نوشته شده توسط : swot
فریده خلعتبری

خانم خلعتبری می گوید با این روندی که وزارت ارشاد برای صدور مجوز کتاب کودک و نوجوان پیش گرفته باید به انصاف هیات نظارت بر کتاب کودک شک کرد

مدیر نشر شباویز در گفتگو با خبرگزاری کار ایران، ایلنا گفت که عدم صدور مجوز برای برخی کتاب های این انتشاراتی حدود دو میلیارد تومان برایش هزینه داشته است.

فریده خلعتبری، در این گفتگو ضمن انتقاد از روند صدور مجوز برای کتابهای کودک و نوجوان گفت که این شیوه باعث می شود ناشران خصوصی کتاب کودک و نوجوان ضرر کنند.

به گفته خانم خلعتبری روند صدور مجوز برای این کتاب ها به این شکل است که ناشر باید نسخه نهایی را برای صدور مجوز به وزارت ارشاد بفرستد، یعنی به این ترتیب هزینه هایی چون حروفچینی، تصویرگری و لیتوگرافی پرداخت می شود بی آنکه معلوم باشد که کتاب اجازه انتشار خواهد یافت یا خیر.

مدیر نشر شباویز در گفتگوی خود با ایلنا گفته که معتقد است غالبا کتابهایش به "دلایل واهی و غیر کارشناسانه" مورد تایید ارشاد قرار نمی گیرد. خانم خلعتبری همچنین گفت که "ناشران دولتی یا منتسب به دولت" هرگز با مشکلاتی از این دست روبرو نمی شوند.

خانم خلعتبری در این گفتگو به چند نمونه از مواردی که از وی خواسته شده کتابهایش را برای دریافت مجوز اصلاح کند، اشاره کرد از جمله در مورد کتاب "المیرا" که به گفته خانم خلعتبری "رد شده است". او گفت داستان این کتاب درباره "دختر سه ساله ای است که بیمار است و همیشه تب دارد و با وجود مراقبت های پدر و مادرش با روایتی لطیف و زیبا در پایان داستان، زندگی را ترک می گوید".

مورد دیگری که این ناشر کتاب کودک و نوجوان به آن اشاره کرد این بود که درباره کتاب دیگری به او گفته اند: "چرا در آن به عزرائیل جنسیت مونث داده اید؟".

مدیر انتشارات شباویز همچنین گفت "با این روندی که وزارت ارشاد پیش گرفته باید به انصاف هیات نظارت بر کتاب کودک و نوجوان در اداره کتاب شک کرد از طرف دیگر این روند روز به روز به مشکلات ما اضافه می کند بنا بر این مسئولان اگر مدعی دلسوزی در این حوزه هستند باید چاره ای برای حل مشکلات موجود بیندیشند."

این اولین بار نیست که یک ناشر نسبت به ممیزی و روند صدور مجوز برای کتاب ها معترض است. به غیر از ناشران بسیاری از نویسندگان هم به عملکرد وزارت ارشاد در ممیزی کتاب هایشان اعتراض دارند.

چندی پیش نیز اخباری مبنی بر حذف بخش هایی از منظومه خسرو و شیرین برای کودکان منتشر شد که واکنش های زیادی را برانگیخت.



:: برچسب‌ها: عکاسی ,
:: بازدید از این مطلب : 506
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

بادام یکی از منابع حاوی ویتامین E است

دانشمندان ژاپنی می گویند ویتامین E ممکن است در روندی که موجب سلامت استخوان ها در بدن می شود، اختلال ایجاد کند.

گروه تحقیقاتی دانشگاه کی او، که نتیجه بررسی های خود را در نشریه "نیچر مدیسن" منتشر کرده، می گوید که موش هایی که دوز بالایی از ویتامین E به آنها داده شده حجم استخوانشان کمتر است. اگر در رابطه با انسان ها نیز چنین باشد، خطر شکستن و یا ترک خوردن استخون بیشتر خواهد بود.

ویتامین E در بعضی از روغن های گیاهی، سبزیجات سبز مانند اسفناج و براکلی و در بادام و فندق موجود است.

اما یکی از محققان بریتانیایی گفته است که مکمل ها ممکن است برای بدن مشکل زا باشند.

استخوان خوار

گروه تحقیقاتی در دانشگاه کی او در توکیو دو گروه موش را مورد بررسی قرار داد. یکی موش هایی با کمبود ویتامین E و دیگری گروهی از موش ها که با مکمل های این ویتامین تغذیه می شدند.

با آنکه تحقیقات اولیه نشان داده است که مصرف این ویتامین تاثیر مثبتی بر روی افزایش حجم استخوان ها دارد، گروه تحقیقاتی در ژاپن به عکس این نتیجه دست یافت.

در واقع سلامت استخوان در موش هایی که کمبود این ویتامین را دارند بهتر است و هنگامی که آن را مصرف می کنند حجم استخوانی آنها کاهش می یابد.

اندازه و تراکم استخوان های بدن در دوران بزرگسالی ثابت نیست و به این بستگی دارد که فعالیت سلول های استخوانی از جمله استئوبلاست ها که موجب رشد لایه های جدید می شود بیشتر باشد، یا فعالیت استئوکلاست ها که موجب تخریب استخوان ها می شود.

محققان می گویند که ویتامین E موجب افزایش فعالیت استئوکلاست های "استخوان خوار " می شود و این به این معناست که استخوان ها بیشتر در معرض تخریب قرار می گیرند.

آزمایش هایی مشابه از جمله تحقیقاتی که در ۲۰۱۰ منتشر شد، نتایج عکس بررسی های اخیر را در برداشت و حتی به این نتیجه منجر شد که مصرف ویتامین E یکی از شیوه های درمانی مفید برای تقویت استخوان ها در سالمندان است.

اما دکتر هلن مک دونالد از دانشگاه آبردین در بریتانیا که در مورد تاثیر تغذیه بر سلامت استخوان ها تحقیق می کند، می گوید که تعداد کمی از پژوهش ها، از جمله تحقیقاتی که خود او انجام داده، نشان دهنده تاثیرات منفی این ویتامین است.

وی تاکید کرد که هیچ دلیلی برای آنکه مردم رژیم غذایی خود را تغییر دهند تا از مصرف مقادیر ناچیزی از ویتامین E که در غذاها موجود است، اجتناب ورزند.

وی گفت: "اما مکمل ها دارای دوز و غلظت بالاتری از ویتامین E و املاح موجود در غذاها بوده و عوارض جانبی ناشی از مصرف نادرست مکمل ها در برخی موارد بسیار جدی است."



:: برچسب‌ها: شهری , آبی ,
:: بازدید از این مطلب : 532
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot
بازگیری

شرکت FMN Logistics در سایت اینترنتی خود از آغاز انتقال تجهیزات نظامی آمریکا از افغانستان توسط قلمرو تاجیکستان خبر داده است (عکس از سایت اینترنتی FMN Logistics)

بازگیری نخستین کالاهای نظامی آمریکا از افغانستان توسط قلمرو تاجیکستان آغاز شد.

