نوشته شده توسط : swot
انتخابات

رئیس ستاد انتخابات ایران گفت که امروز احتمالا رکورد تازه‌ای از میزان مشارکت به دست می‌آید

اعلام زودهنگام پیش بینی مقامات مسئول از میزان بالای مشارکت، این احتمال را افزایش داده است که میزان مشارکت در انتخابات حتی بیش از ۶۰ درصد اعلام شود.

تنها ساعاتی پس از آغاز رای گیری، عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان میزان مشارکت در انتخابات مجلس نهم را ۸ تا ۹ درصد بیشتر از میزان مشارکت در انتخابات مجلس هشتم دانسته و همزمان، صولت مرتضوی، رئیس ستاد انتخابات کشور گفته است که در روز جمعه "رکورد جدیدی" از میزان مشارکت در انتخابات در ایران ثبت خواهد شد.

اظهارات این دو به ویژه از آن جهت اهمیت دارد که مسئولیت اصلی برگزاری و نظارت بر انتخابات و از جمله اعلام آمار و ارقام مربوط به میزان مشارکت و رای هر یک از نامزدها را ستاد انتخابات کشور و شورای نگهبان برعهده دارند.

این اظهار نظرها و به ویژه تاکید آیت الله علی خامنه ای رهبر جمهوری اسلامی بر پیش بینی مشارکت بسیار بالای مردم در انتخابات مجلس نهم، به معنای آن است که به احتمال فراوان میزان مشارکت بیش از ۶۰ درصد اعلام خواهد شد.

با توجه به مجموعه شواهد و سخنان مقام های مسئول، اعلام رسمی چنین آماری به هیچ عنوان دور از ذهن به نظر نمی رسد.

اما چنین اقدامی در شرایط کنونی ایران به معنای پیام روشن رهبران جمهوری اسلامی و نشانه جهت گیری آنان نسبت به روند حوادث آتی است و پیامدهای خاص خود را به همراه خواهد داشت.

چنین رقمی برای میزان مشارکت در انتخابات مجلس، حتی در شرایطی کاملا متفاوت و در حالی که طیف های مختلف سیاسی اجازه حضور در انتخابات را داشتند، می توانست دور از تصور باشد.

در پی انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸ و حوادث پس از آن، اجماع فراگیر و گسترده ای بین طیف های مختلف منتقدان و مخالفان جمهوری اسلامی بر سر «نمایشی و فرمایشی» خواندن انتخابات مجلس نهم پدید آمده و منجر به آن شده است که آنان مردم را به تحریم انتخابات فرابخوانند.

بنابراین، به نظر می رسد که با توجه به حال و هوای جامعه پیش از انتخابات مجلس، منتقدان و مخالفان جمهوری اسلامی چنین آماری را نخواهند پذیرفت و برگزار کنندگان انتخابات را به تقلب، دست بردن در میزان آرا و نتایج متهم خواهند کرد.

با این همه، آنان برای اثبات اتهامات خود با دشواری های زیادی نیز روبه رو خواهند بود. آنچه در این میان می تواند سند هر دو طرف برای آمارها و رقم هایشان باشد، نشان دادن شلوغی و یا خلوتی حوزه های رای گیری و احساس عمومی به شهروندانی خواهد بود که فارغ از هر تفسیر و تحلیلی، خود شاهدان زنده ازدحام یا خلوتی حوزه های رای گیری و خیابان ها بوده اند.

به این ترتیب، به نظر می رسد که در انتخابات مجلس نهم، که بسیاری از مسئولان جمهوری اسلامی از جمله آیت الله خامنه ای آن را حساس ترین انتخابات در سه دهه گذشته خوانده اند، عملا رقابت در دو سطح متفاوت جریان دارد: رقابتی بیرونی که تا پای صندوق و عصر امشب ادامه دارد و رقابت درونی که از امشب و از درون صندوق های رای آغاز می شود.

اعلام مشارکت گسترده، پاسخ نظام به تحریم کنندگان

در سطح نخست، رقابت تنها تا پای صندوق رای وجود دارد و رقیبان، نظام جمهوری اسلامی در کلیتش و منتقدان و مخالفانی هستند که مردم را به تحریم انتخابات فراخوانده اند.

