نوشته شده توسط : swot

'احمد رضوان پور' روز دوشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: بازار بورس نوعی معامله هوشمند است كه درصورت ضعف اطلاعات سرمایه گذاران از شرایط شركت های عرضه كننده سهام در بورس و روند فعالیت های جهانی و منطقه ای ممكن است در محاسبات خود دچار مشكل یا تردید شوند.

وی ادامه داد: خریداران باید برای خرید سهام به صورت وضعیت و سابقه مالی شركت فروشنده سهم دقت كافی كنند و قدرت تحلیل شرایط و سهام مورد نظر را با توجه به سابقه شركت ها در شاخص سود داشته باشند.

مدیر بورس منطقه ای استان مركزی خاطرنشان كرد: همخوانی منطقی میزان سود اعلامی شركت ها برای خرید هر سهم با وضعیت اقتصادی روز برای معاملات و سرمایه گذاری در بورس اصلی پایه است و بی توجهی و آگاهی اندك از آن ممكن است برای سرمایه گذاران سود واقعی را در پی نداشته باشد.

رضوان پور گفت: سرمایه گذاران بورس باید اطلاعات روزآمد از وضعیت اقتصادی و بازارهای جهانی نیز داشته باشند زیرا برخی كالاها وارداتی است و تعیین قیمت آنها ربطی به بازار داخل ندارد.

وی یادآور شد: رصد مستمر منابع اطلاعاتی و سایت های معتبر سهام شركت ها در تصمیم گیری درست و سرمایه گذاری بجا و سودآور مشتریان بورس اثرگذاری مستقیم دارد.

مدیر بورس منطقه ای استان مركزی تاكید كرد: معاملات بازار بورس كاملا كارشناسی شده و بر پایه مستندات است و نباید تنها از روی حدس و گمان به خرید و فروش سهم پرداخت.

فعالیت های بازار بورس در استان مركزی ازطریق افتتاح كارگزاری بانك پاسارگاد در سال 85 آغاز شده و هم اكنون تنها كارگزاری فعال استان است. ك/3

8150/507/ 684



:: برچسب‌ها: برلین , پاریس ,
:: بازدید از این مطلب : 492
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 24 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

به گزارش خبرنگار اعزامی ایرنا، احمدی نژاد در بدو ورود به فرودگاه ایرانشهر از سوی استاندار و جمعی از مسوولان محلی استان سیستان و بلوچستان مورد استقبال قرار گرفت.

در سفر رییس جمهوری به ایرانشهر شش پروژه مهم راهسازی شامل محور ترانزیتی ایرانشهر – چابهار، تقاطع غیرهسطح واقع در سه راهی غمپور – بزمان – ایرانشهر، راه اصلی ایرانشهر – سرباز ، بخشی از بزرگراه خاش – ایرانشهر، راه اصلی رستم آباد – ایرانشهر و یك دستگاه پل بزرگ با عنوان پل كشیك به طور رسمی به بهره برداری می رسد.

' علی نیكزاد ' وزیر راه و شهرسازی احمدی نژاد را در این سفر یك روزه همراهی می كند.

سیاام**1723**



:: برچسب‌ها: شب , مربع , آلمان ,
:: بازدید از این مطلب : 624
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 24 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

هفته گذشته رسانه های جهان اعلام كردند كه كشور كانادا استفاده از شكنجه را برای كسب اطلاعات از مجرمان امنیتی آزاد كرده است و زین پس بعد پلیس و دستگاه های اطلاعاتی این كشور می توانند از اعتراف مجرمان در تحقیقات خود استفاده و یا به آن استناد كنند. این درحالی است كه كشور كانادا خود به عنوان یكی از مدعیان پر و پا قرص حامی حقوق بشر! انواع اتهامات را علیه كشورها از جمله جمهوری اسلامی ایران وارد كرده و از هیچ تلاشی در محكومیت كشورها در شورای حقوق بشر سازمان ملل و دیگر نهادهای بین المللی فروگذار نكرده است.

همه این ادعاهای حقوق بشری به وسیله مقامات كانادایی در چند اصل ساده كه به راحتی می تواند توجیه و تفسیر شود مورد استفاده قرار می گیرد و عنوان می شود كه بنیان حقوق بشر كانادایی براساس اعلامیه حقوق بشر 1947/1948 ایجاد شده است. این اصول كه در سایت سیاست های حقوق بشر بین المللی كاناداCanada's International Human Rights - Policy- ذكر و به اسناد متعدد بین المللی نیز ارجاع داده شدند به طور خلاصه عبارت است از نقش رهبری كانادا در ارتقای جهانی ارزش های حقوق بشری كانادا، كمك های توسعه ای به كشورهای رعایت كننده حقوق بشر و تلاش برای ارتقای حقوق بشر براساس منشور سازمان ملل متحد به وسیله همه كشورهای عضو در قبال شهروندان.

در همین چارچوب، كانادا درمورد حقوق بشر به سیاست های بسیاری از كشورها ازجمله ایران انتقاد كرده است و حتی در چند مورد موجب صدور قطعنامه علیه جمهوری اسلامی ایران شد. این كشور در زمینه حمایت از فتنه گران و منافقین و وضعیت اردوگاه اشرف از سیاست های ایران انتقاد كرده است. حتی در مورد شكنجه انتقادهای بسیاری را از دولت لیبی انجام داد، اما هم اكنون خود این كشور به عنوان یكی از متهمان عمده در نقض حقوق شهروندان خود مطرح است.

موضوع تایید شكنجه ازسوی مقامات كانادایی موجی از اعتراض و نارضایتی نه تنها در میان كشورها بلكه در بین گروه های غیردولتی مدافع حقوق بشر در داخل كانادا برانگیخته است.

برخی سایت ها كه این خبر را به عنوان خبر جنجالی منتشر كرده بودند نیز از نارضایتی عمیق مردم این كشور از دولت خبر دادند و در اظهارنظرهای خود عنوان كردند كه چنین قانونی به وسیله اكثریت مردم این كشور مردود است. برخی نیز در نظرهای خود نوشتند كه 'استفن هارپر' نخست وزیر كانادا می خواهد با پیروی از ایالات متحده كشوری با نام 'كامریكا' بسازد.

فرانس پرس اعلام كرد كه تصمیم دولت كانادا در مورد آزاد شدن شكنجه به وسیله ماموران امنیتی این كشور موجب اعتراض گروه های حقوق بشری و رهبران مخالف در كانادا شده است. براساس اعلام رسانه های كانادایی، دولت اوتاوا به سرویس های جاسوسی خود دستور داده است كه اطلاعاتی را كه از طریق شكنجه كسب می كنند نادیده نگیرند و از آنها استفاده كنند.

'جك هریس' یكی از نمایندگان پارلمان كانادا اعتقاد دارد كه دولت این كشور به صورت غیرمستقیم موجب تشویق شكنجه می شود. سازمان عفو بین الملل نیز این سیاست جدید دولت كانادا را محكوم كرد.

**كانادا نمی تواند مدعی حقوق بشر باشد

-----------------------------------------------

سایت روزنامه 'اوتاوا سیتیزن' نیز در مطلبی انتقادی نوشت: 'كانادا از شكنجه چشم پوشی نمی كند و با ادامه این روند به جایگاه حقوق بشری كانادا در جهان لطمه جدی وارد می شود.'