در این باره شرکت حمل و نقل FMN Logistics در سایت اینترنتی خود خبر داده است.

طبق اطلاع این منبع، گروهی عبارت از بیست کامیون ۲۵ تونی این شرکت روز ۲۹ فوریه حامل تجهیزات نظامی آمریکا حرکت خود از افغانستان به سمت شمال را آغاز کرده است.

در این خبر آمده است که این کامیون‌ها توسط قلمرو تاجیکستان به سمت بیشکک، پایتخت قرقیزستان، حرکت می‌کنند.

سپس، این کالاها با واگن‌ها از طریق قلمرو قزاقستان و روسیه تا به بندرهای لتونی و از آن جا با کشتی‌ها به آمریکا منتقل می‌شوند.

شرکت FMN Logistics در گزارش خود از آن اظهار خوشحالی کرده که دولت آمریکا برای مساعدت به روند خروج نیروهایش از افغانستان این شرکت را انتخاب کرده است.

مسئولان سفارت آمریکا در تاجیکستان از شرح این خبر در حال حاضر خودداری کردند.

این در حالیست که موضوع استفاده از مسیر شمالی برای خروج نیروهای غربی از افغانستان که قرار است تا پایان سال ۲۰۱۴ انجام شود، در چند ماه اخیر در محور گفت‌وگوهای نمایندگان مختلف مقامات آمریکایی با رهبران کشورهای آسیای مرکزی قرار داشت.

روزنامه آمریکایی "وال استریت ژورنال" روز دوشنبه گذشته گزارش کرده بود که مقامات نظامی آمریکا در باره "به دست آمدن توافقات با چند کشور آسیای میانه‌" در باره ترانزیت دوطرفه به افغانستان خبر داده‌اند.

این روزنامه می‌نویسد که ژنرال نیروهای هوایی آمریکا ویلیام فراستیر به حقوقدان‌ها گفته است: "آمریکا رضایت تاجیکستان، قرقیزستان و قزاقستان را برای انتقال تجهیزات به دست آورده و اکنون برای کسب توافق در باره انتقال زره‌پوش‌ها در حال مذاکره است."

در گذشته، گزارش شده بود که آمریکا قصد دارد برخی از تجهیزات نظامی خود را برای تقویت نیروهای مسلح کشورهای آسیای مرکزی، از جمله ازبکستان و تاجیکستان اعطا کند.

موضوع خروج نیروهای ائتلاف بین‌المللی مبارزه علیه تروریسم از افغانستان اخیراً در دیدار نیک هاروی، وزیر نیروهای مسلح بریتانیا با پرزیدنت رحمان در دوشنبه نیز مطرح بود.

بعد از این دیدار که روز جمعه ۲ مارس برگزار شد، آقای هاروی به خبرنگاران گفت که دولت بریتانیا از مقامات تاجیک خواسته است، برای خروج نیروهایش از افغانستان با استفاده از قلمرو تاجیکستان، شرایط ضروری فراهم کنند.

آقای هاروی از جمله گفت: "ما برای بیرون بردن نیروهای خود از افغانستان به کمک سه کشور منطقه - تاجیکستان، قرقیزستان و قزاقستان نیاز داریم."

به گفته این مقام نظامی بریتانیا، جانب تاجیکستان اظهار داشته است که در زودترین فرصت این موضوع را بررسی و در این مورد آن تصمیم خواهد گرفت.

ضمناً، مسیر شمالی حمل و نقل کالاها و لوازمات برای نیروهای غربی در افغانستان از سال ۲۰۰۹ مورد استفاده قرار گرفت. این مسیر از قلمرو کلیه کشورهای آسیای مرکزی، روسیه و برخی از کشورهای قفقاز عبور می‌کند.

هرچند، به اطلاع منابع آمریکایی، مخارج این مسیر برای حمل و نقل گران‌تر است، ولی بعد ناامن شدن راه انتقال کالا توسط قلمرو پاکستان، توجه به این مسیر بیشتر شده است.

گفته می‌شود، که در دو سال اخیر تا ۹۰ درصد کالاهای غیر نظامی و تا ۶۰ درصد مواد سوخت برای برآورده ساختن نیازهای ائتلاف بین‌الملل در افغانستان از این مسیر منتقل شده است.



:: برچسب‌ها: بارسلونا , رودخانه , دوچرخه ,
:: بازدید از این مطلب : 490
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

از هر ده کودک یک نفر به طور مداوم در حین خواب خرخر می کند

کودکانی که خرخر می کنند یا در طول شب از اختلالات تنفسی رنج می برند، ممکن است در آینده دچار مشکلات رفتاری شوند.

پژوهشگران می گویند خرخر و ایست تنفسی کودکان در خواب ممکن است در آینده به بیش فعالی رفتاری منجر شود.

این تحقیقات که در نشریه آمریکایی "پدیاتریکس" منتشر شده، نتیجه بررسی عادات خواب و رفتارهای ۱۱ هزار کودک است که در بریتانیا زندگی می کنند.

دکتر کارن بونوک، سرپرست تیم پژوهشی، گفت که اختلالات در خواب می تواند موانعی در پرورش مغز کودکان ایجاد کند.

بر اساس یکی از برآوردهای انجام شده، از هر ده کودک یک نفر به طور مداوم در طول خواب شب خرخر می کند و حدود ۲ تا ۴ درصد از ایست تنفسی در خواب رنج می برند.

معمولا بزرگی لوزه ها و لوزه سوم از عوامل اختلالات تنفسی در طول خواب شبانه برشمرده می شوند.

این اختلالات در بزرگسالان منجر به خستگی مفرط در طول روز می شود و در بعضی از مطالعات نشانه هایی وجود دارد مبنی بر اینکه در کودکان ممکن است منجر به اختلال‌ کم‌ توجهی‌ ـ بیش‌ فعالی‌ شود.

اختلال کم توجهی -بیش فعالی عبارت‌ است‌ از یک‌ نوع‌ رفتار خاص‌ در کودکان‌ به‌ طوری‌ که‌ این‌ کودکان‌ تنها می‌توانند برای‌ مدت‌ کوتاهی‌ روی‌ یک‌ موضوع‌ خاص‌ تمرکز کنند و‌ گاهی‌ حرکات‌ و رفتار کنترل‌ نشده‌ای‌ را به‌ طور ناگهانی‌ از خود بروز می‌دهند.

اما تحقیقات اخیر به اندازه کافی گسترده بوده و به همین دلیل نتایج شفاف تری را در بر داشته است.

تامین اکسیژن

در ابتدای این تحقیقات، به والدین پرسشنامه ای داده شد تا بتوانند به مدت شش یا هفت سال، میزان خرناس کشیدن یا ایست تنفسی فرزندانشان در خواب را در آن ثبت کنند و آن را با ارزیابی های خود از رفتار کودکان مقایسه کنند.