اعلام زودهنگام پیش بینی هایی که به نظر می رسد پیشاپیش حدود درصد مشارکت کنندگان را روشن کرده است و تاکید همه جانبه رسانه های دولتی بر حضور بی سابقه مردم در انتخابات مجلس نهم، پاسخ جمهوری اسلامی به تحریم کنندگان است.

در مقابل باید دید تحریم کنندگان چه ابزار و امکاناتی در اختیار دارند تا افکار عمومی را در داخل کشور قانع کنند که اقدام آنان برای تحریم انتخابات تا چه اندازه موفق بوده است و چه پیامدهای عملی و سیاسی مشخصی را در پی خواهد داشت.

در این میان، به نظر می رسد شرکت محمد خاتمی به عنوان یکی از شاخص ترین چهره های اصلاح طلب در انتخابات، او و اصلاح طلبان هوادارش را در موقعیتی بسیار دشوار قرار خواهد داد بی آنکه احتمال گشوده شدن فضای عمل آنان در چارچوب های کنونی حاکمیت افزایش پیدا کرده باشد.

آقای خاتمی، مشارکت اصلاح طلبان در انتخابات مجلس نهم را مشروط به آزادی زندانیان سیاسی از جمله میرحسین موسوی و مهدی کروبی، آزادی رسانه ها و مطبوعات و تضمین برگزاری انتخاباتی رقابتی و سالم کرده بود.

در پی برآورده نشدن هیچ یک از این شروط، چهره ها و سازمان های عمده اصلاح طلب نه تنها از عدم شرکت در انتخابات سخن گفتند، بلکه هرگونه همراهی با انتخابات به گفته آنان نمایشی و فرمایشی را خیانت به آرمان های مردم و جنبش سبز و گامی در جهت تثبیت استبداد قلمداد کردند.

از این رو، شرکت آقای خاتمی در انتخابات به عنوان یکی از شگفتی های انتخابات مجلس نهم تلقی خواهد شد و او را با پرسش های فراوان طرفداران جنبش سبز در قبال رویدادها و سرکوب های خونین پس از انتخابات ریاست جمهوری قرار خواهد داد.

دور تازه حذف های درونی از راه صندوق های رای

در سطح دوم رقابت، به نظر می رسد که منازعات و مجادلات درونی طیف هایی که در چند سال گذشته تحت عنوان کلی اصولگرایان معرفی و شناخته شده اند، اکنون به نقطه عطف خود رسیده است و قرار است نیروهای ناهمسو با طیفی که دست بالا را در نهادهای سیاسی، اقتصادی، امنیتی و نظامی دارد از طریق صندوق های رای به حاشیه رانده شوند.

در ماه های گذشته، سه طیف عمده در میان اصولگرایان روبه روی هم صف آرایی کرده بودند: اول، حامیان محمود احمدی نژاد و تیم همراه او از جمله اسفندیار رحیم مشایی؛ دوم، طیف رادیکال اصولگرایانی که گرد آیت الله محمد تقی مصباح یزدی جمع شده‌اند و به رغم برخی انتقادها، همچنان از محمود احمدی نژاد منهای اسفندیار رحیم مشایی حمایت می کنند؛ و سوم، اصولگرایانی که برآمده از طیف سنتی راست جمهوری اسلامی هستند و در این انتخابات با محوریت آیت الله محمد رضا مهدوی کنی شرکت کرده اند.

در هفته های منتهی به انتخابات، اما یک گروه دیگر هم شکل گرفته است که اگرچه تنها با فهرستی ناتمام آن هم فقط در تهران وارد انتخابات شده، اما به دلیل موضع گیری های چهره اولش، یعنی علی مطهری از شانس بالایی برخوردار شده است.

به نظر می رسد که انتخابات مجلس نهم، مجال و فرصتی خواهد بود که طیف رادیکال اصولگرایان، با گرفتن اکثریت مجلس، رقبای خود از جمله اصولگرایان سنتی، حامیان محمود احمدی نژاد- اسفندیار رحیم مشایی و نیز دیگر گروه های کوچک تر مثل ائتلاف صدای ملت و جبهه ایستادگی را از عرصه قدرت بیرون برانند.

همین تلاش است که مایه و زمینه اصلی آن بوده که رهبر جمهوری اسلامی و مقامات مسئول از احتمال اینکه انتخابات به یک «چالش امنیتی» تبدیل شود، سخن به میان آورند.

