشاهی عراق شكل گرفت، به دلیل شرایط محیطی همواره اقلیت بر اكثریت شیعه حاكم بود.

در دوران حاكمیت سیاه صدام حسین بود كه در آن دو طیف مهم عراقی یعنی شیعیان و كردها به شدت سركوب شدند.

اما راهبرد جورج بوش رییس‌جمهوری سابق آمریكا صرفا مبتنی بر آزاد‌سازی مردم عراق نبود بلكه در چارچوب طرح خاورمیانه جدید بازتعریف شده بود.

عراق برای امریكا گزینه كاملا مناسبی برای حضور دایمی نیروهای آمریكایی به شمار می‌رفت چون بررسی های آمریكا نشان می داد كه رژیم‌های شكننده موجود در ساحل جنوبی خلیج‌ فارس نمی‌توانند در دراز مدت منافع استراتژیك آمریكا را در منطقه تامین كنند. از این‌رو در صورت بروز ناآرامی‌ها در كشورهای عرب حوزه خلیج‌فارس، عراق می‌تواند جایگزین مناسبی برای پایگاه‌های آمریكا باشد.

اما حضور 9 ساله نیروهای آمریكا در عراق هزینه انسانی و مالی سنگینی برای پنتاگون به همراه داشت.

براساس گزارش رسانه‌ها و سازمان‌های مالی و اقتصادی جهان، آمریكا در طول 9 سال گذشته حدود 1750 میلیارد دلار در عراق هزینه كرده است. در عراق نیز طولانی شدن حضور نیروهای آمریكا، به شكل‌گیری گروه‌های مسلح برای مقابله با نیروهای آمریكا منجر شد، زیرا مردم عراق بخشی از ناامنی‌ها را معلول دخالت آمریكا در مسایل داخلی و امنیتی این كشور می‌دانند.

هرچند خروج نیروهای آمریكا از عراق بر اساس توافقنامه امنیتی بغداد- واشنگتن صورت گرفت اما این خروج نقش هژمونی آمریكا را به شدت كاهش داد. این موافقتنامه در نوامبر 2008 ( 1387 ) در آخرین دوره ریاست‌ جمهوری جورج بوش امضا شد اما آمریكا تلاش كرد تا بخشی از نیروهای زبده خود را با گرفتن مصونیت قضایی، در عراق باقی بگذارد. مخالفت فراكسیون‌های اكثریت در پارلمان عراق با دادن مصونیت قضایی به نیروهای آمریكایی موجب شد تا پنتاگون بندهای موافقتنامه امنیتی بغداد - واشنگتن را عملیاتی و نیروهای خود را از عراق خارج كند.

به گزارش سازمان تحقیقاتی امریكایی ، تجاوز نظامی 9 ساله آمریكا به عراق و اشغال آن حدود یك میلیون كشته در این كشور بر جای گذاشت.

به علاوه این اشغال‌گری موجب كشته شدن صدها نیروی آمریكایی و زخمی شدن هزاران تن از این نیروها شد.

این گزارش می افزاید كه این تجاوزگری چند تریلیون دلار هزینه نظامی برای واشنگتن در بر داشته است.

با این وجود، همچنان حدود 8000 نیروی امریكایی در منطقه شمالی كردنشین عراق باقی مانده‌اند.

علاوه بر این نیروها، حدود 14 فروند هواپیما، 125 فروند بالگرد و 28 فروند پهپاد در منطقه شمالی این كشور باقی مانده است.

همچنین امریكا با راه اندازی بزرگترین سفارت خانه خود در بغداد اقدام به اسكان هزاران نظامی در لوای برنامه های دیپلماتیك كرد كه این امر خشم محافل سیاسی عراقی را برانگیخت.

در حقیقت باید اذعان كرد كه با خروج نیروهای آمریكا از عراق درخشان‌ترین پیروزی برای دولت نوری‌ المالكی رقم زده شد زیرا سیاست وی بر حفظ استقلال ملی این كشور تكیه دارد.

در خصوص اینده سیاسی امنیتی عراق پس از اشغالگری نیز دیدگاههای متفاوتی از سوی محافل سیاسی این كشور وجود دارد

سیاستمداران طرفدار اقلیت در عراق تلاش دارند با استفاده از وضعیت موجود سقف مطالبات خود را برای در اختیار گرفتن اهرم‌های قدرت افزایش دهند. اعلام مناطق فدرالی در استان‌های دیالی، الانبار و صلاح‌الدین از سوی این اقلیت عراق كه بدون هماهنگی با دولت مركزی صورت گرفت نوعی قدرت نمایی این اقلیت با دولت نوری‌المالكی تلقی می‌شود.