دکتر بونوک از کالج پزشکی آلبرت آینشتاین در دانشگاه یشیوا در نیویورک گفت که کودکانی که در حین خواب دچار اختلالات تنفسی می شوند، بین ۴۰ تا ۱۰۰ درصد امکان دارد تا سن هفت سالگی دچار "مشکلات رفتاری عصبی" می شوند.

به عقیده او مشکلات تنفسی در حین خواب از چند طریق موجب مشکلات رفتاری می شود. هنگامی که تنفس متوقف می شود، اکسیژن کافی به مغز نمی رسد که این به نوبه خود "روند ترمیم و بازسازی" خواب را مختل کرده و موجب عدم تعادل در مواد شیمیایی مغز می شود.

او گفت: " ما تا به حال به شواهد محکمی مبنی بر اینکه اختلالات تنفسی در طول خواب منجر به مشکلات رفتاری نظیر بیش فعالی شود، دست پیدا نکرده بودیم. اما این تحقیقات به وضوح نشان می دهد که نه تنها علایم مشکلات تنفسی پیش از اختلالات رفتاری خود را نشان می دهد بلکه شدیدا باعث بروز این اختلالات نیز می شود."

ماریان دیوی، کارشناس اختلالات تنفسی کودکان می گوید که اینگونه مشکلات در کودکان اغلب به عنوان دلیلی برای بروز مشکلات رفتاری شناخته نمی شود.

او گفت: "والدین معمولا ارتباط این دو را تشخیص نمی دهند و هنگامی که این علایم را به پزشک عمومی گزارش می دهند، برچسب اختلال‌ کم‌ توجهی‌ ـ بیش‌ فعالی‌ به آنها داده می شود. گاهی اوقات پزشک برای درمان کم خوابی کودکان دارو تجویز می کند."

او در ادامه گفت: "این شیوه غلطی است. فکر می کنند اگر مشکل کم خوابی رفع شود، مشکل رفتاری هم فورا بهتر می شود."



:: برچسب‌ها: مکزیک ,
:: بازدید از این مطلب : 456
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot
بازگیری

شرکت FMN Logistics در سایت اینترنتی خود از آغاز انتقال تجهیزات نظامی آمریکا از افغانستان توسط قلمرو تاجیکستان خبر داده است (عکس از سایت اینترنتی FMN Logistics)

بازگیری نخستین کالاهای نظامی آمریکا از افغانستان توسط قلمرو تاجیکستان آغاز شد.

در این باره شرکت حمل و نقل FMN Logistics در سایت اینترنتی خود خبر داده است.

طبق اطلاع این منبع، گروهی عبارت از بیست کامیون ۲۵ تونی این شرکت روز ۲۹ فوریه حامل تجهیزات نظامی آمریکا حرکت خود از افغانستان به سمت شمال را آغاز کرده است.

در این خبر آمده است که این کامیون‌ها توسط قلمرو تاجیکستان به سمت بیشکک، پایتخت قرقیزستان، حرکت می‌کنند.

سپس، این کالاها با واگن‌ها از طریق قلمرو قزاقستان و روسیه تا به بندرهای لتونی و از آن جا با کشتی‌ها به آمریکا منتقل می‌شوند.

شرکت FMN Logistics در گزارش خود از آن اظهار خوشحالی کرده که دولت آمریکا برای مساعدت به روند خروج نیروهایش از افغانستان این شرکت را انتخاب کرده است.

مسئولان سفارت آمریکا در تاجیکستان از شرح این خبر در حال حاضر خودداری کردند.

این در حالیست که موضوع استفاده از مسیر شمالی برای خروج نیروهای غربی از افغانستان که قرار است تا پایان سال ۲۰۱۴ انجام شود، در چند ماه اخیر در محور گفت‌وگوهای نمایندگان مختلف مقامات آمریکایی با رهبران کشورهای آسیای مرکزی قرار داشت.

روزنامه آمریکایی "وال استریت ژورنال" روز دوشنبه گذشته گزارش کرده بود که مقامات نظامی آمریکا در باره "به دست آمدن توافقات با چند کشور آسیای میانه‌" در باره ترانزیت دوطرفه به افغانستان خبر داده‌اند.

این روزنامه می‌نویسد که ژنرال نیروهای هوایی آمریکا ویلیام فراستیر به حقوقدان‌ها گفته است: "آمریکا رضایت تاجیکستان، قرقیزستان و قزاقستان را برای انتقال تجهیزات به دست آورده و اکنون برای کسب توافق در باره انتقال زره‌پوش‌ها در حال مذاکره است."

در گذشته، گزارش شده بود که آمریکا قصد دارد برخی از تجهیزات نظامی خود را برای تقویت نیروهای مسلح کشورهای آسیای مرکزی، از جمله ازبکستان و تاجیکستان اعطا کند.

موضوع خروج نیروهای ائتلاف بین‌المللی مبارزه علیه تروریسم از افغانستان اخیراً در دیدار نیک هاروی، وزیر نیروهای مسلح بریتانیا با پرزیدنت رحمان در دوشنبه نیز مطرح بود.

بعد از این دیدار که روز جمعه ۲ مارس برگزار شد، آقای هاروی به خبرنگاران گفت که دولت بریتانیا از مقامات تاجیک خواسته است، برای خروج نیروهایش از افغانستان با استفاده از قلمرو تاجیکستان، شرایط ضروری فراهم کنند.

آقای هاروی از جمله گفت: "ما برای بیرون بردن نیروهای خود از افغانستان به کمک سه کشور منطقه - تاجیکستان، قرقیزستان و قزاقستان نیاز داریم."

به گفته این مقام نظامی بریتانیا، جانب تاجیکستان اظهار داشته است که در زودترین فرصت این موضوع را بررسی و در این مورد آن تصمیم خواهد گرفت.

ضمناً، مسیر شمالی حمل و نقل کالاها و لوازمات برای نیروهای غربی در افغانستان از سال ۲۰۰۹ مورد استفاده قرار گرفت. این مسیر از قلمرو کلیه کشورهای آسیای مرکزی، روسیه و برخی از کشورهای قفقاز عبور می‌کند.

هرچند، به اطلاع منابع آمریکایی، مخارج این مسیر برای حمل و نقل گران‌تر است، ولی بعد ناامن شدن راه انتقال کالا توسط قلمرو پاکستان، توجه به این مسیر بیشتر شده است.

گفته می‌شود، که در دو سال اخیر تا ۹۰ درصد کالاهای غیر نظامی و تا ۶۰ درصد مواد سوخت برای برآورده ساختن نیازهای ائتلاف بین‌الملل در افغانستان از این مسیر منتقل شده است.