اگر حذف شوندگانی که نامشان از صندوق های رای بیرون نمی آید، حاضر به ایستادگی باشند و سلامت انتخابات را زیر سوال ببرند، آنگاه احتمال اینکه بعد از اعلام نتایج انتخابات، چالشی امنیتی شکل بگیرد افزایش خواهد یافت.

اما با توجه به هزینه بسیار بالای این ایستادگی و زیر سوال بردن انتخابات، احتمال اندکی وجود دارد که حذف شدگان از امکان و اراده چندانی برای مقاومت برخوردار باشند.

اگر چنین فرضی درست باشد، آن گاه می توان گفت که دور تازه حذف ها، این بار نیز از طریق انتخابات عملی شده است.



:: برچسب‌ها: حیوانات , اقیانوس ,
:: بازدید از این مطلب : 503
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 13 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

به گزارش جمعه شب خبرنگار سیاسی ایرنا مستقر در ستاد انتخابات وزارت كشور، تمدید انتخابات برای چهارمین بار در پی درخواست استانداران و فرمانداران و با توجه به استقبال پرشكوه مردم شریف و متدین ایران اسلامی در انتخابات انجام شد.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: در حوزه هایی كه اخذ رای از همه مراجعه كنندگان به پایان رسیده است، بنا به تشخیص استاندار استان مربوطه انتخابات خاتمه یافته و شمارش آرا آغاز می شود.

این اطلاعیه می افزاید: استانداران از صداو سیمای مركز استان مربوطه پایان اخذ رای را در حوزه های انتخابیه مربوطه اعلام كنند.

انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی كه از ساعت 8 صبح امروز آغاز و تا ساعت 18 پیش بینی شده بود، در مرحله نخست 2 ساعت و در هر یك از مرحله های دوم و سوم نیز یك ساعت تمدید شد.

مصطفی محمد نجار وزیر كشور ساعتی پیش در جمع خبرنگاران با تقدیر از حضور حماسی ملت از تاكید رییس جمهوری بر اخذ آرای همه مراجعه كنندگان به شعب اخذ رای خبر داده بود.

سیام**گ.س**2026



:: برچسب‌ها: دریا ,
:: بازدید از این مطلب : 577
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 13 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

رهبران اروپایی معاهده مالی جدید اتحادیه اروپا را در بروکسل امضا کردند

رهبران تمامی کشورهای عضو اتحادیه اروپا به استثنای بریتانیا و جمهوری چک معاهده جدیدی را برای افزایش کنترل بر بودجه های اعضای این اتحادیه امضا کرده اند.

هدف از این معاهده جلوگیری از افزایش بدهی های بخش عمومی در هفده کشور حوزه یورو – پول واحد اروپایی – است.

معاهده جدید پس از امضا، و برای لازم الاجرا شدن، باید توسط حداقل دوازده کشور عضو حوزه پورو تصویب شود.

دیوید کامرون، نخست وزیر بریتانیا، که به همراه رییس جمهور چک تنها رهبر اروپایی است که از امضای این معاهده خودداری کرده، گفته است که پیشنهادهای او در خصوص تسهیل تجارت و کاهش تشریفات اداری نادیده گرفته شده بودند.

اما هرمن ون رامپوی، رییس شورای اروپا می گوید که اتحادیه اروپا به خواسته های بریتانیا مبنی بر تقویت اقتصاد توجه جدی دارد.

آقای ون رامپوی در مراسم امضا معاهده گفته است که دولت‌های عضو اتحادیه اروپا باید نسبت به مسئله بدهی ها و کسری های بودجه خود با انضباط بیشتری رفتار کنند تا با بازگشت اعتماد به آینده کشورهای حوزه یورو، رشد اقتصادی حاصل شود.

معاهده جدید مالی اتحادیه اروپا اکنون باید برای تصویب نهایی به مجالس کشورهای عضو سپرده شود، به جز در کشور ایرلند که معاهده را به آراء عمومی خواهد سپرد.

با این که تنها لازم است که دوازده کشور از هفده کشور عضو حوزه یورو معاهده را برای لازم الاجرا شدن تصویب کنند، هر کشوری که از تصویب آن سر باز زند، در آینده نخواهد توانست از وام‌های اقتصادی اروپایی برخوردار شود.



