نوشته شده توسط : swot

آژانس اتمی سازمان ملل سفر اخیر هیاتش به ایران را بی نتیجه خواند اما ایران می گوید از ابتدا بنا بر بازرسی از تاسیسات هسته ای این کشور نبوده است.

با به پایان رسیدن ماموریت دو روزه هیات اعزامی آژانس بین المللی انرژی اتمی در ایران، سخنگوی وزارت خارجه ایران اعلام کرده این سفر با هدف بازدید از تاسیسات هسته ای انجام نشده بود، بلکه هدف این هیات، مذاکره با طرف ایرانی به منظور تسهیل همکاری های دو جانبه در آینده بوده است. در همین حال، دولتمردان اسرائیلی از اظهار نظر مقامات ارشد نظامی آمریکا در رد حمله یکجانبه اسرائیل به تاسیسات هسته ای ایران ابراز ناخرسندی کرده اند.

هیات اعزامی آژانس بین المللی انرژی اتمی که روز دوشنبه برای یک بازدید دو روزه وارد ایران شد، دومین هیاتی است که ظرف ماه اخیر به ایران می رود.

ورود این هیات با برگزاری مانوری نظامی در ایران همزمان شده – مانوری که به گفته منابع ایرانی، با هدف آماده سازی نقاط حساس کشور در مقابل یک حمله خارجی برگزار شده است.

مقامات ایران ابتدا گفته بودند بازدید از هیچ یک از تاسیسات هسته ای ایران در دستور کار این هیات قرار ندارد، روز دوشنبه رادیو دولتی ایران اعلام کرد که هیات اعزامی این آژانس سازمان ملل متحد خواستار بازدید از مجتمع نظامی پارچین در جنوب شرقی تهران شده است.

عصر روز سه شنبه، علی اصغر سلطانیه، نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی اعلام کرد که "دور دوم مذاکرات بین ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی در تهران به پایان رسید و این مذاکرات در آینده ادامه خواهد یافت."

همزمان با اعلام این خبر، جی کارنی، سخنگوی کاخ سفید به خبرنگاران گفت دولت آمریکا اعتقاد دارد هنوز برای به ثمر نشستن تلاشهای دیپلماتیک به منظور جلوگیری از دستیابی ایران به بمب اتمی، زمان لازم وجود دارد.

آقای کارنی در پاسخ به سوالی پیرامون سفر تام دانیلون، مشاور امنیت ملی رئیس جمهور آمریکا به اسرائیل در روزهای نخست این هفته گفت: "اسرائیل و ایالات متحده یک هدف واحد دارند، که عبارت است از جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته ای ."

بنیامین نتانیاهو و ایهود باراک در گفتگو با مشاور امنیت ملی باراک اوباما از انتقاد مقامات آمریکایی از حمله احتمالی اسراییل به ایران گله کرده اند.

اما ظاهرا ً مقامهای اسرائیلی از تاکید مکرر مقامهای آمریکایی بر لزوم اجتناب از جنگ و وقت دادن بیشتر به مذاکرات چندان دل خوشی ندارند. به گزارش روزنامه اسرائیلی هاآرتز، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر و ایهود باراک، وزیر دفاع اسرائیل در گفتگوهای خود با آقای دانیلون نسبت به اظهارات اخیر مقامهای ارشد آمریکایی در نقد حمله احتمالی اسرائیل به ایران، ابراز ناخرسندی کرده اند.

هاآرتز به نقل از یک مقام ارشد اسرائیلی می نویسد، نخست وزیر و وزیر دفاع اسرائیل مشخصا ً به اظهارات ژنرال مارتین دمپسی، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا اشاره کرده اند که طی روزهای اخیر در مصاحبه ای گفته بود او تصور نمی کند حمله به ایران توسط اسرائیل در حال حاضر کار عاقلانه ای باشد. ژنرال دمپسی چنین حمله ای را "موجب بی ثباتی" و "نا بخردانه" توصیف کرده بود.

هاآرتز به نقل از یک مقام ارشد اسرائیلی می نویسد: "ما به دانیلون به صراحت گفتیم که این نوع اظهار نظر ها و نشستهای رسانه ای تنها در خدمت ایرانی هاست. ایرانی ها می بینند جنجالی بین آمریکا و اسرائیل در گرفته و آمریکایی ها مخالف اقدام نظامی هستند. این فشار را بر آنها کم می کند."