این مقاله سپس با انتقاد از سخنان وزیر امنیت عمومی كانادا كه خود را مسئول جان مردم كانادا معرفی كرد می افزاید، از نظر مقامات كانادا این گونه اطلاعات نمی تواند در دادگاه های این كشور مورد استفاده قرار گیرد و این عمل غیرقانونی تنها در حوزه عملی ممكن است و مشروعیتی ندارد. دولت كانادا و مقامات امنیتی باید به این نكته توجه داشته باشند كه در مواقعی حتی این اطلاعات گمراه كننده هستند.

**شكنجه قابل توجیه نیست

--------------------------------

حزب سبز كانادا نیز در مطلبی اعلام كرد: مردم كانادا نگرانی شدیدی نسبت به حقوق شهروندی خود پیدا كرده اند.

این مطلب كه در وبسایت(northumberlandview) آمده است خاطر نشان می كند، كانادایی ها از گذشته حقوق بشر را به عنوان ارزشی والا می دانستند و در سیاست این كشور یكی از مهمترین پارامترها بود، اما اقدام جدید دولت یكی از علائم هشدار برای موقعیت این كشور است.

'الیزابت می' رهبر حزب سبز كانادا در این مورد گفت: مردم كانادا نمی خواهند در هیچ شرایطی شكنجه آزاد و قانونی شود و حزب محافظه كار در این زمینه قدم اشتباه و به دور از ارزش های كانادایی برداشته است.

'جو فاستر' از دیگر مقامات این حزب نیز در پاسخ به ادعاهای مقامات دولتی این كشور گفت: اگر برای این مقامات حفظ دارایی های مادی و معنوی مهم است بهتر است به جای استفاده از شكنجه، مراقب سوءاستفاده های شركت های معدنی كانادا باشدند كه به شدت حقوق بشر را تهدید می كند. ممكن است برخی شكنجه شوندگان بیگناه باشند، اما چه باید كرد با تهدیداتی كه متوجه حقوق شهروندان می شود. نتیجه این است كه از جایگاه و اعتبار این حقوق در جامعه كانادایی كاسته می شود.

'الكس نوه' دبیركل سازمان عفو بین الملل در كاناد نیز تصریح كرد كه مقامات امنیتی كانادا باید بر این موضوع تمركز كنند كه اطلاعاتی كه از لكه ننگ شكنجه به دست می آید قابل استفاده نیستند.

فاستر در این باره تاكید كرد كه اگر كانادا می خواهد یك كشور متمدن باقی بماند نباید هیچ توجیهی برای استفاده از شكنجه داشته باشد.

**استفاده ابزاری دولت كانادا از موضوع شكنجه

-----------------------------------------------------

نشریه گلوبال ریسرچ(Global Research) كه مقر آن در كاناداست در مورد این تصمیم دولت كانادا نوشت: كانادا از شكنجه به عنوان ابزاری تبلیغاتی برای مبارزه با تروریسم استفاده می كند. این پیامی گمراه كننده و متناقض با رویه پیشین دولت كانادا بود كه اعلام كرد دولت این كشور از شكنجه برای گرفتن اطلاعات از مظنونان تروریسم حمایت می كند.

در سال 2010 نیز 'ویك توز' وزیر امنیت عمومی این كشور به نیروهای امنیتی كانادا دستور داد گرچه اطلاعات تحت شكنجه قابل اعتماد نیستند، اما علیرغم نادیده گرفته شدن حقوق انسان ها برای حفاظت از جان و دارایی كانادایی ها می توانند از شكنجه برای كسب اطلاعات استفاده كنند.

**شكنجه قبیح است، اما نه برای كانادا

---------------------------------------------

این نشریه افزود: 'جیسون كنی' وزیر امور شهروندی و مهاجرت و چند فرهنگی كانادا نیز معتقدند كه گرچه ما مخالف استفاده از شكنجه هستیم، اما اولویت با نیروهای امنیتی است كه از جان ها استفاده كند.

گلوبال ریسرچ نیز از این رویكرد دوگانه مقامات ابراز تعجب می كند و می نویسد معلوم نشده است كه شكنجه بد است یا خوب؟ و یا اینكه آیا اطلاعاتی كه از شكنجه كسب می شوند معتبر و قابل اعتماد هستند یا خیر؟ این مقام پیش از این اعلام كرده بود كه اطلاعاتی كه با شكنجه كسب می شوند از اعتبار چندانی برخوردار نیستند، اما اكنون اجازه استفاده از آن را صادر می كند. یكی اعلام می كند كه شكنجه خوب است و دیگری می گوید شكنجه مجاز نیست، زیرا دو وزیر كانادایی دو رویكرد مخالف را اعلام كرده اند.

**شكنجه ابزاری برای ایجاد وحشت در كانادا

--------------------------------------------------

به نظر می رسد كه هدف مقامات كانادایی نوعی موجه سازی شكنجه در افكار عمومی است، اما شكنجه نه تنها در قوانین بین المللی بلكه در همه عقاید، مذاهب و رویكردهای انسانی و حتی در سیاسی بازی ها نیز مذموم و ناكارآمد شمرده شده اند.

به اعتقاد این مقاله فرد تحت فشار به هر دستور و یا هرخواسته ای كه باعث كم شدن رنجش می شود اقرار و اعتراف كند.

همه می دانند كه جمع آوری اطلاعات از طریق شكنجه عملی نیست و به اعتقاد بسیاری از كارشناسان این اقدام دولت كانادا می تواند استفاده ابزاری از شكنجه برای اهداف مقامات باشد و تنها هدف آن تحكیم موقعیت و برتری آن مقامات باشد، اما واقعیت همیشه نشان داده است كه شكنجه تنها باعث توجیه اقدامات وحشت افكن می شود و گاها می تواند در گسترش خشونت ها نقش داشته باشد.

**كانادا ناقض واقعی حقوق بشر

------------------------------------

البته دولت كانادا علیرغم همه ادعاهای حقوق بشری كه در مورد دیگر كشورها دارد در این زمینه گذشته روشن و شفافی ندارد و طیف وسیعی از اتهامات به این كشور وارد شده است. اقدامات ارتش كانادا در افغانستان، استانداردهای دوگانه حقوق بشری در مورد كشورها به ویژه در مسائل خاورمیانه و رویكرد این كشور به رژیم صهیونیستی و حتی مسائل داخلی كانادا و تبعیض علیه مهاجران بومیان و حتی زنان را می توان نام برد كه انتقاد دبیركل سازمان عفو بین الملل را از دولت كانادا برانگیخت.

**افغانستان لكه ننگ حقوق بشر كانادایی است

-----------------------------------------------------

یكی از موضوعاتی كه اقدامات نظامیان این كشور را زیر سوال برده در افغانستان روی داده است. نیروهای نظامی كانادایی در عملیات و اقدامات خود در افغانستان به سورفتار و شكنجه متهم شده اند. این اقدامات در منافات كامل با ماده 12 كنواسیون سوم ژنو اعلام شد كه كانادا نیز آنرا امضا كرده است. در این ماده تصریح شده است كه قدرت های دستگیركننده مظنونان مسئول رفتار خود با دستگیر شدگان هستند.

شبكه رادیوتلویزیونی و خبری سی بی سی كانادا اولین بار موضوع بدرفتاری با دستگیرشدگان به وسیله نظامیان كانادایی در افغانستان را به نقل از 'امیر عطاران' یك استاد حقوق در دانشگاه اوتاوا فاش كرد.