:: برچسب‌ها: بارسلونا , کریسمس , شب ,
:: بازدید از این مطلب : 530
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 13 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot


:: برچسب‌ها: ایتالیا , مدل , دریاچه ,
:: بازدید از این مطلب : 480
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 13 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا مستقر در ستاد انتخابات كشور؛ 'حسنعلی نوری' در جمع خبرنگاران افزود: بر اساس قانون، پس از ثبت نام داوطلبان اگر یا چند نامزد در یك حوزه انتخابیه استعفا و یا فوت كنند انتخابات بین افراد و برای فرد باقی مانده برگزار می شود.

وی تاكید كرد: در قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران بر رعایت حقوق اقلیت های دینی تاكید زیادی شده است و بر همین اساس اقلیت های دینی از 290 كرسی مجلس شورای اسلامی پنج كرسی را در اختیار دارند.

وی اظهارداشت: زرتشیان با سه داوطلب در 17 شعبه اخذ رای، كلیمیان با دو داوطلب در 11 شعبه اخذ رای ، مسیحیان آشوری و كلدانی با چهار داوطلب در 17 شعبه اخذ رای ، مسیحیان ارمنی جنوب كشور با یك داوطلب در شش شعبه اخذ رای و مسیحیان ارمنی شمال كشور با سه داوطلب در 21 شعبه اخذ رای با یكدیگر به رقابت می پردازند.

نوری ادامه دارد: بر اساس قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، ‌زرتشتیان و كلیمیان هركدام یك نماینده، مسیحیان آشوری و كلدانی مجموعاَ یك نماینده و مسیحیان ارمنی جنوب و شمال هركدام یك نماینده را در مجلس شورای اسلامی دارند.

سیام**7378**2026



:: برچسب‌ها: انگلستان , هندوستان , روز ,
:: بازدید از این مطلب : 497
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 13 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

'یزدان جلالی' روز جمعه درگفت وگو با ایرنا افزود: كار رأی گیری از روستاهای صعب العبور 'لپدی، شوله، تلخدان، سه جو گاوشیری، تركی، مازه سوخته و هوشوت تیك' در منطقه بازفت كه بدلیل بارش برف راه های آنها قطع شده است، به اجرا درآمد.

وی گفت: برای روستاهای این منطقه كه دوهزار نفر واجد شرایط رای دادن در آنها سكونت دارند، شش شعبه اخذ رأی در نظر گرفته شده بود.

فرماندار اردل از توابع استان چهارمحال وبختیاری نیز اعلام كرد: عوامل اجرایی انتخابات با پای پیاده دو صندوق اخذ رأی را با وجود بارش برف و دشواری دسترسی به مناطق صعب العبور این شهرستان، به این مناطق رساندند.

'فیروز خسروی'در گفت و گوبا ایرنا افزود:30 نفر عامل اجرایی برای رأی گیری به منطقه سخت گذر

'دیناران' اعزام شدند.

وی میزان بارش برف در این منطقه را بیش از نیم متر عنوان كرد و افزود: این عوامل با عبور از موانع پیش رو، كار رأی گیری دراین منطقه را انجام دادند.

به گزارش ایرنا، شهرستان اردل از توابع استان چهارمحال و بختیاری دارای 33 شعبه ثابت و31 شعبه سیار اخذ رأی است.

7362//558/



:: برچسب‌ها: نقاشی های دیواری , کلیسا , مکزیک ,
:: بازدید از این مطلب : 551
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 13 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot
وبلاگ سفیر ایران در مسکو

سجادی تصمیم بانک روسی در بستن حسابهای کارکنان سفارت را در وبلاگ خود شرح داده است

سفیر ایران در روسیه گفته که بانک محل نگهداری حساب های کارمندان سفارتخانه تصمیم گرفته است این حساب ها را ببندد.

محمود رضا سجادی، سفیر جمهوری اسلامی در مسکو، در یادداشتی که روز جمعه، ۲ مارس (۱۲ اسفندماه) در وبلاگ شخصی خود منتشر کرده گفته است که بانک روسی "و ت ب ۲۴ " به اطلاع او رسانده که قصد دارد حساب کارکنان سفارت ایران در این بانک را ببندد و از آنان خواسته است به سرعت موجودی خود را از این حساب ها خارج کنند.