سخنگوی کاخ سفید روز سه شنبه بار دیگر تاکید کرد از منظر دولت آمریکا، هنوز زمان و فضای لازم برای به ثمر نشستن دیپلماسی و آشکار شدن نتایج تحریم ها برای ایجاد تغییر در رفتار ایران وجود دارد.



:: برچسب‌ها: عکاسی , زنده ,
:: بازدید از این مطلب : 476
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 3 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

به گزارش ایرنا، 'محمد احمد كاظمی' روز چهارشنبه با ارسال نسخه ای از مقاله خود به دفتر ایرنا در دهلی نو نوشت: پس از انفجار اخیر، مقامات رژیم صهیونیستی از موقعیت سوء استفاده كرده و به سرعت ایران را مقصر اعلام كردند.

وی افزود: این رژیم ظرف دو روز فهرستی از افراد مشكوك به انفجار را به آژانس اطلاعاتی هند ارائه كرد و همه اینها نشانگر حقیقت تلخی است كه یا موساد از قبل در خصوص این انفجار اطلاعاتی داشت و یا این تهمت به ایران بر مبنای دشمنی دیرینه این رژیم با ایران است .

به نوشته كاظمی و به گفته رامین مهمانپرست، اتهامات رژیم صهیونیستی جزیی از جنگ روانی این رژیم علیه ایران است و سفیر ایران در هند نیز اتهامات رژیم صهیونیستی را كذب،بی پایه و اساس دانست .

وی در ادامه نوشت: جالب است كه انفجار درست در زمانی رخ داد كه هند در جریان حل مسائل مربوط به بهای خرید نفت وارداتی خود از ایران مشغول بود و سفیر ایران در كنفرانس مطبوعاتی چند روز قبل در باره حل مشكل پرداخت های نفتی سخن گفته بود و پراناب موكرجی وزیر دارایی هند هم در بیانیه ای ابراز داشته بود كه ایران دوست دیرینه كشورش است و دهلی نو نمی تواند واردات نفت از ایران را كاهش دهد.

این تحلیلگر هندی در ادامه مقاله خود نوشت : این انفجار در حالی رخ داد كه هیات بزرگی از بازرگانان هندی قرار است برای مذاكرات تجاری و توسعه روابط تجارت بین هند و ایران در اواخر ماه فوریه به ایران سفر كند و به نظر كارشناسان، اسراییل نمی خواهد كه روابط این دو كشور استوار و محكم باشد.

به نوشته كاظمی، مدیر بخش امور آمریكای وزارت خارجه هند نیز اعلام كرد كه دهلی نو در مورد ایران به هیچ وجه به خواست آمریكا عمل نمی كند و سفیر هند در واشنگتن نیز از این تصمیم مطلع است .

این تحلیلگر هندی اضافه كرد: به هرحال آمریكا و رژیم صهیونیستی به دنبال ایجاد اخلال در روابط هند و ایران هستند و از هیچ اقدامی فروگذار نمی كنند.

آساق ** 589**2047**



:: برچسب‌ها: خیابان , فرانسه , عروسی ,
:: بازدید از این مطلب : 596
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 3 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، ابراهیم متقی امروز در همایش ملی مشارکت سیاسی و امنیت ملی در جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: به دلیل وجود شرایط اجتماعی و زیر‌ساخت‌های ادراکی و تمدنی در اصفهان ماهیت سیاسی در این استان حاکم است و شاید تقاطع آرا، دیدگاه‌ها و رقابت‌ها در هیچ استانی به اندازه اصفهان شدید و گسترده نباشد.



:: برچسب‌ها: تایلند , سنگ , عکس ها ,
:: بازدید از این مطلب : 556
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 3 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot
ارتش سایبری ایران

آیا "ارتش سایبری" مورد اشاره در سخنان سرتیپ جلالی، با تشکیلات مسئول حملات اینترنتی دو سال و نیم گذشته ارتباطی دارد؟

سرتیپ غلامرضا جلالی، رئیس سازمان "پدافند غیرعامل ایران"، امروز خبر داده است: "ایران نخستین ارتش سایبری خود را راه‌اندازی می‌کند".

"ارتش سایبری ایران"، به یک دلیل مشخص نامی شناخته شده در فضای مجازی ایران است: از انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۸ تا کنون، تعداد زیادی از سایت های اینترنتی خبری و غیر خبری در داخل و خارج ایران، توسط تشکیلاتی با نام "ارتش سایبری ایران" هک شده است.