وی اعلام كرد كه اطلاعات كاملی از دولت كانادا در اختیار دارد كه نظامیان این كشور با اهداف خاص به شكنجه و آزار متهمان و دستگیر شدگان در جنگ با تروریسم در افغانستان می پردازند.

بعد از آن بود كه دو مقام دولتی مسئولیت یافتند كه در این زمینه تحقیقات لازم را به عمل آورند. حتی یك دیپلمات كانادایی نیز اقرار كرد كه بسیاری از دستگیرشدگان در افغانستان تحت شكنجه قرار گرفته بودند، اما در پاسخ به درخواست ها برای اعلام نتایج این تحقیقات، دولت كانادا اعلام كرد كه برای محافظت از سربازان و شهروندان كانادایی این اطلاعات حساس را منتشر نمی كند.

**دولت كانادا حقوق بشر را تضعیف می كند و نه تقویت

------------------------------------------------------------

مجله دانشگاه كویین كانادا با عنوان 'ژورنال' نیز در مطلبی با عنوان سیاست دولت در استفاده از شكنجه غیرقابل قبول است، نوشت: چندی قبل شبكه سی بی سی كانادا به نقل از مقامات امنیتی كانادا اعلام كرد كه استفاده از شكنجه برای نیروهای امنیتی برای حفظ جان و دارایی مردم كانادا مجاز است و این دقیقا برخلاف آن چیزی است كه مقامات امنیتی این كشور اعلام كرده بودند شكنجه و اطلاعات ناشی از آن برای اقدامات خود استفاده نمی كنند.

این مجله دانشگاهی افزود، اگر تاكنون سرویس های امنیتی از این روش استفاده می كردند نیز متهم به انجام اقداماتی ضدبشری هستند. توجیه این سیاست با ادعای تضمین امنیت عمومی می تواند حتی باعث تحریك حركات تروریستی و وحشت افكنی بیشتر شود.

این مقاله حتی تهدید كرد كه نمی توان با گروهی -دولت و سازمان های امنیتی- كه با نام محافظت از حقوق بشر آنرا نادیده می گیرند كار كرد. از دولت كانادا انتظار می رود كه به جای افزایش وحشت، موضعگیری مناسبی در این زمینه انجام دهد، زیرا اكنون علاوه بر ترس از تروریسم، بی اعتباری ارزش ها و تبعات این ترس بر رفتارها حكفرما می شود.

**كانادا و سیاست های دوگانه حقوق بشری

--------------------------------------------------

دبیركل سازمان عفو بین الملل نیز از اقدامات دوگانه و تبعیض آمیز دولت فدرال كانادا انتقاد كرد. 'سلیل شتی' خاطر نشان كرد كه با در نظر گرفتن همه این موارد، باید گفت متاسفانه دولت كانادا در زمینه حقوق بشر در مسیر انحطاط قرار گرفته است و به بیراهه می رود.

رویترز نیز در بیان دوگانگی در سیاست گذاری در مورد شكنجه نوشت: درحالی كه در سال 2009 دستوری وزارتی برای سازمان های امنیتی كانادا صادر شد كه در آن تصریح شده بود آنها نمی توانند به اطلاعات به دست آمده از شكنجه اعتماد و از آن استفاده كنند، در سال 2010 دستور دیگری صادر شد كه طی آن اعلام شده بود كه گرچه نمی توان صحت و سقم این اطلاعات را تعیین كرد، اما از آنجا كه نمی توان در این زمینه خطر كرد، باید به این اطلاعات توجه كرد و نباید آنها را نادیده گرفت.

در متن این دستور آمده است: در شرایطی كه خطر جدی برای جان و دارایی كانادایی ها مطرح است لازم است كه این اطلاعات نیز مورد توجه قرار گیرند و مورد استفاده مقامات واقع شوند.

این خبرگزاری نوشت كه به نظر برخی وزرا و مقامات كانادایی چون امنیت اولویت دارد پس می توان از اطلاعات به دست آمده از شكنجه استفاده كرد!

پژوهش**9130**9123



:: برچسب‌ها: خانه ,
:: بازدید از این مطلب : 580
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 24 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

برزوفسكی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در مسكو گفت: در اثر تحریم های خارج از قاعده غرب در دهه های اخیر، قوانین و مقررات حاكم بر ساختار مناسبات بین المللی تا حدود زیادی وجهه و مقبولیت خود را نزد كشورهای مختلف از دست داده است.

وی افزود: امروز صدای ملت های مختلف در آمده است كه غرب و در راس آن آمریكا ساختارهای بین المللی و منطقه ای مانند شورای امنیت سازمان ملل، ناتو و اتحادیه اروپا را با هدف تحمیل برتری جویی خود به كشورهای ضعیف تر و كوچك تر ایجاد كرده اند و این نهادها كاركردی غیر از خدمت به منافع سوء قدرت های غربی ندارد.

وی اظهار داشت: تكرار بیش از حد اعمال تحریم های یكسویه از جانب كاخ سفید علیه ملت های دیگر به خوبی برای افكار عمومی جهان آشكار كرده است كه پیروی از این سیاست توسط آمریكا علیه كشورهای دیگر نشانه خصلت استعماری و امپریالیستی حكومت این كشور است.

وابسته نظامی بلاروس در مسكو با اشاره به تلاش غرب برای سوء استفاده از ابزار تحریم علیه كشورهای مخالف خود اضافه كرد: آمریكا در سه دهه اخیر بطور دائم با تحریم های مختلف برای ایران انواع مشكلات ایجاد كرده تا به زعم خود از پیشرفت مردم این كشور جلوگیری كند.

وی ادامه داد: واشنگتن در سال های اخیر به بهانه نگرانی از برنامه هسته ای ایران، بر تحریم این كشور افزوده و سعی می كند تا كشورهای دیگر را هم با سیاست های خود علیه ایران هماهنگ كند كه در سایه آگاهی افكار عمومی جهان از مضر بودن چنین رویه هایی موفقیت چندانی به دست نیاورده است.

وی خاطرنشان كرد: در مقطع زمانی فعلی خیلی از كشورهای جهان به این نكته پی برده اند كه تحریم ها علیه ایران غیرقانونی بوده، هیچ مبنا و پایه و اساسی ندارد و به همین دلیل باید با آن مخالفت كنند.

مقام نظامی بلاروس همچنین تهاجم نظامی آمریكا به كشورهای مختلف مانند افغانستان و نیز تهدید به بكارگیری زور علیه كشورهای دیگر را غیرقانونی و یكی دیگر از مصادیق برتری جویی غربی دانست و گفت: این اقدامات حاكی از بی توجهی حكام آمریكا به قوانین و معیارهای بین المللی است.

وی افزود: غرب همین سیاست را به سركردگی آمریكا علیه كشور بلاروس اعمال می كند و آنها در تلاش هستند با اعمال تحریم های گوناگون بر سیاست كشور ما تاثیر گذارده و مینسك را از داشتن مواضع مستقل در عرصه بین المللی منصرف كنند.

برزوفسكی خاطرنشان كرد: بلاروس در برابر این گونه فشارهای غرب ایستادگی كرده است و به رغم تحریم ها شاهد ادامه رشد اقتصادی كشورمان و پیشرفت آن در عرصه های گوناگون هستیم.