سفیر ایران در این یادداشت، که دقایقی پس از نیمه شب منتشر شده، به واقعه ای در روز پنجشنبه اشاره کرده و نوشته است: "امروز در ساعت ۱۵:۰۰ یکی از کارمندان سفارت که مسئول امور بانکی است به شعبه مربوطه بانک و ت ب ۲۴ که با سفارتخانه همکاری دارد مراجعه کرد و در بازگشت گفت که تمامی کارکنان سفارتخانه باید تا ساعت ۱۸:۰۰ امروز حساب های خود را در این بانک ببندند و درغیر اینصورت، موجودی این حساب ها توقیف خواهد شد."

به گفته آقای سجادی، کارمند سفارتخانه به اطلاع بانک رساند که این فرصت کافی نیست و بستن حساب کارمندان در مهلت تعیین شده امکانپذیر نخواهد بود اما در پاسخ به او گفته شد که مدیران ارشد بانک این تصمیم را اتخاذ کرده اند.

این کارمند سفارت همچنین اظهار داشت که این اقدام بانک نه تنها بی ادبانه و غیر حرفه ای، بلکه "خاص کشورهای جهان سوم" بوده است و حتی بانک های بریتانیایی و فرانسوی هم با اعضای هیات های دیپلماتیک در کشور خود به این ترتیب رفتار نمی کنند.

سفیر ایران در ادامه از مراجعه خود به بانک برای حل و فصل این موضوع خبر داده و نوشته است که "ناگزیر شدم با لغو یک جلسه، شخصا به بانک مراجعه کنم اما در آنجا مطلع شدم که کارت اعتباری من مسدود شده است، به این معنی که بانک حتی به وعده خود نیز عمل نکرده است."

محمود رضا سجادی ضمن انتقاد از این نحوه برخورد بانک روسی با سفارت ایران، گفته است که "برای مدیران ارشد این بانک متاسفم که برای اندک سرمایه خارجی، به این شکل سر فرود آورده و معیارهای اولیه اخلاقی را نادیده گرفته اند."

پیش بینی نتیجه اقدام بانک

سفیر جمهوری اسلامی در یادداشت خود تصمیم مدیران بانک روسی را تلویحا ناشی از تاثیرپذیری آنان از سیاست ایالات متحده علیه ایران قلمداد کرده و یادآور شده است که در گذشته، دولت اوکراین نیز به خواست آمریکاییان از همکاری با ایران خودداری ورزید و نتیجه این اقدام این شد که آمریکا دولت آن کشور را "نه تنها از یک معامله مهم محروم کرد بلکه مورد تحقیر هم قرار داد."

شعبه بانک و ت ب 24

سجادی تصمیم مدیران ارشد بانک را مورد انتقاد قرار داده و نتیجه نامطلوبی را برای این اقدام پیش بینی کرده است

ظاهرا آقای سجادی به تصمیم دولت وقت اوکراین در اواخر دهه ۱۹۹۰ اشاره دارد که به خواست آمریکاییان از فروش تجهیزات نیروگاه اتمی به ایران خودداری ورزید اما در جریان جنبش اعتراضی سال های بعد در آن کشور، ایالات متحده از مخالفان رئیس جمهوری وقت حمایت به عمل آورد.

سفیر ایران پیش بینی کرده که در آینده نزدیک، آمریکاییان به همین ترتیب با مدیران ارشد بانک "و ت ب ۲۴ " رفتار خواهند کرد و افزوده است که "کسانی که به سادگی ارزش های خود را کنار می گذارند و بازیچه دست دیگران می شوند، شرکای قابل اعتمادی نیستند."

ایالات متحده و کشورهای عضو اتحادیه اروپا برای وادار کردن جمهوری اسلامی به کنار گذاشتن بخشی از برنامه های اتمی خود یک رشته تحریم های اقتصادی و تجاری را علیه ایران به اجرا گذاشته اند که از جمله شامل قطع ارتباط بانکی موسسات مالی و تجاری این کشورها با بانک مرکزی جمهوری اسلامی است.