در واقع این خود گردانی سر انجام به مركز گریزی اقلیت و گسست از حاكمیت فراگیر عراق منجر خواهد شد و گستره حاكمیت دولت مركزی در ان را با مشكل مواجه خواهد كرد.

برخی دیگر از سیاستمداران عراقی اعتقاد دارند كه خروج نیروهای آمریكایی از عراق به شكل‌گیری یك نظام امنیتی بومی كه در آن همه طیف‌های سیاسی عراق مشاركت خواهند داشت، كمك خواهد كرد. بنابراین وحدت و همكاری طیف‌های عراقی اعم از كرد، شیعه و سنی و كاهش وابستگی این طیف‌ها به محیط پیرامونی خود می‌تواند شاخص‌های امنیتی و سیاسی عراق را بر اساس استقلال ملی تبیین كند.

این سیاستمداران همچنین اعتقاد دارند تقابل احتمالی طیف‌های موجود در عراق به‌طور طبیعی تاثیرات خود را بر كشورهای همجوار خواهد گذاشت و منطقه را وارد یك بحران سیاسی و امنیتی جدید خواهد كرد كه نتیجه ان استقلال عراق را نیزتضعیف خواهد كرد.

تمام/1385 **1446 **



:: برچسب‌ها: سقوط , مردم ,
:: بازدید از این مطلب : 448
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 22 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، با اینكه با بسیاری تلاش می كنند كه در دام شیادانی كه به شیوه های مختلف قصد اخاذی از مردم را دارند، نیافتند؛ اما نگاهی به پرونده های قضایی كه در این زمینه نشان می دهند كه هنوز نیاز به فرهنگسازی در این زمینه ها احساس می شود.

به همین خاطر 'غلامرضا بختیاری' با ساخت مجموعه مستند 'خط قرمز' تلاش كرده است از زخم خوردگان این آسیب های اجتماعی بكاهد و در این مستند به همه معضلات اجتماعی پرداخته است.

بختیاری در این مستند گریزی به آگهی روزنامه ها كه با آب و تاب وعده های رنگارنگ وام بلاعوض و خانه دار شدن و سرمایه دار شدن می دهند تا بنگاه های اعزام دانشجو به خارج از كشور كه گنجشك را به جای قناری به پدر مادرانی كه هراسان از اینكه نكند جوانشان در ممكلت خودش نتواند به دانشگاه برود و بدعاقبت شوند، زده است.

تهیه كننده و كارگردان خط قرمز با بیان اینكه ارتقای سطح آگاهی مردم و اطلاع رسانی درباره معضلات اجتماعی مهمترین هدف وی از ساخت این مستند است گفت: بسیاری از مردم ندانسته و به دلیل اعتماد بی جا به آگهی روزنامه ها و یا دوستان و آشنایان، دچار خسران و ضررهای زیاد و جبران ناپذیری می شوند.

بختیاری افزود: در این مجموعه كه برای شبكه یك سیما ساخته شد، سعی شده است درباره پیامدهای این اعتماد خطرناك اطلاع رسانی شود.

كم شدن آستانه تحمل مردم و پیامدهای آن بخش دیگری از مستند 10 قسمتی 'خط قرمز' است كه تاكنون هفت قسمت از آن تولید شده و سه قسمت انتهایی آن كه به خشم های كنترل نشده و قتل های آنی اختصاص دارد ، در حال تهیه است.

به گفته بختیاری 'خط قرمز' كه محصول گروه مستند شبكه یك است از مهر ماه آغاز شده است و تا اردیبهشت 90 به پایان می رسد.

رضا صداقت به عنوان كارگردان یكی از قسمت های 'خط قرمز' و ساسان گلستانه در مقام تصویربردار و همچنین سرهنگ مجید فقیه در سمت مشاوره انتظامی، بختیاری را در ساخت این مستند یاری كرده اند.

فراهنگ 2025**1588



:: برچسب‌ها: عشق , تایوان ,
:: بازدید از این مطلب : 400
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 22 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا ، 'محمد رویانیان ' روز دوشنبه در حاشیه برگزاری جشن نوروزی نوسازی تاكسی های فرسوده شهر تهران در تالار شمس در جمع خبرنگاران افزود: صاحبان این خودروها فرصت دارند تا خرداد سال 91 برای ثبت نام نوسازی تاكسی فرسوده اقدام كنند تا در پایان مهرماه 91 خودروی خود را تحویل بگیرند.