وی گفت: در این شرایط ایران و بلاروس باید روابط خود را تحكیم بخشند و ما مصمم به توسعه روابط خود در عرصه های اقتصادی، سیاسی و نظامی با تهران می باشیم.

وابسته نظامی بلاروس در روسیه همچنین بر لزوم توسعه همكاری های ایران و بلاروس در عرصه فنی -نظامی تاكید كرد.

اروپام/2242**518



:: برچسب‌ها: زرد , عروسی , نور ,
:: بازدید از این مطلب : 505
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 24 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot
تیترها و عکس صفحه اول قدس

تیترها و عکس صفحه اول قدس

روزنامه‌های امروز صبح تهران در عکس‌ها و تیترهای صفحه اول خود از دیدار رهبر جمهوری اسلامی با اسماعیل هنیه نخست وزیر پیشین فلسطین نوشته و از قول آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر حماس را از افراد سازش جو برحذر داشته‌اند. گزارش پایان جشنواره سی‌ام فیلم فجر که بدون انتخاب فیلم برتر پایان گرفت و ابراز نگرانی درباره گرانی بهای ارزاق در نزدیکی نوروز از دیگر مطالب این روزنامه‌هاست که خبر داده‌اند بار دیگر دلار در بازار آزاد صعود کرده است.

حماس با ایران و سوریه یا ...؟

"لبیک حماس به ولی امر مسلمین" تیتر اول کیهان است، روزنامه جمهوری اسلامی از زبان آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار با مقام ارشد حماس و نخست وزیر پیشین فلسطین نوشته "مقاومت فلسطین باید همواره مراقب افراد سازشکار باشد".

صادق الحسینی در سرمقاله تهران امروز نوشته در روزهای اخیر این بحث مطرح شده که جنبش مقاومت فلسطین (حماس) قصد دارد از ایران و سوریه جدا شود و در این زمینه تحلیل‌ها و مطالبی نیز نوشته شده است. حال آنکه بنده اعتقاد دارم چنین امری درست نیست. جدا شدن حماس از ایران و سوریه به منزله آن است که جنبش مقاومت بخواهد ریشه‌های خود را قطع کند و لذا این امر امکان‌پذیر نیست. باید گفت ایران و سوریه به عنوان دو عضو اساسی محور مقاومت مدتهاست در مقابل غربی‌ها قرار گرفته‌اند و تاوان این مقاومت را پرداخت کرده‌اند. لذا نمی‌توان سخن از جدایی حماس از ایران و دمشق را مطرح کرد.

به نوشته این کارشناس مسائل فلسطین، غرب و در راس آن ایالات متحده آمریکا تصمیم گرفته‌اند راه طولانی و پر پیچ و خمی برای رسیدن به «پیروزی بزرگ» را طی کنند و این پیروزی بزرگ چیزی نیست جز غلبه بر تهران. به خاطر بیاورید زمانی را که جورج بوش اعلام کرد اگر می‌خواهیم ریشه تروریسم در منطقه را بخشکانیم باید تهران را متوقف کنیم. به همین دلیل آنها راهی افغانستان، عراق، بیروت و دمشق شدند تا بتوانند ایران را از پا بیندازند.

تهران امروز تاکید کرده حماس نیز در مقابل به خوبی می‌داند که اگر راهش را از دمشق و تهران جدا کند، گو اینکه تصمیم گرفته ریشه‌های خود را بخشکاند. البته این امر بدین معنا نیست که فقط تهران و دمشق محور مقاومتند بلکه این امت اسلامی است که از مقاومت طرفداری می‌کند و آنها طلیعه این مقاومت را در تهران و دمشق و بیروت می‌بینند.

اروپا یخزده و گرانی در تهران

"اروپای یخزده به دنبال گاز ایران" تیتر اول تهران امروز است، فرهیختگان خبر داده "افزایش قیمت خودرو در تعلیق"، "سه پیشنهاد دولت برای مشارکت بخش خصوصی" عنوان اصلی جهان صنعت است و دنیای اقتصاد از "استقبال از ریسک زدائی ارزی" نوشته است.

تهران امروز در گزارش اصلی خود نوشته همزمان با بروز نخستین نشانه‌ها از ناتوانی اروپا در اجرای تحریم‌های نفتی علیه ایران، رستم قاسمی، وزیر نفت از تمایل اروپاییان برای خرید گاز ایران خبر داد و خبرگزاری مهر هم با انتشار گزارشی نوشت که ۱۷ کشور اروپایی برای خرید محصولات پتروشیمی ایران تحریم‌ها را دور زده‌اند و پیش‌بینی می‌شود تا اسفند ماه ۲ میلیارد دلار محصولات پتروشیمی به قاره سبز صادر شود. این در حالی است که موج سرمای بی‌سابقه در اروپا و اعلام ناتوانی روسیه در تامین گاز مورد نیاز اروپاییان به این موضوع منجر شده است که نمی‌توان نقش ایران را در تامین نفت و گاز اروپا نادیده گرفت.

به نوشته این روزنامه، ایران دارای دومین ذخایر گازی جهان پس از روسیه است و می‌تواند بخش مهمی از انرژی اروپاییان را تامین کند. در حال حاضر عمده خرید گاز مورد نیاز اروپا از روسیه است. اما با فرا رسیدن فصل سرما و افزایش مصرف، روسیه از تامین کامل گاز اروپا ناتوان می‌ماند که در پاره‌ای موارد فروش گاز به اروپا هم درگیر مسائل سیاسی می‌شود. از این‌رو گاز ایران می‌تواند منبع جایگزین مهمی برای اروپاییان باشد.

هادی مومنی در سرمقاله جهان صنعت نوشته روند اجرای سیاست‌های اصل ۴۴ و خصوصی‌سازی شرکت‌های دولتی در ایران طی سال‌های گذشته و تا به حال شکل‌های متفاوتی را دنبال کرده است. واقع‌بینانه باید اذعان کرد که برنامه خصوصی‌سازی و کوچک‌سازی اقتصاد دولتی در ایران مدت‌هاست که از مسیر و برنامه‌ریزی‌های اولیه دور شده و به یک انحراف آشکار در اجرای برنامه‌ها و واگذاری‌ها منتهی شده است.

کارتون علی درخشی، شرق

کارتون علی درخشی، شرق

به نوشته این مقاله نگاهی به واگذاری شرکت‌ها، به درستی مشخص می‌کند که سازمان خصوصی‌سازی در اجرای سیاست‌های اصل ۴۴ و واگذاری شرکت‌های بزرگ و معتبر دولتی طی یک‌ سال اخیر نه‌ تنها موفقیت‌های چندانی را به دست نیاورده است بلکه در یک موضع انفعالی قرار گرفته به طوری که در ابتدای زمستان جاری بعد از نزدیک به یک سال تلاش توانست یک شرکت را واگذار کند. حال در یک خبر تازه معاون این سازمان ادعای واگذاری ۶۱ شرکت دولتی دیگر تا پایان سال‌جاری را در حالی مطرح می‌کند که کمتر از ۳۰ روز تا آخرین روز کاری در سال ۹۰ باقی مانده است.