در عین حال، گزارش هایی انتشار یافته حاکی از آنکه برخی از بانک های تجاری کشورهای دیگر هم به دلیل نگرانی از واکنش ایالات متحده و دشواری در دسترسی به بازارها و امکانات مالی و بانکی آمریکا، ارتباط خود با شبکه بانکی جمهوری اسلامی را کاهش داده و یا قطع کرده اند.

بانک "و ت ب ۲۴ " یکی از موسسات مالی زیر مجموعه موسسه مالی و بانکی "و ت ب" است که از بانک های بزرگ روسیه محسوب می شود.

این بانک پیشتر به طور کامل در مالکیت دولت روسیه قرار داشت اما در سال های اخیر، بخشی از سهام آن خصوصی سازی شده هر چند دولت روسیه همچنان سهامدار اصلی آن باقی مانده است.

ساعاتی پیش خبرگزاری نووستی گزارش کرد که مسئول امور رسانه ای بانک "و ت ب ۲۴ " در مورد دلیل تصمیم به بستن حساب های سفارت ایران در مسکو گفته است که ادامه کار با این حساب ها برای بانک سودده نبوده است.

وی افزوده است که در این مورد، از مدتی قبل با مقامات سفارت ایران مذاکراتی صورت گرفته و آنان چند هفته پیش از تصمیم به بستن این حساب ها مطلع شده بودند.



:: برچسب‌ها: موزه , زرد , جدید ,
:: بازدید از این مطلب : 599
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 12 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

كوروش باقری روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با دعوت از عموم مردم برای مشاركت و حضور حداكثری در پای صندوق های رای، اظهار داشت: هر رایی كه به صندوق های اخذ رای ریخته می شود بر عزت و اقتدار كشورمان خواهد افزود و سبب بلند آوازه تر شدن نام عزیز در مجامع جهانی می شود.

وی با بیان اینكه دشمنان از مدت ها قبل تبلیغات زیادی برای عدم حضور مردم پای صندوق های رای به راه انداخته اند، حاطرنشان كرد: انشاالله مردم فهیم و با بصیرت ایران اسلامی امروز با حضور پرشور خود در پای صندوق های اخذ رای باز هم دشمنان را ناامید و بر اقتدار كشورمان خواهند افزود.

باقری تصریح كرد: علاوه بر حضور حداكثری در پای صندوق های اخذ رای، انتخاب آگاهانه نیز شرط است و مردم باید اصلح ترین نامزدها را روانه خانه ملت كنند تا مجلس آینده كشور، مجلسی كارآمد و با صلابت باشد.

وی در پایان، گفت: جامعه ورزشی كشور و به خصوص جامعه وزنه برداری نیز امروز و همپا با مردم شریف ایران، با حضور دشمن شكن خود پای صندوق های اخذ رای باعث خشنودی دوستداران انقلاب و یاس و ناامیدی دشمنان نظام را فراهم خواهند آورند.ك/3

7458/567/1647



:: برچسب‌ها: طبیعت , دوچرخه , روش ,
:: بازدید از این مطلب : 515
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 12 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot
کارگر

'۸۵ درصد از کارگران فعال در واحدهای تولیدی ایران را کارگران قراردادی و پیمانی تشکیل می‌دهند'

یک عضو هیات مدیره اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی ایران با اشاره به مصوبه اخیر هیات دولت و نزدیک شدن به پایان سال، نسبت به "بیکاری جمع کثیری از کارگران شرکتی" هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری کار ایران، ایلنا مهدی نجف‌پور، عضو هیات مدیره اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی ایران روز جمعه ۱۲ اسفند، گفت که اگر در اجرای مصوبه اخیر دولت مبنی بر تبدیل وضعیت قرارداد کارگران شرکتی بخش‌های دولتی "کوچکترین انحرافی" شود، جمع زیادی از این کارگران بیکار خواهند شد.

طبق مصوبه اخیر دولت ایران، قراردادهایی که برای تامین نیروی انسانی با شرکت‌های پیمانکاری نهایی شده‌اند، باید لغو شود و قراردادها به طور مستقیم با کارکنان شاغل در مشاغل خدماتی امضا شود.

آقای نجف‌پور گفت که با توجه به نزدیک شدن به پایان سال خورشیدی، این کارگران و خانواده‌هایشان، "علاوه بر اضطراب افزایش چند برابری قیمت کالاها، فشار روانی مضاعفی به دلیل پایان قراردادهای یکساله‌شان و احتمال عدم تمدید قرارداد و بیکاری" را تحمل می‌کنند.