آیا "ارتش سایبری" مورد اشاره در سخنان سه شنبه ۲ بهمن (۲۱ فوریه) سرتیپ جلالی، با تشکیلات مسئول حملات اینترنتی دو سال و نیم گذشته ارتباطی دارد؟

پیشینه "ارتش سایبری ایران"

ارتش سایبری ایران، گروهی متشکل از تعدادی از متخصصان عملیات هک و نفوذ اینترنتی است که اعضای آن، تاکنون هویت خود را مخفی نگه داشته اند.

هنوز هیچ سازمان یا نهادی در ایران به طور رسمی مسئولیت ارتش سایبری ایران را قبول نکرده، اما شواهد و اطلاعات موجود، از وابستگی احتمالی آن به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی حکایت دارد.

از جمله این شواهد، می توان به اشارات پراکنده تعدادی از مقام های سپاه پاسداران به فعالیت های این ارتش اشاره کرد.

مثلاً در اردیبهشت ۱۳۹۰، مجتبی ذوالنور معاون سابق نماینده رهبر ایران در سپاه پاسداران گفت که ایران توانسته با استفاده از "ارتش سایبری"، "سایت های دشمن" را هک کند. در همین ماه، محمد علی جعفری فرمانده سپاه پاسداران اعلام کرد که سپاه از طریق "شناسایی و مقابله" با فعالیت های مخالفان حکومت بر روی شبکه اینترنت "ضربه‌های زیادی" به آنها وارد کرده است.

"در اردیبهشت ۱۳۹۰ مجتبی ذوالنور معاون سابق نماینده رهبر ایران در سپاه پاسداران گفت که ایران توانسته با استفاده از 'ارتش سایبری'، 'سایت های دشمن' را هک کند"

در یک اظهار نظر مرتبط دیگر، در فروردین ماه گذشته، یدالله جوانی، رئیس سابق اداره سیاسی سپاه پاسداران، این نیروی نظامی را دارای "پنجمین ارتش سایبری جهان" دانست.

در آبان ماه ۱۳۹۰ هم، حسین همدانی فرمانده سابق سپاه استان تهران از وجود "دو مرکز جنگ سایبری" در تهران تحت نظر سپاه پاسداران خبر داد.

قابلیت های فنی ارتش سایبری ایران، به حدی است که بعد از انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۸، علاوه بر هک کردن سایت هایی بسیاری از رسانه های فارسی زبان منتقد حکومت ایران، در کار گروهی از سایت های غیر ایرانی و از جمله شبکه اجتماعی تویتر اخلال ایجاد کرده است. در همین دوره، برخی عملیات جداگانه نفوذ اینترنتی نیز در مناطق مختلف جهان صورت گرفته که ارتش سایبری ایران، از متهمان انجام آنها به شمار می‌رود.

به عنوان نمونه در شهریور ماه گذشته، دولت هلند گزارش داد که احتمالا افراد مرتبط با حکومت ایران، رمز عبور و اطلاعات مبادله شده حدود ۳۰۰ هزار کاربر ایرانی سایت های مختلف، از جمله سرویس های گوگل را به دست آورده اند. در آن زمان، کارشناسان هلندی همچنین این نظر را مطرح کرده اند که ممکن است هکرهای ایرانی دامنه های دیگری همچون دامنه سازمان های اطلاعاتی آمریکا و اسرائیل را نیز هدف قرار داده باشند.

"ایرانی‌ها، به دلایلی که به درستی برای ما روشن نیست، به طرز غیرمنتظره‌ای در جنگ سایبری با استعداد هستند. بنابراین به وضوح آنها در آینده، تهدیدی برای امنیت سایبری به شمار خواهند رفت"

مدیر اجرایی گوگل

در واکنشی دیگر در همین ارتباط، در آذر ماه مدیر اجرایی گوگل در مصاحبه با سی‌ان‌ان گفت: "ایرانی‌ها، به دلایلی که به درستی برای ما روشن نیست، به طرز غیرمنتظره‌ای در جنگ سایبری با استعداد هستند. بنابراین به وضوح آنها در آینده، تهدیدی برای امنیت سایبری به شمار خواهند رفت."

وی در همین ارتباط به به نفوذ ایران به فضای مجازی دانمارک اشاره کرد و گفت که ایرانی ها توانسته اند از طریق هک هوشمندانه، کنترل رفت و آمد اطلاعات اینترنتی را به دست بگیرند. به گفته او هکرها موفق شده بودند مسیر حرکت اطلاعات در دانمارک را به سمت ایران منحرف کنند و بار دیگر به دانمارک بازگردانند.