جهان صنعت، نوشته جالب توجه این است که این ادعای بدون پشتوانه با سابقه‌ای که سازمان مرجع واگذاری‌های اصل ۴۴ دارد با واقعیت‌های موجود سازگار نیست، البته پیش از این واگذاری‌های بسیاری در غالب ادعاهای مطرح شده همانند واگذاری شرکت‌هایی همانند «پتروشیمی‌ها، هما، استقلال و پرسپولیس و ...» مطرح بوده که یا به سرانجامی نرسیده یا کلا به دست فراموشی سپرده شده است. باید منتظر گذر زمان بود تا احتمالا یک «آقای خصوصی‌سازی» دیگر در اقتصاد ایران پیدا شود تا با فعال کردن سیاست‌های واگذاری شرکت‌های دولتی به توسعه اقتصاد دولتی ایران کمک کند یا همه چیز به همین صورت ادامه پیدا کند.جهان

حسن خوشپور در اعتماد نوشته سند منحصربه‌فردی که بتوان وضع اقتصادی هر کشور را در سال آینده با آن سنجید، بودجه است؛ اینکه چقدر در اقتصاد سال آینده به سرمایه‌گذاری نیاز است؛ درآمد اقتصاد باید چقدر باشد، بخش‌های کوچک و... هر کدام چه میزان هزینه خواهند داشت و چقدر درآمد، همه به بودجه سال آینده مربوط است. اما هنگامی که این پیش‌بینی وجود نداشته باشد، به قطعیت می‌توانم بگویم که نمی‌توان اقتصاد را مدیریت کرد؛ چرا که کشور ایران یک کشور تاثیرپذیر از اقتصاد جهانی است.

به نوشته این مقاله، اقتصاد ایران یک اقتصاد وابسته به نفت است و قیمت نفت هم یک شاخص قابل تغییر. بدون برنامه‌ریزی دقیق نمی‌توان اقتصاد را از بند نوسان‌های موجود در قیمت نفت رهانید. اکنون بیش از پیش تصویر آینده اقتصاد ایران، بدون بودجه، نامشخص است. اثر مهم دیرکرد بودجه را می‌توان در ابهام‌های موجود در تصمیم‌گیری‌ها، مدیریت نامطمئن، غیر قابل پیش‌بینی بودن میزان سرمایه‌گذاری و سوددهی در بازار‌های سرمایه، کار، کالا‌ها و خدمات، و در نوسان‌های پولی کشور یافت.

و خلاصه مقاله اعتماد این که: گذشته از قانون‌گریزی‌های دولت، هنگامی که بودجه دو دوازدهم تصویب می‌شود، به این معناست که دو ماه اول سال دولت ناچار است همانند دو ماه اول سال قبل رفتار کند. اما این در شرایطی است که در دو ماهه ابتدایی امسال فضای بین‌المللی حاکم بر اقتصاد کشور، تحولات اقتصادی، نیاز‌های جدید اقتصادی، افزایش رکود و بیکاری قطعا دولت را نیازمند کارکردی متفاوت و پولی بیش از آنچه در دو ماهه ابتدایی سال قبل هزینه کرده است، می‌کند. با این شرایط خوشبینانه در جا خواهیم زد، اگر نگوییم که در سال ۹۱ به شدت از آنچه که در سال ۹۰ بوده‌ایم، عقب می‌افتیم.

این همه خوشبختی و پا را از روی اینترنت بردار

سیاست روز در گزارش تحلیلی خود نوشته در این روزهای پر خبر شاید بتوان داغ‌ترین خبر را فیلتر شدن سایت‌های اینترنتی دانست؛ موضوعی که دیگر به یک داستان تکراری برای کاربران اینترنت تبدیل شده و سبب گشته در گنجینه لغات ایرانیان لغت فیلترنت جایگزین اینترنت گردد. آخرین فیلترینگ مخصوص همین ایام بود که سبب شد مشکلات بسیاری برای کاربران اینترنت ایجاد شود.

به نوشته این مقاله ایمیل یاهو و جیمیل از چهارشنبه روی خط تحریم قرار گرفتند و تحریمشان تا دیروز عصر ادامه داشت؛ مسدود شدنی که با پایان یافتن جشن پیروزی انقلاب کم رنگ‌تر شد اما باز هم کاربران را با مشکلات دنباله‌داری مواجه کرد چراکه تنها برخی‌ آی‌پی‌های مخصوص و آن هم به صورت رندومی اجازه استفاده از این خدمات اینترنتی را داشتند. فیلترینگی که تا کنون از سوی مسئولان پلیس سایبری ایران مورد تائید قرار نگرفته و تنها پائین آمدن سرعت اینترنت دلیل باز نشدن این صندوق‌های پیام رسان اعلام شده است.

سیاست روز نوشته محدودیت اعمال شده را مسئولان مربوطه نپذیرفته‌اند که با برنامه بوده است اما انتقادات صریح احمد توکلی نکته‌های بسیاری را در قبال این عدم پاسخگویی به همراه دارد که گفته اتفاقات اخیر حتی اگر توجیه امنیتی داشته باشد، باید توسط مسئولان برای مردم توضیح داده شود، چرا که به افزایش اعتماد مردم نسبت به حاکمیت می‌انجامد و مردم حق جو نیز اقدامات قابل توضیح و منطقی را خواهند پذیرفت.

ابراهیم رها در ستون زخم روزنامه اعتماد نوشته بچه‌های روزنامه زحمت کشیده‌اند و قیمت تعدادی از اقلام مصرفی مردم را در ابتدای ورود احمدی‌نژاد به ریاست دولت (تابستان ۸۴) و بهمن‌ماه امسال استخراج کرده‌‌اند. مثلا خیار کیلویی سیصد و د‌ه ‌تومان بوده الان شده ....

خب این همه پیشرفت دستاورد بزرگی محسوب می‌شود. در عین حال تقریبا هر کیلو خیار به کوشش مسوولان تقریبا معادل یک دلار شده. یا مثلا فرض بفرمایید بادمجان کیلویی ۲۵۰ تومان بوده الان با تلاش شبانه‌روزی مسوولان در این حوزه شده قیمت فعلی. چقدر همت و مساعی می‌خواهد که شما بادمجان را از ۲۵۰ تومان ارتقا بدهی، رشد بدهی و به قیمت فعلی برسانی. آن وقت یک عده سیاه‌نما می‌گویند کار انجام نمی‌شود.

طنزنویس اعتماد در پایان نوشته برای آنکه نگویند ما در ستون امروز زخم فقط به مباحث اقتصادی توجه کرده‌ایم، بر خود لازم دیدم از مسوولان گرانقدر به خاطر تلاش بی‌شائبه‌شان در حوزه آی‌تی و اینترنت و ایضا قطع کلیه میل‌ها سپاسگزاری ویژه بکنم یعنی گمان می‌کنم این دستاورد دیگر صاف فرو می‌رود... فرو می‌رود توی چشم‌مان! خداوکیلی گمان می‌‌کنید در سال ۲۰۱۲ چند کشور جهان میل تمام مردمش قطع است؟ سوال است، فحش که نیست!

حسرت‌های هاشمی و چهره‌هائی که رد صلاحیت شدند

روزنامه شرق

روزنامه شرق

"تحلیل روابط و منازعات فرصت طلبان سیاسی" عنوان گزارش اصلی اعتماد است، شرق با تیتر "چهار حسرت آیت الله" مصاحبه خود با هاشمی رفسنجانی را منعکس کرده، آرمان از زبان سید حسن خمینی در صدر اخبار خود نوشته "با همه توان به مردم خدمت می‌کنم" و ابتکار "چهره‌هایی که رد صلاحیت شدند" را بالای صفحه اول خود منعکس کرده است.