وی تاكید كرد: این اخطار نهایی است و چنانچه در این زمینه اقدامی انجام ندهند، كارت سوخت و مجوز آنها باطل می شود.

رویانیان با بیان اینكه بیش از 330 هزار تاكسی در كشور وجود دارد، ادامه داد: از این تعداد، 25 هزار نفر از صاحبان تاكسی ها برای نوسازی خودروی های خود مراجعه نكرده اند .

وی ، متوسط عمر تاكسی های كشور را زیر هفت سال دانست و گفت: در تهران عمر 99 درصد تاكسی ها زیر 10 سال است .

رییس ستاد حمل و نقل سوخت كشور با بیان اینكه شش هزار صاحب تاكسی فرسوده نیز در انتظار دریافت تاكسی های نو هستند، افزود: دارندگان این تاكسی ها از 22 بهمن سالجاری برای نوسازی ثبت نام كرده اند و بزودی خودروی نو دریافت می كنند.

رویانیان با بیان اینكه بیش از یك میلیون و 100 هزار خودروی كهنه از سال 85 تاكنون جمع آوری شده است ، اظهار داشت: یك هزار و 400 دستگاه مینی بوس نیز امسال در كشور نوسازی شده است.

وی با اظهار تاسف از اینكه مالكان مینی بوس ها رغبتی برای نوسازی خودروهای خود ندارند، گفت: مینی بوس به دلیل وارداتی بودن گران است و مالكان این خودروها توان نوسازی آن را ندارند، به همین دلیل سعی داریم با رایزنی های انجام شده، عوارض گمركی مینی بوس را پایین بیاوریم تا مالكان این خودروها دغدغه گران بودن را نداشته باشند.

رویانیان درباره نوسازی كامیون های فرسوده نیز افزود: با توجه به تخصیص تسهیلات و اعطای وام برای نوسازی كامیون های فرسوده ، مالكان این خودروها به دلیل گران بودن، رغبتی برای تعویض ندارند و استقبال چندانی نمی شود.

وی در پاسخ به افزایش كرایه تاكسی ها در اواخر اسفند سالجاری و سال آینده گفت : امسال نرخ كرایه تاكسی ها 40 درصد افزایش داشت و تا چند ماه دیگر تغییر نمی كند.

رویانیان تصریح كرد: مردم در صورت مشاهده افزایش نرخ كرایه از سوی رانندگان تاكسی ، باید مراتب را به سازمان تاكسیرانی گزارش دهند و این سازمان موظف به رسیدگی است .

اجتمام **9022**1313**1572



:: برچسب‌ها: جغرافیایی برچسب , درخت ,
:: بازدید از این مطلب : 455
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 22 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

به گزارش ایرنا، روزنامه 'كامرسانت' روز یكشنبه نوشت: 'سرگئی لاوروف' وزیر امور خارجه روسیه علت عدم تمایل این كشور به حمایت از قطعنامه جدید پیشنهادی غرب در باره سوریه را عدم مطابقت مفاد آن با واقعیت های این كشور عنوان كرد.

در این گزارش خاطرنشان شده است: مسكو در وهله اول ماده ای در قطعنامه را كه در آن از حكومت سوریه خواسته شده است نیروهای نظامی خود را از شهرهای آشوب زده این كشور خارج كند، نمی پذیرد.

یك مقام وزارت امور خارجه روسیه كه مسوول امور سوریه می باشد، به كامرسانت گفت: ما تلاش كردیم كه به اطلاع سیاستمداران غربی برسانیم این خواسته آنها (خروج نیروهای نظامی سوریه از شهرهای آشوب زده این كشور) موجب افزایش خونریزی ها در سوریه می شود، اما آنها از توجه به این مساله خودداری كردند.

دیپلمات روس خاطرنشان كرد: در حال حاضر تلاش می كنند در سازمان ملل بین روسیه و چین از یك طرف و بقیه جدایی بیندازند.

وی افزود: هدف غرب توقف خشونت و حل مناقشه در سوریه نیست، بلكه آنها تغییر حكومت این كشور را هدف قرار داده اند و به همین سبب مسكو همچنان با مداخله خارجی در امور داخلی سوریه مخالفت می كند.

روزنامه روسی در پایان گزارش خود نوشت: لاوروف با این موضع كشورش از قاهره عازم نیویورك شد و قرار است در نشست ویژه شورای امنیت در باره مساله سوریه شركت كند.

روسیه و چین در ماه های اخیر دو قطعنامه پیشنهادی غرب علیه سوریه كه مسیر برای مداخله خارجی در این كشور را همواره می كرد، وتو كرده اند.