:: برچسب‌ها: سبز ,
:: بازدید از این مطلب : 457
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

روزنامه‌های روز دوشنبه، ۱۵ اسفند، در صدر اخبار خود نتایج حاصله از شمارش انتخابات جمعه را منعکس کرده و از جمله خبر داده‌اند که چهره‌های اصلی محافظه‌کاران به مجلس راه نیافته‌اند. در کنار این اخبار، انتخابات ریاست جمهوری روسیه هم بااهمیت دیده شده، انتخاباتی که در آن برگزیده شدن ولادیمیر پوتین قطعی است. ابراز نگرانی از گرانی‌ها و به نتیجه نرسیدن وعده‌های مسکن مهر، از جمله دیگر مطالب این روزنامه‌هاست. چند روزنامه هم خبرهایی علیه اسرائیل را بااهمیت‌ترین گزارش‌های روز خود قرار داده‌اند.

تیتر و عکس صفحه اول شرق

بازنشستگی اجباری ریش سفید و دفن تابوت اصلاحات

"نمایندگان مجلس، آنان که رفتند آنان که ماندند" تیتر اول ابتکار است، تهران امروز نوشته است: "اصولگرایان در صدر مجلس نهم"، اعتماد از "بازنشستگی اجباری ریش‌سفیدهای اصولگرا" خبر داده و جوان نوشته است: "مردم بار دیگر اصولگرایان را بر کرسی نشاندند".

رسالت در سرمقاله خود نوشته است: در نهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی زنگ‌ها برای کدام جریان به صدا درآمد؟ چرا مردم در این انتخابات چهره‌های شاخص اقلیت اصلاح‌طلب مجلس را کنار گذاشتند؟ چرا خواهر احمدی‌نژاد در زادگاه رئیس جمهور با فاصله‌ای زیاد نسبت به نفر اول شکست خورد؟ انتخاب ترکیبی از لیست جبهه متحد و پایداری در تهران و اقبال گسترده به نامزدهای جبهه متحد اصولگرایان در شهرستان‌ها حاوی چه پیامی بود؟ و ...

به نوشته این روزنامه جناح راست پاسخ به این سئوالات بسته به سنجش متغیرهای عینی و ذهنی است که در رفتار انتخاباتی رأی‌دهندگان موثر بوده است که می‌توان به برخی از این متغیرها اشاره کرد: انتخابات نهم مجلس واپسین ایستگاه در حیات سیاسی و اجتماعی جریان اصلاحات بود. اصلاح طلبان با عدم حضور در این انتخابات و تحریم آن آخرین میخ را بر تابوت جریان اصلاحات کوبیدند. از این رو اکثریت رأی‌دهندگان حاضر نشدند زیر تابوت اصلاحات بروند و به چند چهره باقی مانده در شهرستان‌ها رأی بدهند.

تحلیل دیگر سرمقاله رسالت این است که انتخابات نهم نشان داد که گفتمان انقلاب فراتر از محمود احمدی‌نژاد است و قطار انقلاب و عرصه‌های خدمتگزاری میراث کسی نیست. محمود احمدی‌نژاد در یکی دو سال پایانی عمر دولت خود با فاصله گرفتن از گفتمان انقلاب به دلیل برخی حاشیه‌سازی‌های اطرافیان، روند کاهش محبوبیت را حتی در شهرستان‌های کوچک سپری می‌کند و این درست برخلاف محاسبات گروه انحرافی است که محبوبیت نظام را صرفا گره به محبوبیت رئیس‌جمهور زده بودند.

منصور فرزامی در سرمقاله مردم‌سالاری نوشته است: چنان که در این یک هفته، همه ما را دیدند و با عملکردمان شناخت آنان از ما، کامل‌تر شد و اگر هفته‌ای دیگر ادامه می‌یافت، خیلی چیزها می‌دیدند. خدا رحم کرد که همان یک هفته بود! پرده‌ها برافتاد و همه دیدند که وزن دنیا و آخرتمان چیست؟ آنچه می‌گفتیم و مدعی بودیم، برملا شد.

به نوشته این روزنامه باز مردم ما را شناختند که آیا "آنچه می‌نماییم هستیم؟" در این انتخابات، باور کنیم که اگرچه خیلی چیزها به دست آوردیم، خیلی از اندوخته‌های "پارسایی و تقوا" را آسان از دست دادیم. یعنی، دنیای دیگران آخرتمان را برد. معلوم شد که حساسیت ما نسبت به "بیت‌المال" چیست؟ اگرچه "شمع علی" بسیار تابنده بود، اما ما ندیدیم. یعنی نخواستیم که ببینیم. همه دیدند که اقتضای منافع و مصالح ما "شمع علی" را چگونه تبیین و تفسیر می‌کند و گویی باقی فسانه است!

در انتهای سرمقاله مردم‌سالاری آمده است: معلوم نبود و نیست و شاید هم هرگز به مصلحت نباشد تا بدانند و بدانیم که آن همه هزینه از کجا آمده است، آسمانی است یا زمینی؟ اندوخته پیشین بود یا بادآورده کنونی؟ آیا نمی‌شد که با این ثروت از این «احساس تکلیف رنگین» گذشت و زندانیانی را در آستانه نوروز چوپانی، به آغوش گرم خانواده بازفرستاد و دل امام زمان (عج) را شاد کرد و بار سنگین "حق‌الناس" را به خانه آخرت نبرد؟

تیتر و عکس صفحه اول رسالت

مهسا امرآبادی در گزارش اصلی اعتماد نوشته است: انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی با حضور کاندیداهای مختلف برگزار شد. جبهه پایداری با رهبری آیت‌الله مصباح‌یزدی و جبهه متحد اصولگرایان با رهبری آیت‌الله مهدوی‌کنی به عنوان دو رقیب در تهران تاکنون توانسته‌اند بیشترین آرا را از آن خود کنند و متحدی‌ها با ۲۳ منتخب و پایداری‌ها با ۲۰ منتخب توانستند به مرحله دوم راه یابند. اما با بررسی جایگاه و میزان آرای کاندیداها، آنچه بیش از پیروزی جبهه متحد یا جبهه پایداری جلب نظر می‌کند، قرار گرفتن چهره‌های شاخص اصولگرایان سنتی در انتهای لیست ۵۵ نفره منتخبان است.

به نوشته این گزارش هرچند می‌توان پیروز میدان رقابت نهمین دوره انتخابات مجلس را فهرست جبهه متحد اصولگرایان معرفی کرد، اما شاید با وجود حضور سنتیان و چهره‌های شاخص احزاب قدیمی و پرسابقه در جبهه متحد، محافظه‌کاران سنتی در دل جبهه متحد را بتوان بازنده این دور از انتخابات نامید. در بین اعضای شاخص سنتیان و ریشه‌داران اصولگرا، دیدن نام افرادی همچون غفوری‌فرد، محمدنبی حبیبی و اسدالله بادامچیان در قعر جدول راه‌یافتگان به مرحله دوم، شاید آغازی باشد بر پایان کار ریش‌سفیدان و مدعیان و نماد‌های اصولگرایی سنتی در کشور.