آقای نجف‌پور همچنین نسبت به ورشکستگی بنگاه‌های تولیدی و کارخانه ها در اثر افزایش هزینه‌ها که ناشی از آزادسازی قیمت حامل‌های انرژی است و به تبع آن تعدیل نیروی انسانی و بیکاری کارگران هشدار داد.

او همچنین گفت که کارگران نیز در مقابل مشکلاتشان ساکت ننشسته اند و به عناوین مختلف اعتراض کرده‌اند که از جمله صدها اعتصاب کارگری بوده است که در ماه‌های اخیر در ایران به وقوع پیوسته است.

فتح الله بیات، رئیس اتحادیه کارگران قراردادی و پیمانی ایران نیز با استقبال از "حذف فعالیت شرکت‌های پیمانکاری" به ایلنا گفت: " این مصوبه باید با نظارت و بازرسی دقیق از سوی دولت انجام شود. در غیر این صورت اجرای این مصوبه طی ۱۵ روز آینده موجب بیکاری تعداد زیادی از کارگران فعال در واحدهای تولیدی خواهد شد."

او پیش‌تر، اعلام کرده بود که در حال حاضر ۸۵ درصد از کارگران فعال در واحدهای تولیدی کشور را کارگران قراردادی و پیمانی تشکیل می‌دهند.

او از دولت ایران خواسته بود تا سیاست‌های حمایتی خود را برای این گروه از کارگران افزایش دهد و اضافه کرده بود: "در حال حاضر بیش از ۵۰ درصد از کارگران حداقل حقوق مصوب شده وزارت کار را دریافت می‌کنند."



:: برچسب‌ها: زرد ,
:: بازدید از این مطلب : 471
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 12 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

کشف مخفی گاه رهبر القاعده در ابوت آباد تاثیری جدی بر زندگی مردم این منطقه گذاشته است

بعد از این که ساعت ها صرف امتحان مسیرهایی کردیم که بدون رویارویی بانیروهای امنیتی ما را به مخفی گاه سابق اسامه بن لادن برسانند، بالاخره به نقطه ای رسیدیم که می توانستیم شاهد اتفاقات باشیم. پشت دیوار یک خانه متروک پنهان شده بودیم و می دیدیم چطور سه بولدوزر چنگ های آهنی شان را به دیوارهای ساختمانی می کشند که زمانی آخرین خانه اسامه بن لادن بوده است.

می شد داخل تمام اتاق هایی که را که زمانی رهبر القاعده در آنها بود ببینیم. با این تفاوت که این اتاق ها دیگر عریان و خالی بودند.

وقتی که یک بشقاب کوچک ماهواره را روی زمین گذاشتیم تا از محل زنده گزارش کنیم، پسربچه ای به سمت ما دوید.

نفس نفس زنان گفت: "باید بروید. پلیس می گوید باید بروید."

افسرپلیسی که عصبانی به نظر می رسید به سمت ما آمد.

رو به او کردم، کف دست هایم را به هم گذاشتم و بی صدا از او خواستم تنها چند دقیقه ما را به حال خودمان بگذارد.

وقتی که گزارش می دادم می توانستم صدای غرولندش را بشنوم با این همه افسر مانع گزارش ما نشد.

اگرچه بعد از آن شروع به فریاد زدن کرد که باید محل را ترک کنیم و از محتوای گزارش ما شکایت کرد.

سر یکی از بچه های محل که به تماشای ما ایستاده بود فریاد کشید: "تو بن لادن را دیدی؟"

کودک به نشانه منفی سرش را تکان داد.

سر کودک دیگری فریاد زد: " تو چی؟ تو دیدی؟" جواب همان جواب بود.

پلیس باز داد زد: "پس اینها از چه چیزی حرف می زنند؟"

موقع رفتن دستم را به سویش دراز کردم و با اردوی شکسته بسته ای که داشتم به او گفتم: "وقتی القاعده می گوید بن لادن مرده چطور می توانی به این ماجرا شک کنی؟"

با من دست داد و در حالی که سرش را تکان می داد و می رفت گفت: "تو و آن بن لادنت."