1592

اروپام/2242**518



:: برچسب‌ها: درختان , استرالیا , بهار ,
:: بازدید از این مطلب : 484
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 22 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

به گزارش ایرنا، در دیدار نهایی رقابت های وزن 74 كیلوگرم كه امشب (یكشنبه) در سالن 12 هزار نفری ورزشگاه آزادی تهران برگزار شد، 'مصطفی حسین خانی' در دو وقت و با نتایج مشابه یك بر صفر 'علیرضا قاسمی' را شكست داد و به مقام قهرمانی دست یافت.

در دیدارهای رده بندی نیز 'ایمان محمدیان' از ایران، 'جاكوب ماكاراشویلی' از گرجستان را شكست داد و 'امیر براكوف' از روسیه به دلیل مصدومیت مقابل 'آكژوك تاناتاروف' از قزاقستان حاضر نشد.

به این ترتیب ایمان محمدیان از ایران و آكژوك تاناتاروف از قزاقستان، مقام سوم مشترك وزن 74 كیلوگرم را كسب كردند.

رده‌ بندی انفرادی وزن 74 كیلوگرم به شرح زیر است:

1 - مصطفی حسین‌ خانی از ایران

2 - علیرضا قاسمی از ایران

3 - ایمان محمدیان از ایران و آكژوك تاناتاروف از قزاقستان/مشتركا/.

7537 / 1589



:: برچسب‌ها: آبی ,
:: بازدید از این مطلب : 515
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 22 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

به گزارش گروه اخبار صوتی و تصویری ایرنا به نقل از مركز اطلاع رسانی فلسطین،‌ شبكه 10 تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام كرد كه فرماندهی جبهه داخلی این رژیم تصمیم به تعطیلی مدارس تمامی شهرك ها و محله های یهودی واقع در 40 مایلی نوار غزه گرفت.

این تعطیلی مدارس شامل حوزه استحفاظی شوراهای منطقه ای النقب و شهرهای بئرالسبع، عسقلان، اشدود، اویكیم، نتیوف جان یونیه، كریات ملاخی، بئرطویا و اسدورت می باشد.

بنابر این گزارش،‌ دستكم 207 هزار دانش آموز صهیونیستی روز یكشنبه به سبب ناامنی حاكم بر مناطق صهیونیستی پیرامون نوار غزه نتوانستند در كلاس های درس خود حاضر شوند.

شبكه 10 تلویزیون اسراییل ادامه داد كه 'بینی گانتس' رئیس ستاد مشترك ارتش اسراییل شنبه شب با فرماندهان گردان های غزه و منطقه جنوبی این ارتش دیدار كرد و با آنان درباره اوضاع امنیتی شهرك های صهیونیستی به بحث و تبادل نظر پرداخت.

1592

صویر**1502**



:: برچسب‌ها: آب ,
:: بازدید از این مطلب : 472
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 22 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

به گزارش خبرگزاری رویترز، رسانه های ایران روز یكشنبه از قول سفیر ژاپن در تهران اعلام كردند كه توكیو به خرید نفت از جمهوری اسلامی ادامه می دهد.

براساس این گزارش 'كینچی كومانو' سفیر ژاپن در ایران اعلام كرد: كشورش امیدوار است به رغم مشكلات مربوط به برنامه انرژی هسته ای ایران، توكیو به روابط سیاسی، اقتصادی و فرهنگی خود با تهران ادامه دهد.

وی اعلام كرد كه جمهوری اسلامی ایران همچنان مهمترین تامین كننده نفت خام ژاپن باقی خواهد ماند.

اظهارات سفیر ژاپن در خصوص ادامه یافتن واردات نفت كشورش از ایران در حالی مطرح شد كه 'كوئیچیرو گمبا' وزیر خارجه ژاپن نیز هفته گذشته اعلام كرده بود كه توكیو و واشنگتن در خصوص كاهش واردات نفت از ایران به زودی به توافق خواهند رسید.

بر اساس این گزارش، ژاپن به شدت از جانب آمریكا تحت فشار قرار دارد تا واردات نفت خود از ایران را كاهش دهد.

فشار آمریكا به ژاپن در خصوص كاهش واردات نفت از ایران در حالی است كه توكیو به خاطر فاجعه ای كه در تاریخ مارس 2011 در نیروگاه فوكوشیما اتفاق افتاد، به شدت به نفت و مشتقات آن نیاز دارند.

**2351** 1597



:: برچسب‌ها: سبز , مربع ,
:: بازدید از این مطلب : 455
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 22 اسفند 1390 | نظرات ()