و در نهایت، گزارشگر اعتماد معتقد است که در این دور از انتخابات مجلس، سنتیانی که پایه‌گذار جناح راست در ایران هستند، توسط افرادی کنار گذاشته شدند که از دل همین جریان برآمدند و به نظر می‌رسد که اینک پس از سال‌ها فعالیت سیاسی در زمان‌های انتخابات، نوبت به بازنشستگی اجباری ریش‌سفیدان سنتی در برابر نیروهای تازه‌نفس و بعضا رادیکال اصولگرا که به سختی می‌توان آنان را محافظه‌کار نامید، رسیده باشد.

تورم ۲۱ در صدی، گرانی و وعده‌های عمل نشده

"پیش بینی تورم ۲۱ درصدی تا پایان سال" تیتر دو روزنامه اقتصادی جهان صنعت و دنیای اقتصاد است.

محمد نهاوندیان در مقاله‌ای در شرق، بودجه سال ۹۱ را یکی از ابهامات بزرگ بخش خصوصی در این مقطع حساس خوانده و نوشته است: از آنجایی که بودجه روی تصمیمات آتی فعالان بخش خصوصی تاثیرگذار است، باید تا حد ممکن شفاف باشد، بنابراین با در نظر گرفتن حساسیت‌های موجود که به واسطه تحریم‌ها و در پیش بودن اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها به بالاترین سطح خود نیز رسیده است، این سوال مطرح می‌شود که بودجه سال ۱۳۹۱ تا چه حد با سیاست‌های بالادستی و کلی اقتصادی کشور انطباق دارد.

رییس اتاق بازرگانی و صنعت ایران در این مقاله با طرح سئوال‌های دیگر تاکید کرده است: این‌طور به نظر می‌رسد که دولت باید در روش بودجه‌نویسی خود تجدیدنظر کرده و اصلاحاتی را اعمال کند. زیرا بررسی‌ها نشان می‌دهد که روش‌های بودجه‌نویسی و رعایت ترتیب بندها از سوی دولت به هنگام تدوین لایحه بودجه، اغلب رعایت نشده است. پس از ابلاغ سیاست‌های اصل ۴۴ قانون اساسی همواره این نکته مورد تاکید قرار گرفته است که قانون بودجه نباید مانند سابق نوشته شود و مدل کشورداری اقتصادی در ایران باید دگرگون شود و ما باید این خواسته خود را به صورت نگاهی راهبردی مطرح کنیم. در حال حاضر نگرانی جدی این است که سرعت واکنش ما نسبت به تحول‌های در حال وقوع، کمتر از سرعت وقوع وقایع باشد.

در ادامه سرمقاله شرق آمده است: آثار قانون هدفمندی یارانه‌ها در نهایت با کمی تاخیر به تولید رسید، بدون اینکه پیام روانی مطلوب و دلگرم‌کننده‌ای توسط دولت به واحدهای تولیدی برای حمایت و پشتیبانی ارسال شود، این در حالی است که با توجه به پتانسیل‌های موجود در حوزه تولید در صورت حمایت و تخصیص اعتبارات در نظر گرفته شده، بهتر می‌توانستیم آثار تورمی این قانون را کنترل کنیم. امروز دیگر نگرانی اصلی ما از شرایط نیست، بلکه از احساس دلسردی و بی‌سرپرستی تولید در کشور است.

میثم هاشم‌خانی در سرمقاله دنیای اقتصاد نوشته است: طرح "استخدام نیمه‌وقت کارکنان زن در دستگاه‌های دولتی"، در شرایطی از سوی معاونت توسعه سرمایه انسانی ریاست جمهوری ارائه شده است که پانزده استان کشور با نرخ بیکاری بالای ۵۰ درصدی برای زنان جوان (زیر ۲۹ سال) مواجه هستند. همچنین براساس آمارهای رسمی مرکز آمار ایران، ۱۰ استان کشور نیز نرخ بیکاری بالای ۶۰ درصدی را برای "زنان جوان شهرنشین" تجربه می‌کنند.

کارتون علی درخشی ، شرق

به نظر نویسنده، نکته مهم در تفسیر نرخ‌های بیکاری فوق، آن است که براساس تعریف استاندارد مورد استفاده مرکز آمار ایران، افرادی که به طور فعال به دنبال شغل نگردند، جزو جمعیت بیکار طبقه‌بندی نمی‌شوند. به عبارت دیگر زنان خانه‌دار، زنان دانشجو یا زنان غیرشاغلی که بنا به هر دلیل به دنبال یافتن شغل نیستند، جزو آمار بیکاران به حساب نمی‌آیند. برای مثال نرخ بیکاری ۶۶ درصدی زنان جوان در استان اردبیل، به این معناست که ۶۶ درصد از زنان جوان مایل به مشارکت در بازار کار، شاغل نبوده و هم‌اکنون در جست‌وجوی شغل هستند.

در ادامه سرمقاله دنیای اقتصاد آمده است: ناتوانی شدید بازار کار کشور در پاسخگویی به موج صعودی تمایل زنان (عمدتا تحصیلکرده) برای اشتغال، علاوه بر آنکه موجب هدررفتن سرمایه‌های هنگفت مربوط به تحصیل زنان و دختران خواهد شد، می‌تواند نتایج اجتماعی ناخوشایندی را در پی داشته باشد و در نتیجه سیاست‌گذاری منطقی برای جلوگیری از استمرار چنین وضعیتی، از اهمیت مضاعفی برخوردار خواهد بود.

بیت‌الله ستاریان در سرمقاله تهران امروز نوشته است: اگر به آمار ساخت‌وسازی که دولت تحت عنوان مسکن‌مهر در حال انجام آن است نظر بیندازیم متوجه می‌شویم که این آمار نسبت به میزان تقاضای کل بسیار ناچیز است. اگر ما شرایط ساخت‌وساز مسکن‌مهر در تهران و میزان تقاضای مسکن در این کلانشهر را مدنظر قرار دهیم، بیش از پیش متوجه تولید ناچیز مسکن‌مهر در مقابل میزان تقاضا می‌شویم. در این مدت تولید مسکن‌مهر آنقدر پایین‌ بوده‌ که به کلی از آمار تولید ما حذف شده است.

به نوشته این مقاله، هم‌اکنون در شهر جدید پرند و هشتگرد که از اصلی‌ترین شهرهای مهر اطراف تهران به حساب می‌آیند، چیزی حدود ۱۵۰ هزار واحد ساخته شده‌اند که افتتاح آنها مدام به تاخیر می‌افتد و دولت هم آنرا به اصلی‌ترین دستگاه وعده‌دهی خود تبدیل کرده‌است. این در حالی‌است که ۱۵۰هزار واحد مسکونی در مقابل سیل تقاضای مسکن در تهران بسیار ناچیز به نظر می‌آید. باید توجه داشت که این ۱۵۰ هزار واحد، در طول ۸ سال ساخته شده‌اند و از همین‌رو میزان تاثیرگذاری آن بر بازار مسکن خارج از بحث است.