"قرارگاه دفاع سایبری"

"ارتش سایبری ایران"، تنها تشکیلات ایرانی مسئول عملیات سایبری در فضای مجازی نیست.

از آبان ۱۳۹۰ تشکیلاتی رسمی در ایران به نام "قرارگاه دفاع سایبری" تشکیل شده که زیر نظر "سازمان پدافند غیرعامل" قرار دارد، که سازمانی زیر نظر ستاد کل نیروهای مسلح است.

سازمان پدافند غیرعامل، که از سال ۱۳۸۴ و با فرمان آیت الله خامنه ای شروع به فعالیت کرده، مسئولیت "کمیته دائمی پدافند غیرعامل کشور" را به عهده دارد که در آن، نمایندگان نیروهای مسلح، وزارتخانه ها و سازمان های دولتی مختلف حضور دارند.

"از آبان ۱۳۹۰ تشکیلاتی رسمی در ایران به نام 'قرارگاه دفاع سایبری' تشکیل شده که زیر نظر 'سازمان پدافند غیرعامل' قرار دارد، که سازمانی زیر نظر ستاد کل نیروهای مسلح است"

دبیرخانه این کمیته دائمی، تا شهریور گذشته در ریاست جمهوری قرار داشت و بعد از آن، با فرمان آیت الله خامنه ای و موافقت محمود احمدی نژاد، به ستادکل نیروهای مسلح انتقال یافت. این دبیرخانه، وظیفه ایجاد هماهنگی میان سازمان ها و نهادهای مختلف حکومتی به منظور آماده سازی آنها برای مقابله غیرنظامی با حملات نظامی احتمالی را بر عهده دارد، تا درصورت انجام حمله علیه ایران، خسارت های وارد شده بر زیر ساخت ها و تأسیسات کشور به حداقل برسد.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل ایران، که همزمان، ریاست کمیته دائمی پدافندغیرعامل کشور رانیز بر عهده دارد، سرتیپ غلامرضا جلالی است، که با حکم حسن فیروزآبادی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح به این سمت منصوب شده است.

به گفته غلامرضا جلالی، قرارگاه دفاع سایبری وظیفه امن سازی کشور و زیر ساخت های آن در مقابل تهدیدات سایبری را بر عهده دارد.

آن گونه که از گفته های رسمی مسئولان حکومتی بر می آید، وظیفه این قرارگاه، دفاع در مقابل حملات سایبری – و نه انجام حملات سایبری – است. با این حال برخی از ناظران این احتمال را منتفی نمی دانند که قرارگاه دفاع سایبری، به انجام وظایف تهاجمی هم بپردازد.

در قرارگاه دفاع سایبری، غیراز سازمان پدافند غیرعامل و اعضای نظامی آن، وزارتخانه های ارتباطات، دفاع، اطلاعات و صنایع هم عضویت دارند.

"در قرارگاه دفاع سایبری، سازمان پدافند غیرعامل و وزارتخانه های ارتباطات، دفاع، اطلاعات و صنایع هم عضویت دارند"

ایده تشکیل قرارگاه دفاع سایبری، از زمانی به طور جدی تر پی گیری شد که تأسیسات هسته ای ایران، مورد حمله بدافزار کامپیوتری "استاکس نت" قرار گرفت.

این بدافزار، که به عقیده مسئولان ایرانی توسط اسراییل طراحی شده بود، مشکلات زیادی در کار نیروگاه اتمی بوشهر به وجود آورد که نهایتاً رفع شد، اما شروع به کار این نیروگاه را برای مدتی به تأخیر انداخت.

دیگر نهادهای مسئول عملیات سایبری

گذشته از سپاه پاسداران و سازمان پدافند غیر عامل، در دیگر نهادهای حکومتی ایران نیز ساختارهایی برای انجام عملیات اینترنتی شکل گرفته اند.

یکی از این نهادها، بسیج است که سرمایه گذاری بسیار زیادی را برای این گونه عملیات انجام داده است. بعد از تجدید ساختار بسیج، نیروهای نظامی بسیج به عضویت نیروی زمینی سپاه پاسداران درآمده اند و نیروهای غیرنظامی آن، مسئولیت "جنگ نرم" را به عهده گرفته اند که یکی از مهم ترین زیرمجموعه های آن، به گفته مسئولان بسیج، مبارزه سایبری با دشمنان حکومت ایران است.