شرق مصاحبه‌ای انجام داده با هاشمی رفسنجانی که مسعود رفیعی طالقانی در ابتدای آن نوشته در طول سی و اندی سالی که از انقلاب می‌گذرد جریان‌ها و نحله‌های فکری - سیاسی بسیاری برخاسته‌اند و سپس به‌زودی بر افتاده‌اند اما هاشمی خود، یک تنه، یک نحله بوده است. قضاوتش هم به آسانی میسر نیست، چرا که در تاریخ ۳۰ ساله ایران کارنامه پر فراز و نشیبی دارد. یک روز تئوری‌پردازان اصلاح‌طلب نوشتند نمی‌توان بر دستگاه فکری و اندیشگی آقای هاشمی نظر نقادانه انداخت، زیرا او اساسا به آن معنای تئوریک، دستگاه فکری روشنی ندارد و بیشتر مرد میدان بوده است. شاید همین بهترین تفسیر باشد زیرا هاشمی در زیست سیاسی – اجتماعی‌اش چه قبل از انقلاب اسلامی و چه بعد از آن در میانه کارزار بوده است با خواست‌های خود... آنچنان‌ که هنوز هم - گرچه در دو سال گذشته متهم به سکوت معنادار سیاسی است – در میانه کارزار است، با این تفاوت که امروز، آماج حملات بسیار است و شاید سرخورده از جبر تاریخ باشد!

مصاحبه گر توضیح داده این یک گفت‌وگوی سیاسی با وی نیست بر‌خلاف آنچه همگان این روزها انتظارش را می‌کشند - که آقای هاشمی حرف‌های دلخواه آنان را بزند و او بی‌توجه به این موضوع حرف‌های دلخواه خودش را می‌زند– بلکه بیشتر یک گفت‌وگوی تاریخی است با یک مولف تاریخ. کسی که در هوای استبدادی دهه ۴۰ شمسی کتاب امیرکبیر قهرمان مبارزه با استعمار را نوشت و یک روز سردار سازندگی بود و روزی دیگر سازندگی‌اش به سراب تشبیه شد و روز سوم رفت در زمره آنان که اشرافیت را در ساخت جمهوری اسلامی رواج داده‌اند. اما حالا چند سالی است که او سیاسی‌تر از همیشه دیده می‌شود و نیز مطالبات از وی سیاسی‌تر از هر زمان دیگر است.

مصاحبه گر شرق در پایان این مقدمه نوشته برخلاف خیلی‌ها که می‌گویند هاشمی سکوت کرده است، وقتی مصاحبه‌گر در برابر او نشست در او نشانه‌هایی از سکوت ندید. هاشمی سکوت نکرده است بلکه هاشمی ‌حرف خود را می‌زند.

ولادیمیر پوتین آب می‌خورد

پوریا عالمی در ستون کاناپه اعتماد نوشته: ولادیمیر پوتین، چهره‌ی محبوب و دوست‌داشتنی بین‌المللی (حتی محبوب‌تر از خواهر بیانسه، خواهر جنیفر لوپز و همشیره‌ی مرحوم مایکل جکسون) آمد روی کاناپه و جاساز شد.

نویسنده سپس به گزارش خبرگزاری رویترز استناد کرده و نوشته یک دانشمند روسی (با دانشمندان جوان ایرانی فرق دارد) بدو بدو آمد و خودش را لوس کرد و یک تشت آب داد دست پوتین و گفت: «ای پوتین،‌ای عشق،‌ای یار، این آب ۲۰ میلیون ساله است. بخور" اما پوتین از خوردن آبی که دانشمندان گفتند سر باز زد و گفت من فقط آب خزر را می‌خورم.

ما گفتیم: «بابا پوتین. تشنگی هم حدی داره برادر. الان همه‌ش ۲۰ درصدش برای ماست‌ها. از این هم دست برنمی‌داری؟»

پوتین نازنین و مهربان و بشردوست و نوع‌دوست گفت: «نه».

نتیجه‌گیری ستون کاناپه اعتماد این است که هیشکی بدون اجازه نباید آب بخورد که آب توی دل پوتین تکان نخورد.

کارتون روز

کارتون علی دیواندری، اعتماد

کارتون علی دیواندری، اعتماد



:: برچسب‌ها: سقوط , بریتانیا ,
:: بازدید از این مطلب : 541
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 24 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

به گزارش یكشنبه شب پایگاه اینترنتی ' سوریا الان ' ، این اجساد از بیمارستان های نظامی تشرین در دمشق ، پلیس در استان ریف دمشق و شهر لاذقیه در غرب سوریه تشییع شد.

بر اساس اعلام این پایگاه ، نیروهای امنیتی لبنان نیز امروز یك خودرو حامل سلاح و مهمات را در منطقه مرزی مصنع در نزدیك سوریه كشف و ضبط كردند.

سفیر سوریه درعربستان نیز به دنبال تیره شدن روابط دو كشور و درخواست كشورهای عضو شورای همكاری خلیج فارس از سفرای سوریه در كشورهای خود، ریاض را به مقصد دمشق ترك كرد.

براساس اعلام خبرگزاری سوریه (سانا) نیروهای امنیتی این كشور امروز مقادیر قابل توجهی سلاح و مهمات را از افراد مسلح در منطقه ' تل كردی ' در استان ریف دمشق در نزدیك دمشق كشف و ضبط كردند.

نیروهای امنیتی سوریه در شهر حماه در مركز این كشور نیز در جریان درگیری با افراد مسلح شماری از آنان را دستگیر و مقادیری سلاح ، مهمات و بمب از انان بدست آوردند.

افراد مسلح امروز با حمله به بانك كشاورزی در منطقه القصیر در شهر حمص در مركز سوریه ضمن ربودن برخی از اموال این بانك مابقی اموال آن را تخریب كردند.

یك سرهنگ ارتش سوریه نیز امروز در شهر حمص در منطقه البیاضه از سوی افراد مسلح ربوده شد.

' جمال حبایب ' مدیر امور املاك در استانداری دمشق هم اعلام كرد كه در حال حاضر 20 هزار دستفروش و بساطی در این استان فعالیت دارند و این افراد با توجه به حضور در مراكز تجاری و خیابان های اصلی مشكلاتی را برای كسبه و تجار ایجاد كرده اند.

كمیته احزاب وزارت كشور سوریه نیز كه ریاست آن را 'محمد الشعار ' وزیر كشور بر عهده دارد ، امروز در جلسه خود با صدور مجوز برای فعالیت یك حزب جدید سیاسی با نام حزب ' همبستگی عربی دمكراتیك ' موافقت كرد.

قرار است در آینده نیز برخی احزاب جدید سیاسی كه مدارك خود را تسلیم این كمیته كرده اند ، مجوز لازم را برای فعالیت دریافت كنند.

سوریه در نظر دارد تا پیش از برگزاری انتخابات پارلمانی با فعالیت احزابی كه مدارك خود را بر اساس مقررات و قوانین موجود تحویل كمیته احزاب وزارت كشور داده اند ، موافقت كرده تا انتخابات بعدی مجلس در این كشور با حضور احزاب و به صورت تكثرگرایانه برگزار شود.