در ادامه سرمقاله تهران امروز آمده است: قرار بود که در طول سال جاری مقدار یک میلیون واحد مسکتن مهر در کل کشور افتتاح و به متقاضیان تحویل شود، اما این آمار هنوز به ۲۰۰ هزار واحد هم نرسیده‌است. این در حالی‌است که ما تنها ۱۵ روز تا انتهای سال جاری فاصله داریم و دولت به‌هیچ عنوان نمی‌تواند در ۱۵روز ۸۰۰ هزار واحد مسکن‌مهر را در کشور به مرحله افتتاح برساند.

هشدارهای ضداسرائیلی و گزارش‌های آن

"ناامیدی سران اسرائیل از ادامه حیات اسرائیل" تیتر اول روزنامه جمهوری اسلامی است، کیهان از قول مردم آمریکا نوشته است: "به حمایت از ایران آیپک را اشغال می‌کنیم" و حمایت از "هشدار دبیرکل حزب‌الله به اسرائیل".

کیهان در گزارش اصلی خود نوشته است: همزمان با نشست سالانه کمیته روابط عمومی آمریکا و اسرائیل "آیپک" که نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، روز گذشته در آن سخنرانی کرد، گروه‌های ضدجنگ با اعلام موجودیت جنبش تسخیر آیپک، فشار بر کاخ سفید در مخالفت با تهدیدهای تل‌آویو ضد ایران را آغاز کرد.

این روزنامه بدون اشاره به منبع خبر خود اضافه کرده است: جنبش تصرف آیپک در بیانیه‌هایی جداگانه از باراک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا خواست در دیدار امروز خود با نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، تهدیدهای این رژیم درباره جنگ با ایران و درگیری با فلسطینیان را رد کند.

کیهان ادعا کرده است که جولی ایوانز، از بنیانگذاران گروه "کدپینک" (کد صورتی) و فعالان جنبش تسخیر آیپک همان فردی است که پنجشنبه شب در نیویورک و به هنگام سخنرانی انتخاباتی اوباما در منهتن، خطاب به وی فریاد زد "قدرت رهبریت خودت را به کار ببر، ما خواستار جنگ با ایران نیستیم".

مشکل فقط همین بود

پوریا عالمی در ستون کاناپه اعتماد نوشته است: آقای محمود احمدی‌نژاد چند روز پیش جایی دورتر از کاناپه گفت: "مشکل کشور منابع مالی نیست". این جمله مهم و کارگشا و راهگشایی است که حیف است بررسی نشود. برای همین چند روز است داریم بررسی می‌کنیم مشکل کشور دقیقا چیست، اما به نتیجه نمی‌رسیم. با چند کارشناس هم مشورت کردیم و به نتایج زیر رسیدیم:

به نوشته این ستون، مشکل کشور منابع مالی نیست، ورودی اتوبان کرج است که روزهای تعطیل خیلی ترافیک درست می‌شود. مشکل کشور منابع مالی نیست، شیب حمام مادر رجب است که آب کف آن جمع می‌شود و او از کف مطالبات رجب کوتاه نمی‌آید. مشکل کشور منابع مالی نیست، منابع مالی مشکل مردم است و ربطی به کشور ندارد. مشکل کشور منابع مالی نیست، مشکل این است که پول نفت را چطوری خرج کنیم. مشکل کشور منابع مالی نیست، مشکل فقط همین بود دوستم نداشتی...

او اضافه کرده است: البته من اصلا تعجب کردم آقای احمدی‌نژاد گفته مشکل کشور منابع مالی نیست، برای اینکه تا این لحظه من اصلا نمی‌دانستم کشور مشکلی دارد. الان رفتم توی فکر که اگر مشکل کشور منابع مالی نیست پس چیه؟ واقعا ‌ها.

طنزنویس اعتماد در پایان از قول رییس دولت نوشته است: "اگر رشد جمعیت به ۱۲ درصد هم برسد برای مسکن برنامه‌ریزی شده است و کسی فاقد مسکن نخواهد بود" و خود او اضافه کرده است: ما هم معتقدیم اگر رشد جمعیت به ۱۲ درصد برسد، کسی فاقد مسکن نخواهد بود. منتها چون فعلا رشد جمعیت به ۱۲ درصد نرسیده، خیلی‌ها فاقد مسکن هستند. به همین سادگی.

کارتون روز

گرانی، کاری از فیروزه مظفری، اعتماد



:: برچسب‌ها: اسپانیا ,
:: بازدید از این مطلب : 511
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot
یوکیا آمانو در جلسه شورای حکام

آقای آمانو گفته است که فعالیت های ایران در پارچین ادامه دارد

نشست آژانس بین المللی انرژی هسته ای سازمان ملل در حالی روز گذشته در وین، پایتخت اتریش، آغاز بکار کرد که انتقادات مدیر کل آژانس از نحوه همکاری جمهوری اسلامی ایران با این نهاد وارد مرحله جدیدی شد.

یوکیا آمانو، مدیر کل آژانس در روز آغاز بکار شورای حکام گفت که ایران فعالیت های غنی سازی اورانیوم تا حد ۲۰ درصد را سه برابر کرده است.

وی همچنین از خودداری ایران از دادن اجازه بازدید از برخی نقاط، نظیر سایت نظامی پارچین، در جریان سفرهای اخیر هیات هایی از سوی آژانس به ایران انتقاد کرد.

آقای آمانو همچنین اعلام کرد که آژانس "اطلاعات موثقی در اختیار دارد که گویای انجام برخی فعالیت ها در سایت پارچین است".

این در حالی است که ایران از زبان علی اصغر سلطانیه، سفیر خود در آژانس اعلام کرده که امکان بازدید از نقاطی مانند سایت پارچین نیازمند یک چارچوب روشن و توافق شده است.

با وجود تمام انتقاداتی که مدیر کل آژانس از نحوه یا حتی فقدان برخی همکاری ها از سوی ایران مطرح کرد، به نظر می رسد که آژانس همچنان به پیدایش یک راه حل امیدوار است.

با آنکه انتظار چندانی نمی رود که دور جاری نشست شورای حکام به صدور قطعنامه ای شدید اللحن علیه ایران منجر شود، با این حال مدیر کل آژانس می گوید نهاد متبوعش سیاست تشدید مذاکرات با ایران را در پیش خواهد گرفت.

چنین به نظر می رسد که علایم اخیری که از سوی ناظران به عنوان نشانه های تمایل تهران مبنی بر از سرگیری مذاکرات با گروه موسوم به پنج بعلاوه یک تعبیر شده است، برای آژانس هم امیدهایی برای رسیدن به یک مدالیته یا مبنای مذاکرات و همکاریها ایجاد کرده است.