البته با توجه به اینکه بسیاری از اعضای بسیج افراد عادی و غیرمتخصص جامعه هستند، مهمترین پروژه ای که در داخل این سازمان در ارتباط با فعالیت های سایبری انجام شده، آموزش کامپیوتر، اینترنت و وبلاگ نویسی به اعضای بسیج بوده است.

در چارچوب همین پروژه، برای ده ها هزار نیروی بسیجی کلاس های آموزشی رایگان برگزار شده و هزاران وبلاگ برای آنها ایجاد شده است تا در آنها به فعالیت بپردازند.

"در داخل بسیج زیر مجموعه ای به نام 'شورای سایبری بسیج' تشکیل شده که یکی از وظایف آن به کارگیری هکرها زیرنظر متخصصان سپاه پاسداران، برای نفوذ به سایت ها و ایمیل های تعیین شده است"

ظاهرا از جمله مهمترین فعالیت هایی که مسئولان بسیج انجام آنها را از بسیجیان انتظار دارند، نوشتن مطالبی در حمایت از حکومت ایران در وبلاگ های خود و کامنت گذاری در سایت های دیگر است.

اما گذشته از این نوع فعالیت های عمومی، در داخل بسیج زیر مجموعه ای به نام "شورای سایبری بسیج" تشکیل شده که یکی از وظایف آن به کارگیری هکرها زیرنظر متخصصان سپاه پاسداران، برای نفوذ به سایت ها و ایمیل های تعیین شده است. حسین همدانی فرمانده سابق سپاه استان تهران، در آذر ۱۳۸۹ از تربیت ۱۵۰۰ "تکاور جنگ سایبری" در شورای سایبری بسیج خبر داد.

به نظر می رسد که علی رغم برنامه های گسترده بسیج و سپاه برای توسعه فعالیت های شورای سایبری، این شورا عمدتاً از نیروهای کمترحرفه ای تشکیل شده و عملیات پیچیده تر و تخصصی تر، هنوز بر عهده ارتش سایبری سپاه پاسداران است.

در پلیس ایران نیز، توجه زیادی به عملیات اینترنتی صورت گرفته است. اگر چه پلیس، از سال ها پیش به انجام عملیات اینترنتی می پرداخته، اما پس از انتخابات سال ۱۳۸۸ این گونه عملیات به طور جدی تر و سازمان یافته تر پی گیری شده است.

"شاید مهمترین اشاره به فعالیت های سایبری وزارت اطلاعات، روایت تعدادی از منتقدان حکومت ایران باشد که از استناد بازجویان این وزارتخانه به محتوای ایمیل های شخصی خود در هنگام بازجویی گزارش کرده اند"

در آذر ماه ۱۳۸۸ اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده نیروی انتظامی از تشکیل پلیس فضای مجازی خبر داد. این واحد ویژه پلیس در بهمن ماه ۱۳۸۹ "پلیس فتا" (مخفف پلیس "فضای تولید و تبادل اطلاعات") نام گرفت و وظیفه آن، مقابله با جرایم اینترنتی اعلام شد.

بخشی از وظایف پلیس فتا، مشابه وظایف واحدهای مقابله با جرایم اینترنتی در سایر کشورهای دنیا است و شامل مقابله با کلاهبرداری، دزدی اطلاعات مالی و شخصی، تهدید و ... است. اما این واحد پلیس ایران، وظیفه مقابله با "جرایم سیاسی و امنیتی" را نیز دارد که بخش اصلی فعالیت های آن را به خود اختصاص می دهد.

احتمالا عملیات نفوذ به ایمیل های افراد ظنین به انجام فعالیت های امنیتی و سیاسی نامطلوب از نظر حکومت نیز، از جمله وظایف پلیس فتا است.

این نوع از عملیات، در ابعادی متفاوت به وزارت اطلاعات ایران نیز نسبت داده می شود؛ اگرچه گزارش های تایید شده ای از فعالیت های سایبری این نهاد در دست نیست.

شاید مهمترین اشاره به فعالیت های سایبری این وزارتخانه، روایت تعدادی از منتقدان حکومت ایران باشد که از استناد بازجویان وزارت اطلاعات به محتوای ایمیل های شخصی خود در هنگام بازجویی گزارش کرده اند.