این اقدام در راستای برگزاری اصلاحات و به دنبال تهیه و تدوین قانون جدید احزاب در سوریه صورت می گیرد.

خاورم**1436*1832*



:: برچسب‌ها: بچه ها , آبی , ظروف چینی ,
:: بازدید از این مطلب : 560
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 24 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

آمارهای سازمان ملل نشان می دهد 218 میلیون كودك كار در جهان هر روز زندگی خود را در مزارع، كارگاه ها، خیابان های پرازدحام شروع می كنند، در حالی كه همگی آنها دنیای آزاد خود را می‌خواهند. دوست ندارند در خیابان‌ها باشند. می‌خواهند از احترام، آسایش، پوشاك و تغذیه سالم برخوردار شوند و بتوانند برای دستیابی به آینده ای بهتر از آموزشی درخور برخوردار باشند.

داستان كودكان كار در همه جای جهان مشابه است. از آسیا باشند یا آفریفا و اروپا و آمریكا؛ همه كودك كار هستند و تن های نحیف خود را به دلیل فقر و تنگدستی با كار فرسوده اند.

یك كارشناس حوزه كار كودك در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: كودكان كار فقط در خیابانهای شهر دستفروشی نمی كنند، بلكه شمار زیادی از این كودكان در مزارع، كارگاه های تولیدی، كوره پزخانه ها و حتی در خانه ها به كار اشتغال دارند.

'فاطمه قاسم زاده' معتقد است: بدترین شكل كار كودك در جهان، كودكانی هستند كه در جنگ ها یا كارهای غیر قانونی به كار گرفته می شوند.

وی در خصوص كار كودك در ایران با اشاره به گزارش مركز پژوهش های مجلس گفت: بر اساس این گزارش هم اكنون 3.2میلیون كودك (زیر 18 سال) به مدرسه نمی روند كه بطور یقین بخش وسیعی از این كودكان به تامین معاش خانوار كمك می كنند.

وی اظهار داشت: یكی از شكل های كار كودك در ایران، كار در كوره پزخانه ها است.

این كودكان بطور عام به همراه خانواده های خود در خانه هایی بسیار كوچك در كنار كوره پزخانه ها زندگی می كنند و از صبح تا شب در شرایط بسیار نامتعارف به كار اشتغال دارند.

وی اظهار داشت: وقتی كه كودكان در كارگاه ها به كار اشتغال دارند به چشم نمی آیند؛ اما این واقعیتی است كه نمی توان آن را پنهان كرد و به سادگی از كنار آن گذشت.

وی گفت: هم اكنون در استان های آذربایجان شرقی و غربی و همچنین استان های كردستان، كرمان و ... كه در زمینه بافت قالی فعالیت می كنند دختران كوچك پای دارهای قالی می نشینند و تن های نحیف خود را در ایجاد ارزش افزوده به كار می گیرند. در حالی كه به علت صغر سن از دستمزد كافی هم برخوردار نیستند.

وی در مورد كودكانی كه زیر 15 سال سن دارند و در كارگاه های اقتصادی مشغول به كار هستند، یادآور شد این كودكان مشمول قانون كار نیستند، اما متولی این كودكان براستی چه نهادی است؟ آیا می توان به راحتی آنها را رها كرد و به حال خود گذاشت؟

وی مهمترین دلیل كار كودك را وضعیت اقتصادی خانوارها ذكر كرد و گفت: این كودكان بطور عام دارای خانوارهایی فقیر هستند كه برای تامین بخشی از درآمد خانوار به كوچه و خیابان های شهر می آیند و دستفروشی می كنند.

قاسم زاده معتقد است: ایران كشوری غنی به لحاظ توانمندی های اقتصادی است؛ بنابراین در ایران نباید به موضوع كار كودكان كه می توانند برای آینده ای بهتر توانمند شوند، بی توجه بود.

وی در مورد طرح ساماندهی كودكان كار كه چند سال پیش سازمان بهزیستی تدوین كرده، گفت: این طرح دو باره قرار است اجرایی شود. اما ضروری است كه این طرح مورد ارزشیابی قرار گیرد و نواقص و نكات مثبت آن مشخص شود.

وی تاكید كرد برای حل معضل كار كودكان باید شرایط اقتصادی خانوارها بهبود یابد تا مراجعه و نیاز كودكان به كار كم شود.

این فعال حوزه كار كودك با اشاره به كودكان كار كه در خیابان های شهر معاش خود و خانواده های خود را تامین می كنند، تصریح كرد كودكان خیابان در تمام طول روز از خانه بیرون هستند كه با مخاطرات بیشماری مواجه می شوند.

این فعال حقوق كار كودكان در خصوص سازمان های غیردولتی كه به كودكان كار كمك می كنند، گفت: هم اكنون حدود 15 سازمان غیر دولتی، از طرق مختلف كودكان كار را تحت پوشش قرار می دهند.

وی گفت: حق كودكان ایرانی نیست كه اینچنین در شرایط سخت و نامتعارف كار كنند و از مواهب دوران كودكی محروم شوند.

آمارهای جهانی نشان می دهد هم اكنون از هر هفت كودك در جهان، یكی، كودك كار است. در كشور مالی 63 درصد كودكان 5 تا 14 ساله كودك كار هستند. 38 درصد كودكان در كامبوج و 47درصد در بوركینافاسو كار می كنند.

22 درصد كودكان كار در جهان شاغل در بخش خدمات نظیر خرده فروشی، كار در رستوران‏ها و هتل­ها، حمل و نقل، روزنامه فروشی، خدمات اجتماعی، تجاری، مالی و غیره هستند.

همچنین 9 درصد كودكان كار در بخش صنعت نظیر كار در معدن (استخراج)، باربری، تولیدی ها، كارهای ساختمانی و خدمات عمومی كار می كنند و 69 درصد كودكان كار در بخش كشاورزی فعال هستند.

آمارهای تكان دهنده در خصوص كار كودك نشان می دهد سالانه 22 هزار كودك در اثر حوادث كاری جان خود را از دست می دهند.

قاسم زاده معتقد است: آمار كودكان كار در ایران گرچه با بسیاری از كشورها قابل مقایسه نیست، اما این میزان هم برای كشور ثروتمندی نظیر ما قابل توجه است.

طبق مطالعه­ای كه در كشورهای افریقایی اجرا شده، در زیمبابوه 95 درصد، در آنگولا 84 درصد، در اتیوپی 84 درصد، در زامبیا 70 درصد و در سودان بطور تقریب 100 درصد كودكان خیابانی مورد مطالعه، مذكر بوده­اند.

هم اكنون در سرتاسر جهان 100 میلیون كودك خیابانی وجود دارند كه نیمی از آنها در كشورهای آمریكای لاتین و بقیه در كشورهای آفریقایی و آسیایی به سر می برند . تنها در آمریكای لاتین 40 میلیون كودك و نوجوان خیابانی حضور دارند و در هندوستان، كودكان بیخانمان را تا 44 میلیون تخمین زده­اند.

كار كودك از جمله مصادیق قدیمی نقض حقوق بشر است. در سال 1999 میلادی سازمان بین­المللی كار 'كنوانسیون بدترین اشكال كار كودك' را تهیه كرد كه در آن اعضا پذیرنده ملزم به ممنوعیت و محو تنها آن دسته از كارهای كودك شدند كه ناپسند یا غیرقانونی اند و یا با توجه به وضعیت كودك، مضر و خطرناك هستند.