به گفته منابع نزدیک به آقای آمانو که نخواستند نامشان برده شود، آژانس منتظر است تا نحوه عملکرد ایران طی هفته ها و ماههای آتی را مشاهده کند و نشست ماه ژوئن (خرداد ماه) تعیین کننده بسیاری از مسائل خواهد بود.

در حالی که فشارهای تحریمی بر جمهوری اسلامی ایران رفته رفته به اوج می رسد و صحبت از احتمال کاربرد نیروی نظامی برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح های هسته ای به صراحت از سوی آمریکا مطرح شده است، به جرات می توان گفت که پنجره رسیدن به راه حلی مسالمت آمیز بر سر برنامه هسته ای ایران بسرعت در حال بسته شدن است.

از همین روست که مدیر کل آژانس با بیانی صریح می گوید انجام بازدید از اماکنی همچون پارچین هر چه زودتر انجام شود بهتر است.

ایران تاکنون چنین درخواست هایی را با اتهامات برخاسته از آنچه به "مطالعات ادعایی" (کار روی فعالیت های مشکوک جهت تولید سلاحهای هسته ایی توسط ایران) مشهور شده مرتبط دانسته و حاضر به همکاری مورد نظر آژانس و کشورهای غربی نشده است.

ولی اکنون شرایط بگونه ای است که حتی بازیگری مثل روسیه بصراحت نحوه رفتار ایران را عامل عدم پیشرفت در بن بست هسته ای می داند.

با در نظر گرفتن چنین شرایطی می توان گفت که شرایط برای دولتمردان ایران تقریبا به نقطه اوج رسیده است تا تصمیم بگیرند که آیا با اندوخته های سالهای اخیر خواهند توانست پشت میز مذاکرات به دستاوردی دست یابند یا اینکه با پیگیری قاعده یا همه یا هیچ وارد مرحله ای خواهند شد که ظاهرا در آن کارتهای چندانی برای بازی ندارند.



:: برچسب‌ها: طبیعت , مربع , فوتبال ,
:: بازدید از این مطلب : 543
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

'علی اكبر محمدی' روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود:هواپیمای مسافربری با شماره پرواز769 از مبداء تهران قرار بود در ساعت 45 :9 دقیقه در این فرودگاه به زمین بنشیند و در ساعت10 با شماره پرواز770 به فرودگاه مشهد بازگردد اما بدلیل تندباد شدید و كاهش افق دید، خلبان نتوانست در فرودگاه رامسر فرود آید.

وی گفت: خلبان این هواپیما ناگزیر شد برای پیاده كردن مسافران رامسری به فرودگاه تهران بازگردد كه این مشكل نگرانی شماری از مسافران این شهرستان را بدنبال داشته است.

وی نصب دستگاه كمك ناوبری را از راهكارهای اساسی رفع این مشكل دانست و گفت: این موضوع بارها به مسوولان نهادهای مرتبط اعلام شده اما تاكنون پیگیریها نتیجه بخش نبوده است.

محمدی با بیان این كه این منطقه به لحاظ اقلیمی دارای شرایط بسیار ناپایدار جوی ،همراه با بارندگی شدید و مه غلیظ صبحگاهی است، از مسوولان نهادهای ذیربط خواست با اتخاذ تدابیر ویژه برای خرید دستگاه كمك ناوبری برای رفع معضل فرودگاه این شهرستان اقدام كنند.

در شرایط كنونی هفته ای شش پرواز در مسیر رامسر- تهران، رامسر- مشهد و بالعكس در فرودگاه رامسر برقرار است.

غرب مازندران دارای دو فرودگاه یكی در رامسر و دیگری در نوشهر است.ك/3

624/402



:: برچسب‌ها: زن , قرمز , رودخانه ,
:: بازدید از این مطلب : 486
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

به گزارش گروه اخبار صوتی و تصویری ایرنا به نقل از ریانووستی، این خبر را رسانه های تركیه به نقل از منابع سیاسی این كشور منتشر كرده اند.

بنابر این گزارش، روسیه و چین از شركت در نخستین كنفرانس 'دوستان سوریه' كه نزدیك به یك ماه پیش در تونس برگزار شده بود، خودداری كرده بودند.

ریانووستی افزود:‌روزنامه 'صباح' درباره نشست آتی نوشت كه طرف تركیه در رابطه با قانون مجازات انكار نسل كشی ارامنه كه در سال گذشته در فرانسه تصویب شد، از 'نیكلا ساركوزی' رییس جمهور این كشور برای شركت در كنفرانس یاد شده دعوت نخواهدكرد.

به نوشته این روزنامه، تحریم سیاسی علیه پاریس همچنان پا برجاست و به همین دلیل فقط از آلن ژوپه، وزیر امور خارجه این كشور برای شركت در كنفرانس 'دوستان سوریه' دعوت خواهد شد'.

1592

صویر**1502**



:: برچسب‌ها: جغرافیایی برچسب , باند ,
:: بازدید از این مطلب : 480
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا، طرفداران پوتین عصر روز دوشنبه برای دومین بار در دور روز اخیر با تجمع پرشمار خود در خیابان های مشرف به كرملین ضمن حمایت از پیروزی پوتین در انتخابات ریاست جمهوری بر ضرورت اتحاد و انسجام خود برای مقابله با هر گونه مداخله خارجی در امور داخلی كشورشان تاكید كردند.

خیابان ها و میادین مشرف به كرملین دیشب نیز شاهد جشن 110 هزار نفری طرفداران پوتین به مناسبت پیروزی وی در انتخابات ریاست جمهوری بود.

شركت كنندگان در این تجمع پارچه نوشته هایی با مضامین 'رییس جمهوری مقدم ات گرامی باد'، 'پوتین، ریس جمهوری ما' ، ' حمایت از پوتین ، حمایت از ثبات است' و ' رییس جمهوری محبوب ما بازگشت ' در دست داشتند.

بر پایه این گزارش محل برگزاری تجمع حمایت از پوتین شاهد حضور گسترده ماموران پلیس و نیروهای امنیتی بود كه تلاش می كردند از بروز هر گونه حادثه احتمالی در جریان برگزاری تجمع جلوگیری كنند.

طرفداران پوتین در این تجمع كه از مناطق مختلف روسیه به مسكو آمده بودند، شعارهایی مانند 'روسیه، پوتین، پیروزی'، 'پوتین از تو حمایت می كنم' و 'نابود باد انقلاب نارنجی' سر دادند.

'آندری ایسایف' از سران حزب حاكم 'روسیه واحد' به رهبری پوتین در این تجمع گفت: روسیه با پوتین قدرت بیشتری خواهد یافت و خواهد توانست بر تمامی توطئه ها غلبه كند.

وی افزود: روسیه با انتخاب ولادیمیر پوتین به مقام ریاست جمهوری در واقع استقلال و گام برداشتن در مسیر پیشرفت را برگزید.

'سرگئی نوروف' دبیر حزب حاكم 'روسیه واحد' نیز اظهار داشت: ما اینجا گرد آمده ایم تا بگوییم روسیه آینده روشنی دارد و از دموكراسی حمایت می كند.