هماهنگی جنگاوران سایبری در ایران

"ممکن است تشابه اسمی 'ارتش سایبری' و 'ارتش سایبری ایران' نوعی بدسلیقگی یا تصادف ساده باشد، اما شاید هم باید آن را اقدامی هدف دار تلقی کرد"

با توجه به تعدد نهادهای متصدی عملیات سایبری، به نظر می رسد که تشکیل قرارگاه جنگ سایبری در ایران، تلاشی برای یک کاسه کردن این نوع عملیلات در کشور بوده است.

خبر امروز غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل ایران در مورد تشکیل "ارتش سایبری"، در حالی اعلام شده که این قرارگاه، تاکنون عمدتا جنبه دفاعی فعالیت های خود را برجسته کرده و به طور مشخص، بر تلاش برای محافظت از فضای سایبری ایران در مقابل نفوذ کشورهای دیگر تاکید کرده است.

با توجه به تبعات حقوقی و سیاسی عملیات هک و جاسوسی اینترنتی در سطح بین المللی، احتمالا حکومت ایران مایل به پذیرفتن مسئولیت عملیات تهاجمی تشکل هایی همچون "ارتش سایبری ایران" نیست.

در چنین شرایطی، استفاده از نامی مشابه با "ارتش سایبری ایران" برای تشکیلات جدیدی که سرتیپ جلالی خبر از شروع فعالیت آن داده، قابل توجه به نظر می رسد.

ممکن است این تشابه اسمی، نوعی بدسلیقگی یا تصادف ساده باشد. اما شاید هم باید آن را اقدامی هدف دار تلقی کرد، اقدامی که تداعی کننده قدرت"ارتش سایبری ایران"، بدون پذیرش رسمی مسئولیت این ارتش خواهد بود.



:: برچسب‌ها: نیکون , موزه , کالیفرنیا ,
:: بازدید از این مطلب : 503
|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : چهار شنبه 3 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

به گزارش فارس به نقل از شبکه خبری "یورونیوز"، وزرای دارایی کشورهای عضو منطقه پولی یورو پس از حدود ۱۳ ساعت مذاکره، سحرگاه امروز در خصوص پرداخت مرحله جدید کمک‌ها به یونان به توافق رسیدند تا در دقیقه ۹۰ از ورشکستگی این کشور بحران‌زده جلوگیری کنند.



:: برچسب‌ها: ژاپن , تابستان , روز ,
:: بازدید از این مطلب : 642
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 3 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، جلیل دارا ظهر امروز در آیین اختتامیه نخستین جشنواره ملی دانشجویی وبلاگ نویسی از حماسه تا حماسه، واقعه 9 دی را نماد بصیرت ذکر و اظهار کرد: این واقعه نکات مهمی را نه تنها در رابطه با وقایع و فتنه‌های سال 88 بلکه در خصوص 30 سال گذشته انقلاب و آینده نیز به جهانیان ثابت کرد.



:: برچسب‌ها: فوتبال , آب , انگلستان ,
:: بازدید از این مطلب : 554
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 3 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

آیت الله 'احمد محسنی گركانی' امروز (سه شنبه) در جلسه هیات عمومی دیوان عالی كشور كه با حضور دادستان كل كشور در محل این دیوان برگزار شد، افزود: 'مطابق آزاد اندیشی كه قرآن به پیروانش داده (است)، مومنان می توانند راه هدایت ظاهر را با نگاه خرد ورزی و عقل مندی و راه هدایت باطن را از طریق نور الهی و فطرت توحیدی بدست آورند و این افتخار بزرگی برای حقیقت گرایان آزاد اندیش است.'

به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی دیوان عالی كشور، این مقام ارشد قضایی با بیان اینكه در انتخابات، باید انتخاب احسن و اصلح مورد توجه مردم و آزاد اندیشان قرار گیرد، گفت: باید همه خود را برای این مهم آماده كنند تا انتخاب احسن منجر به عملیاتی شدن انتخاب اصلح شود.

محسنی گركانی با یادآوری اینكه همه مردم شناخت كافی برای انتخاب را ندارند، افزود: بنابراین متخصصان امر باید با شناختی كه دارند، فرد اصلح را معرفی كنند و این وظیفه به عهده كارشناسان دینی است تا مردم در انتخاب فرد احسن دچار سرگردانی نشوند و هنگام رای دادن حجت شرعی و عقلی داشته باشند.

رییس دیوان عالی كشور با یادآوری اینكه انتخاب اصلح، ضامن وحدت و بقای نظام اسلامی ماست، گفت: این راه، راه خداست و كاندیداهای مجلس نباید به منابع قدرت و ثروت وابستگی داشته باشند.