قدم زنان به منطقه ای رسیدیم که اردیبهشت ماه بعد از عملیات آمریکا دیده بودیم.

آن زمان محل پر از آدم هایی بود که برای دیدن این جاذبه جدید توریستی آمده بودند. خانواده هایی برای پیک نیک آمده بودند و دست فروش ها بستنی می فروختند.

با این همه خیلی زود، وقتی که ارتش پاکستان از شوک اولیه و حس تحقیر از کاری که آمریکایی ها کرده بودند به خود آمدند، این محل هم قرق شد.

محمد نیاز از معدود کسانی است که زمان زندگی بن لادن در این ساختمان وارد آن شد.

می خواستیم به دیدن کسی برویم که دفعه پیش در این سفر ملاقات کرده بودیم.

محمد نیاز، که در اواخر دومین دهه زندگی اش است، یکی از همسایه های بن لادن در محله بلال در ابوت آباد بود.

او که لوله کش است از معدود کسانی است که زمان زندگی بن لادن در این ساختمان وارد آن شد.

محمد نیاز می گوید سه بار برای تعمیر لوله ای در حیاط او را به کار گرفته بودند اما هیچ گاه اسامه بن لادن را ندیده بود.

او می گوید: "کل این ماجرا برای ما فاجعه بار بوده و این محله را کاملا تغییر داده است."

نیاز تعریف می کند که چگونه بیشتر مردمی که می توانستند این محل را ترک کرده اند و خانه هایشان را خالی رها کرده اند.

به گفته او: "بعد از حمله، نیروهای امنیتی همه جا دیده می شوند. بچه های من هنوز هم وقتی این همه پلیس با اسلحه را می بینند وحشت می کنند."

محمد نیاز می گوید قیمت زمین در منطقه ای که پیشتر آرام و رو به توسعه بود به شدت افت کرده است.

او می گوید همسرش بی صبرانه منتظر ویران شدن مخفی گاه بن لادن بوده: "از این که به خاطر بیاورد اینجا چه اتفاقی افتاده متنفر است؛ شاید حالا بتوانیم زندگی مان را بکنیم."

واضح است که دولت پاکستان هم ترجیح می دهد کسی درباره این حادثه حرفی نزند.

برای همین است که دولت آخر هفته، بی خبر بولدوزرهایی را شبانه به این محل فرستاده، و در طول شب بخش عمده ساختمان را خراب کرده اند. برای همین است که سعی می کنند رسانه ها را از این محل دور نگه دارند.

تنها مردم بلال نیستند، تمام کشور بعد از کشته شدن بن لادن در این منطقه روزهای سختی داشته است.

پاکستان در خوشبینانه ترین وضع به بی کفایتی و در بدبینانه ترین شکل به همدستی با القاعده متهم شد.

دیپلمات های خارجی با صراحت بیشتری اتهام حمایت پاکستان از شورشیان در افغانستان را مطرح کردند و پاکستان به قطع کمک های بین المللی تهدید شد که به شدت به آنها وابسته است.

درست همانطور که مردم بلال می خواهند به روزهای پیش از حمله نیروهای ویژه آمریکا به این منطقه بازگردند، پاکستانی ها هم دلتنگ روزهایی هستند که اینقدر تحت فشار نبودند.

زمانی که در امان و رو به پیشرفت بودند و آنچه که "جنگ آمریکا علیه سرحدات غربی" خود می نامند آغاز نشده بود.

با این همه وقتی با جدیت با مردم ابوت آباد صحبت می کنی، اذعان می کنند که باید ناگفته های زیادی درباره رازهای این شهر و ارتباط ارتش با شبه نظامیان فاش شود.

پاکستانی ها اغلب می دانند که همه مشکلات از دنیای خارج سراغشان نیامده و این مشکلات مدتها پیش از جنگ شروع شده اند.

استراتژی اصلی مقامات پاکستان اما ظاهرا استراتژی همان افسر پلیس ابوت آباد است: "انکار"

برای دولت پاکستان ظاهرا راحت ترین راه مقابله با این مشکل آن است که طوری رفتار کنند که انگار هیچ اتفاقی نیافتاده است.



:: برچسب‌ها: مردم ,
:: بازدید از این مطلب : 502
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 12 اسفند 1390 | نظرات ()