وی ادامه داد: روسیه بزرگ در انتخابات روز گذشته پوتین را برگزید و ما این انتخاب ارزشمند را به هیچ كس نخواهیم داد.

'ویاچسلاو فتیسوف' از چهره های معروف و محبوب ورزشی روسیه و مربی سابق تیم ملی هاكی این كشور نیز خطاب به جمعیت حاظر گفت: پوتین به ما امكان داد كه در شرایط دشوار پیشرفت كنیم و به رفاه و سعادت دست یابیم.

وی افزود: امروز كشور ما در سایه رهبری پوتین شاهد حركت رو به جلو در عرصه های مختلف است.

وی با بیان این كه پوتین در مبارزه ای سالم پیروز شد، تشریح كرد: همه باهم تحت رهبری پوتین روسیه نوین را می سازیم و با اتحاد و همدلی در تمامی حوزه ها موفق خواهیم شد.

'سوتلانا آرلوف' معاون شورای فدراسیون( سنا) روسیه نیز در این تجمع گفت: ملت روسیه با انتخاب مجدد پوتین به ریاست جمهوری اثبات كرد كه می تواند به پیروزی دست یابد.

وی افزود: در حالی كه غرب در فكر این است كه هر روز كشور جدیدی را دچار بحران كند، ما با رای دادن به پوتین ثبات را برگزیدیم.

'آندری واروبیوف' از نمایندگان حزب حاكم 'روسیه واحد' نیز اظهار داشت: برخی نیروهای سیاسی تلاش گسترده ای كردند تا محبوبیت و اعتماد عمومی 12 ساله ملت به پوتین را خدشه دار كنند، ولی ملت روسیه نقشه آنها را بر آب كرد زیرا آنها شاهد بودند كه پوتین به تمامی وعده های خود عمل كرد.

'الكساندر ژوكوف' معاون دیگر شورای فدراسیون (سنا) روسیه نیز گفت: پوتین در انتخابات ریاست جمهوری روسیه پیروز شد، زیرا مردم وی را باور داشتند.

وی افزود: پوتین در شرایط دشوار بحران مالی سال های اخیر موفق شد بیكاری را مهار كند و به مردم این امكان را فراهم كند كه در همان شرایط دشوار به پیشرفت خود ادامه دهند.

'میخاییل شوماخوف' رییس اتحادیه سندیكاهای مستقل روسیه نیز اظهار داشت: بدون شك ملت روسیه از پیروزی بزرگی كه به شكل انتخاب مجدد پوتین كسب كرده است ، دفاع خواهد كرد.

وی افزود: به دروغ به ما می گویند در انتخابات تقلب شده است ، اما باید بدانند كه ما اجازه نمی دهیم اقلیتی ناچیز اراده خود را بر ما تحمیل كند.

تجمع طرفداران پوتین در میدان های 'مانژ' و 'تیاترالنایا' در آرامش برگزار شد و تجمع كنندگان با هدایت نیروهای پلیس مستقر محل را ترك كردند.

شهرهای مختلف منطقه سیبری نیز امروز شاهد برگزاری اجتماع 40 هزار نفر از مردم در حمایت از پوتین بود كه در انتخابات روز گذشته ریاست جمهوری روسیه به پیروزی رسید.

بزرگ ترین تظاهرات با شركت هفت هزار نفر از دانش آموزان، بازنشستگان، فعالان فرهنگی و دیگر قشرهای مردم در شهر 'بالنا' برگزار شد.

همچنین شش هزار نفر از طرفداران پوتین در شهر 'كمروو' كه به شهر معدنچجیان روسیه معروف است، در اجتماع حمایت از پوتیت شركت كردند و شمار حاضران در تجمع حمایتی در شهر تومسك به پنج هزار نفر، ایركوتسك سه هزار نفر و هر یك از شهرهای 'چیتا' و 'گورنو-آلتاییسك ' به دو هزار نفر بالغ می شد.

بنا بر اعلام مقام های پلیس محلی اجتماعات حمایت از پوتین در مناطق مختلف سیبری به آرامی برگزار شد و مشكل خاصی به وجود نیامد.

ششمین انتخابات ریاست جمهوری روسیه روز یكشنبه برگزار شد و 'ولادیمیر پوتین' با كسب 71/63 درصد آرا به پیروزی دست یافت.

مردم روسیه در انتخابات دیروز ریاست جمهوری از بین پنج نامزد حاضر متشكل از ولادیمیر پوتین نخست وزیر فعلی و رهبر حزب حاكم 'روسیه واحد'، گنادی زوگانف رهبر و نامزد حزب 'كمونیست'، 'ولادیمیر ژیرینفسكی' رهبر و نامزد حزب 'لیبرال دموكرات'، سرگئی میرونوف' رهبر و نامزد حزب 'روسیه عادل' و میخاییل پروخروف نامزد مستقل، پوتین را به عنوان رییس جمهوری آینده خود برگزیدند.

پوتین پیش از این در فاصله سال های 2000 تا 2008 میلادی دو بار سكان رهبری روسیه را بر عهده داشته و از آن زمان تاكنون نیز در سمت نخست وزیر این كشور مشغول فعالیت است.

به دستور شخص پوتین و در راستای برطرف كردن هر گونه شك و شبهه در خصوص تخلفات احتمالی در تمامی 96 هزار شعبه اخذ رای سراسر روسیه دوربین های مداربسته نصب شده بود و روسای شعبه ها موظف بودند برای شفافیت رای گیری هر یكی از برگه های اخذ رای را مقابل دوربین بگیرند.

بر اساس ثبت الكترونیكی كمیسیون مركزی انتخابات در مجموع 110 میلیون نفر از جمعیت حدود 142 میلیون نفری روسیه واجد شرایط شركت در پنجمین دوره انتخابات ریاست جمهوری این كشور بودند كه از این تعداد یك میلیون و 813 هزار نفر در خارج از این كشور مقیم بودند.

مطابق اعلام كمیسیون مركزی انتخابات روسیه در پنجمین دوره انتخابات ریاست جمهوری این كشور در سال 2008 میلادی كه به پیروزی دمیتری مدودیف رییس جمهوری فعلی این كشور منجر شد، 7/69 درصد واجدین شرایط شركت كردند كه این رقم در دوره كنونی به 65 درصد كاهش یافت.

بنا به گزارش كمیسیون مركزی انتخابات روسیه حدود 700 ناظر از مجمع پارلمانی شورای اروپا، سازمان امنیت و همكاری اروپا، مجمع پارلمانی جامعه همسود و چند سازمان بین المللی دیگر برای نظارت بر برگزاری ششمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به روسیه دعوت شده بودند.

اروپام/2242**518** 3404



:: برچسب‌ها: دریا ,
:: بازدید از این مطلب : 425
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 اسفند 1390 | نظرات ()