این مقام ارشد قضایی با بیان اینكه رهبر معظم انقلاب اسلامی در مورد انتخابات، سخنان گویا و زیبایی دارند، اظهار داشت: با توجه به اینكه ایشان ولی فقیه زمان، رهبر جمهوری اسلامی ایران و انقلاب اسلامی هستند، ما تبعیت از ایشان را بر خود لازم و واجب می دانیم و این یك وظیفه است.

اجتمام**9140**1572



:: برچسب‌ها: سنگ , سیاه و سفید ,
:: بازدید از این مطلب : 598
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 3 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

خانم 'فاطمه بداغی' روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا افزود : ممكن است طی سال های اخیر بدون آنكه پست و مقامی در این زمینه برای كسی تعریف شده باشد، اشخاصی مشورت‌هایی به آقای 'احمدی نژاد' رییس‌جمهوری داده باشند اما انتصاب دبیر هیات نظارت بر اجرای اصل 113 قانون اساسی، درادامه همان فعالیت ها با یك رویكرد قوی تر، مثبت و سازنده‌تر بوده است.

براساس اصل 113 قانون اساسی، اجرا و نظارت بر حسن اجرای این قانون، از وظایف رییس جمهوری بوده و با توجه به اهمیت این اصل ،‌رییس جمهوری اخیرا در حكمی دكتر 'محمدعلی حجازی' را به عنوان عضو و دبیر هیات نظارت بر اجرای قانون اساسی منصوب كرده است.

بعد از این انتصاب برخی سایت‌های خبری مدعی شدند رییس جمهوری در قالب موضوع نظارت بر اجرای قانون اساسی، به دنبال انجام سلسله اقدامات خاصی است!

در این رابطه یكی از سایت‌های خبری كه در انتشار اخبار كذب و شایعات، سابقه زیادی دارد، به نقل از برخی كارشناسان سیاسی بی‌نام، احیای این هیات را در راستای ترفند برخی اطرافیان خاص برای ایجاد تنش در میان قوا ارزیابی و با این ادعا كه رییس جمهوری شش سال پیش هیات نظارت بر اجرای قانون اساسی را منحل كرد، انتصاب دبیر این هیات را تعجب‌آور و شبهه‌ناك توصیف كرده است!

این كارشناسان مدعی شده اند كه خبر انحلال هیات نظارت بر اجرای قانون اساسی را روز دهم بهمن ماه سال 1384، غلامحسین الهام، سخنگوي وقت دولت در نشست هفتگي خود با خبرنگاران اعلام كرده بود.

به نوشته این سایت خبری، سخنگوی وقت دولت در آن زمان تاكید كرده 'دولت از هر ظرفیتي براي انجام وظایف خود در اجراي قانون اساسي استفاده مي‌كند، اما این منوط به هیات خاصي نیست'.

بداغی معاون حقوقی رییس جمهوری نیز با یادآوری این كه در قانون اساسی نظارت بر اجرای این قانون وظیفه رییس‌جمهوری است ، اظهار داشت : ممكن است در این رابطه ساختاری وجود داشته یا نداشته باشد ، اما جمعی به رییس‌جمهوری در اجرای این قانون كمك می كنند.

وی خاطرنشان كرد: 'اینكه افرادی در این موضوع به رییس جمهوری مشورت می‌دادند و رسما چنین پستی داشتند یا نداشتند با اینكه این وظیفه تعطیل شده باشد ، دو بحث جداگانه است.'

معاون حقوقی رییس جمهوری افزود: ' تا جایی كه من اطلاع دارم بحث نظارت بر اجرای قانون اساسی توسط آقای احمدی نژاد در این سال ها تعطیل نشده است. '

بداغی با تاكید بر این كه'توجه و اهتمام رییس جمهوری بر نظارت اجرای قانون اساسی هیچوقت لغو نشده '، گفت:' در سال‌هایی كه در دولت بودیم بارها رییس جمهوری در جلسات دولت اصول قانون اساسی را قرائت و بر آن تاكید كرده و حتی تذكراتی به دستگاه‌های اجرایی در رابطه با اهتمام به قانون اساسی داشته است.

وی افزود:بنابراین نظارت بر اجرای قانون اساسی صرف نظر از اینكه دیگران رییس جمهوری را كمك كنند یا نكنند، اصالتا وظیفه خود رییس جمهوری است.