جمهوری اسلامی ایران نیز به این كنوانسیون پیوسته است.

سازمان بین­المللی كار، فقر را مهمترین عامل برای ورود كودكان به بازار كار عنوان می كند؛ زیرا درآمد كودك صرف تامین معاش خانوار می شود.

هم اكنون سازمان های غیر دولتی در نقاط مختلف تهران و همچنین مركزی در شهر بم، موضوع حمایت از كودكان كار را به عهده دارند كه در صورت حمایت جدی از آنها می توانند فعالیت خود را به نحو چشمگیری افزایش دهند.

موضوع كودكان كار یك معضل خاص نیست و می توان با تدابیری همه جانبه و با توانایی بالای همیاری كه در فرهنگ مردمی ما مشاهده می شود، به حل آن همت گماشت.

جایگاه واقعی كودكان در پشت نیمكت های مدرسه یا زمین های بازی است و نباید به دلیل دشواری تأمین معیشت خانوار مورد بهره گیری افراد سودجو قرار گیرند. شكی نیست این مهم جز با امكانات و همت دولت و همیاری نهادهای مردمی، قابل حل نیست.

كودكان كار، كودكی را با كارهای خارج از توان خود سپری می كنند. اما فقط برخی از آنها این شانس را دارند كه با حمایت سازمان های غیردولتی تحصیل خود را ادامه دهند. اما چه بسیارند كودكانی كه نه تنها قادر به كسب آموزش نیستند، بلكه توان جسمی و روحی شان را در تأمین معاش می فرسایند.

كودكان كار نیاز دارند كه جامعه آنان را با تدابیری خردمندانه در یابد.

اقتصام ** 9123 **1319



:: برچسب‌ها: باغ وحش , جزیره ,
:: بازدید از این مطلب : 538
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 24 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

به گزارش ایرنا ، 'غلامحسین ساقی' اظهار داشت : برای اجرای مرحله نخست طرح آبرسانی به گلستان شهر بجنورد اعتباری معادل 28 میلیارد و 880 میلیون ریال هزینه شده است.

وی با بیان اینكه اجرای این طرح از مهر سال 89 آغاز شده بود، افزود: هدف از اجرای این طرح آبرسانی در سه كیلومتری شمال غربی شهر بجنورد، تامین آب آشامیدنی چهار هزار واحد مسكونی در قالب مسكن مهر بوده است.

وی افزود: در این طرح بزرگ آبرسانی عملیات اجرای 15 هزار و 142 متر شبكه توزیع آب با لوله 'پلی اتیلن' در اندازه 63 تا 315 میلیمتر و لوله 'جی آر پی' در اندازه 300 تا 600 میلیمتر، ایجاد خط انتقال به طول شش هزار و 923 متر با استفاده از لوله 'پلی اتیلن' در اندازه 250 تا 300 میلیمتر و تجهیز سه حلقه چاه تا زمان اجرای كامل طرح آبرسانی به شهر بجنورد از سد 'شیرین دره' صورت گرفته است.

بر اساس گزارش روابط عمومی شركت آب و فاضلاب شهری خراسان شمالی، كل اعتبار مورد نیاز برای تكمیل طرح آبرسانی به گلستان شهر بجنورد 275 میلیارد ریال برآورد شده است. ك/1

623/626



:: برچسب‌ها: پرنده , وابسته به تکزاس , اروپا ,
:: بازدید از این مطلب : 583
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 24 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot
مسی

مسی در برابر اوساسونا یکی از ضعیف‌ترین بازی‌هایش را انجام داد

بارسلونا با شکست ۲-۳ برابر اوساسونا، امید خود برای دفاع از قهرمانی در لالیگا را تا حد زیادی از بین برد.

بارسلونا در بازی‌های خارج از خانه خود در فصل جاری بسیار ضعیف ظاهر شده و تنها توانسته چهار بار در ۱۱ بازی پیروز شود.

با شکست شب گذشته (۱۱ فوریه) این تیم در زمین اوساسونا، و پیروزی احتمالی امروز رئال مادرید برابر لوانته در برنابئو، فاصله بارسلونا با صدر جدول به ۱۰ امتیاز خواهد رسید.

پپ گواردیولا با توجه به بازی این هفته تیمش برابر بایر لورکوزن، در جام باشگاه‌های اروپا، در این بازی تعدادی از بازیکنان اصلی‌اش مانند ژاوی، اینیستا، و فابرگاس را از آغاز مورد استفاده قرار نداد، اما مطابق معمول مسی از ابتدا در بازی بود.

در روزی که بهترین بازیکن جهان نمایشی ضعیف و بسیار دور از انتظار داشت، بارسلونا از همان ابتدا از حریف عقب افتاد و نیمه نخست را در زمین نه چندان مناسب و هوای فوق‌العاده سرد اوساسونا با دو گل لکیک (دقایق ۵ و ۲۲)، ۲ بر صفر به حریف واگذار کرد.

بارسلونا در نیمه دوم بهتر ظاهر شد و توسط سانچز (۵۱) و تللو (۷۳) به دو گل نیز دست یافت، اما اوساسونا با گل دیگری که گارسیا در دقیقه ۵۶ زده بود، بازی را با پیروزی ۲-۳ به پایان برد و بارسلونا را در اندوه شکستی دیگر فرو برد.

جواد نکونام، بازیکن ملی‌پوش ایرانی اوساسونا، نیز ۹۰ دقیقه برای تیمش بازی کرد.

در حال حاضر بارسلونا با ۴۸ امتیاز از ۲۲ بازی در رده دوم و اوساسونا با ۳۱ امتیاز در جایگاه هفتم لالیگا قرار دارد.



:: برچسب‌ها: اقیانوس ,
:: بازدید از این مطلب : 553
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 24 بهمن 1390 | نظرات ()
نوشته شده توسط : swot

به گزارش روز یكشنبه خبرنگار فرهنگی ایرنا، سیمرغ بلورین بهترین فیلم سی امین جشنواره فیلم فجر در مراسم اختتامیه این جشنواره به رضا رخشان تهیه كننده فیلم ضد گلوله اهدا شد.

دیپلم افتخار در این بخش نیز به فیلم روزهای زندگی به تهیه كنندگی سعید سعدی اهدا شد.

سعید سعدی و سیما فیلم برای فیلم روزهای زندگی، سید ابوالقاسم حسینی و بنیاد سینمایی فارابی برای فیلم ملكه، داریوش مهرجویی برای فیلم نارنجی پوش، رضا رخشان برای فیلم ضد گلوله و علی سرتیپی، مهدی داوری برای فیلم پل چوبی و منوچهر محمدی برای فیلم بوسیدن روی ماه در این بخش نامزد دریافت سیمرغ جشنواره فیلم فجر بودند.

همچنین سیمرغ بلورین بهترین فیلم از نگاه مردم به فیلم سینمایی 'برف روی كاج ها' به كارگردانی پیمان معادی اهدا شد.

فراهنگ**1983** 1574



:: برچسب‌ها: رودخانه , سیاه و سفید , کلیسا ,
:: بازدید از این مطلب : 538
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : دو شنبه 24 بهمن 1390 | نظرات ()