معاون حقوقی رییس جمهوری یادآور شد: 'نظارت بر اجرای قانون اساسی از سال 1384لغو نشده است'، مهم خود این وظیفه ( نظارت بر اجرای قانون اساسی ) است كه وجود داشته و مدتی رسما افرادی در این زمینه، به رییس‌جمهوری كمك می كردند.

وی ادامه داد: ممكن است طی این سال ها بدون آن كه پُست و مقامی در این زمینه برای كسی تعریف شده باشد، كسانی مشورت‌هایی به رییس‌جمهوری داده باشند ولی به هر حال این وظیفه توسط رییس جمهوری لغو نشده و انتصاب حجازی نیز ادامه همان فعالیت ها با یك رویكرد قوی تر، مثبت و سازنده‌تر است.

سیام*2023* 1568



:: برچسب‌ها: قرمز ,
:: بازدید از این مطلب : 521
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 3 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

به گزارش خبرگزاری فارس از جنوب استان تهران، سید مهدی هاشمی ساعتی پیش در همایش یک روزه آموزش دهیاران استان تهران که با رویکرد انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی به میزبانی شهرستان ری در سالن همایش‌های شیخ صدوق (ره) آستان حضرت عبدالعظیم الحسنی (ع) برگزار شد، با اشاره به دوران حضورش در سازمان شهرداری‌ها و همیاری‌ها گفت: دوران بسیار ارزشمند کاری بنده دورانی بود که در سازمان شهرداری‌ها و همیاری‌ها بودم و در این مدت تلاش شد دهیاری‌ها هویت خود را به‌دست آورده و ارتقا لازم را پیدا کنند که تا حدی این مهم صورت گرفت.



:: برچسب‌ها: باند ,
:: بازدید از این مطلب : 519
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 3 اسفند 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

**دو گروه ده نفری طالبان خود را تسلیم دولت افغانستان كردند.

دفتر مطبوعاتی استان قندهار و هرات افغانستان از پیوستن گروه های ده نفری طالبان در این دو استان همراه با سلاح هایشان به دولت خبر دادند.

براساس این بیانیه ها، 'ملاذین الله' با ده نفر تحت امر خود در شهرستان پنجوایی قندهار برضد دولت و نظامیان خارجی فعالیت می كرد و گروه ده نفری دیگری هم در شهرستان 'گلران' هرات در غرب افغانستان خود را به دولت این كشور تسلیم كرد.

** اداره امنیت بدخشان یك انبار سلاح و مهمات را در این استان كشف كرد.

اداره امنیت ملی بدخشان افغانستان اعلام كرد كه ماموران این اداره یك انبار سلاح و مهمات را كشف و ضبط كردند.

این مقام امنیت استان بدخشان گفت: ده ها قبضه سلاح سبك و سنگین در این انبار وجود داشت كه بدست ماموران اداره امنیت ملی افتاد.

وی افزود: هنوز كسی به اتهام نگهداری این سلاح و مهمات دستگیر نشده است.

**پنج شبه نظامی طالبان در افغانستان كشته و یا زخمی شدند.

وزارت كشور افغانستان روز سه شنبه با انتشار بیانیه ایی اعلام كرد كه طی 24 ساعت گذشته در مناطق مختلف این كشور دو شبه نظامی طالبان كشته و سه تن دیگر زخمی شدند.

براساس بیانیه، این اعضای طالبان در استان های كابل و لوگر كشته و یا زخمی شدند. در این مدت همچنین مقادیری زیاد مهمات و تعدادی سلاح مختلف بدست نیروهای پلیس این كشور افتاد.

**پلیس 116 كیلوگرم مواد مخدر ششه را در استان هرات كشف كرد.

سخنگوی پلیس استان هرات افغانستان در گفت و گو با خبرنگاران گفت: مواد مخدر كریستال كه در یك كامیون باری جاسازی شده بود ؛ كشف و ضبط شد.

نیكزاد افزود: كامیون حامل این مواد از كشور همسایه وارد افغانستان شده بود كه در نقطه صفر مرزی بدست پلیس افتاد.

در سال جاری پنج تن مواد مخدر توسط نیروهای امنیتی استان هرات كشف و بدست نیروهای پلیس افغانستان افتاده است.

آساق**ع.ن**1392



:: برچسب‌ها: جغرافیایی برچسب ,
:: بازدید از این مطلب : 578
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 2 اسفند 1390 | نظرات ()